Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Αναμένεται αύξηση της θερμοκρασίας στην Κύπρο τις επόμενες μέρες

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται, κατά διαστήµατα, αυξηµένες νεφώσεις.
Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα νότια και τα νοτιοδυτικά ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, Τοπικά, κυρίως γύρω στις αυγινές ώρες, αναµένεται χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Αρχικά, στα νοτιοδυτικά, θα πνέουν δυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται, κατά διαστήµατα, αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται, κατά διαστήµατα, αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακή άνοδο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.