Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Σημαντικές εξελίξεις στην Επεμβατική Καρδιολογία στο επίκεντρο Διεθνούς Συνεδρίου του AMC/ AHI



Το 5ο Διεθνές Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας διοργανώνει το American Medical Center/American Heart Institute, σε συνεργασία με μια διεθνή ομάδα επεμβατικών καρδιολόγων παγκοσμίου κύρους.

Το “5th Mediterranean Cardiovascular Intervention Meeting” (MCIM), που αποτελεί επέκταση και εξέλιξη των τεσσάρων προηγούμενων Συνεδρίων “Cyprus Transradial Course (CTC)” θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2018.
Οι επικεφαλής της διοργάνωσης του MCIM, Επεμβατικοί Καρδιολόγοι Δρ. Σάββας Κωνσταντινίδης και ο Δρ. Χρίστος Χρίστου, αποφάσισαν να μετονομάσουν το Συνέδριο, ώστε να αντικατοπτρίζει καλύτερα την επέκταση του σε ένα συνέδριο επεμβατικής καρδιολογίας ευρύτερου ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο.
Το Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας του AMC/ AHI, απευθύνεται σε ειδικούς καρδιολόγους και ειδικευόμενους οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν την εμπειρία και τη γνώση τους στην επεμβατική καρδιολογία, έναν άκρως ενδιαφέρον και ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της κλινικής καρδιολογίας.
Τα θέματα του Συνεδρίου περιλαμβάνουν:
          Ζωντανή μετάδοση περιστατικών
          Απεικόνιση και φυσιολογία των στεφανιαίων αγγείων
          Διακερκιδική προσπέλαση για στεφανιαία και περιφερικά αγγεία
          Θεραπεία βλαβών διακλάδωσης στεφανιαίων
          Χρόνια πλήρης απόφραξη
          Πρωτογενής αγγειοπλαστική
          Επεμβατική θεραπεία βαλβιδοπαθειών
          Επεμβατική θεραπεία καρδιακών δομικών ανωμαλιών
          Θεραπεία καρωτίδων/περιφερικών αγγείων
          Επιπλοκές επεμβατικής καρδιολογίας  

Για πληροφορίες: www.MCIMeeting.com