Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Δείτε με ποιον τρόπο νεαρή στην Πάφο απέσπασε το ποσό των 64 χιλιάδων ευρώ

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες,  ύψους 64 χιλ. περίπου ευρώ σε βάρος ιδιοκτήτριας οίκου ευγηρίας 58χρονης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.


Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 25χρονης υπαλλήλου του οίκου ευγηρίας σε χωριό της Πάφου
Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε σήμερα από την 58χρονη ιδιοκτήτρια Στέγης Ηλικιωμένων ότι μια συνάδελφος της ηλικίας 25 ετών την εξαπάτησε και της απέσπασε με ψευδείς παραστάσεις το χρηματικό ποσό των 64 χιλ. ευρώ.
Η 25χρονη, φέρεται να έδειξε στο τηλέφωνο της στην 58χρονη, αρχές Μαρτίου του 2016 μια ψεύτικη είδηση ότι ο ιδρυτής του Facebook έγινε πατέρας και χάριζε στον κόσμο που είχε ανάγκη.
Έτσι συμφώνησαν να αποστείλουν μια επιστολή στον ιδρυτή του Facebook και να ζητούν βοήθεια οικονομική ώστε να ξοφλήσουν τα χρέη τους τα οποία ανέρχονταν σε κάποια εκατομμύρια.
Σύμφωνα με την παραπονούμενη την επιστολή ανέλαβε να την στείλει η  25χρονη. Η 25χρονη σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της παραπονούμενης , από τότε που στείλανε την επιστολή , ζητούσε διάφορα ποσά από την ίδια τα οποία της τα έδινε για δικηγορικά έξοδα και κάποια ταξίδια που έπρεπε να κάνει ή για κάποιες αγορές του ιδιοκτήτη του Facebook με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό που της απέσπασε να ανέλθει στις 63. 956 ευρώ.
Όταν ωστόσο αντιλήφθηκε τις προθέσεις της νεαρής κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
Πηγή: ΚΥΠΕ