Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Δείτε ποιος και που επιτέθηκε και δάγκωσε στο χέρι αστυνομικό

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβςη,  μεταφορά επιθετικού οργάνου, αντίσταση κατά της νόμιμης σύλληψης και υπόθεση ναρκωτικών.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε χθες βράδυ από πολίτη ότι ένα πρόσωπο κινείτο ύποπτα σε χώρο στάθμευσης πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου Πάφου. Όταν έσπευσαν στην σκηνή Αστυνομικοί εντόπισαν ένα ομογενή 26 ετών, ο οποίος έχει απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν για περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών.
Όταν οι Αστυνομικοί τον πλησίασαν για να τον ελέγξουν αυτός εξαγριώθηκε, άρχισε να προκαλεί φασαρία και τους επιτέθηκε, δαγκώνοντας τον ένα στο χέρι. Ο 26χρονος ακινητοποιήθηκε και στη κατοχή του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι. Κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.
Σε δεύτερη περίπτωση χθες η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη 32χρονου στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για πρόσωπο από την Συρία ο οποίος ανακόπηκε με το  όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με ομοεθνή του.
Πηγή: ΚΥΠΕ