Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Tραγωδία στη Λάρνακα. 9χρονη μαχαιρώθηκε από τον ανήλικο αδερφό της



Ένα εννιάχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ύστερα από μαχαιριές που φέρεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να δέχθηκε από τον ανήλικο αδελφό του.




Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, το ΤΑΕ Λάρνακας ειδοποιήθηκε γύρω στις πέντε το απόγευμα για μαχαιρώματα σε σπίτι στην Οδό Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου στη περιοχή Αγιος Ιωάννης στη Λάρνακα.
Με την άφιξη της Αστυνομίας στη σκηνή, εντοπίστηκε μαχαιρωμένο ένα κοριτσάκι ηλικίας 9 χρόνων Ρομά.
Με ασθενοφόρο το κοριτσάκι διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.
Από τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας φαίνεται ότι το κοριτσάκι φέρεται να μαχαιρώθηκε από τον ανήλικο αδελφό του ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία, διερευνώνται από το ΤΑΕ Λάρνακας.


http://www.kathimerini.com.cy/gr/kypros/enniaxrono-koritsaki-dolofonithike-apo-ton-adelfo-toy-stin-larnaka


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, το ΤΑΕ Λάρνακας ειδοποιήθηκε γύρω στις πέντε το απόγευμα για μαχαιρώματα σε σπίτι στην Οδό Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου, στην περιοχή 'Αγιος Ιωάννης στην Λάρνακα.

Με την άφιξη της Αστυνομίας στη σκηνή, εντοπίστηκε μαχαιρωμένο ένα κοριτσάκι ηλικίας 9 χρόνων Ρομά. 

Με ασθενοφόρο το κοριτσάκι διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Από τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας φαίνεται ότι το κοριτσάκι μαχαιρώθηκε από τον ανήλικο αδελφό της, ηλικίας 13 ετών, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί δέχτηκε μαχαιρίες στην πλάτη. 

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε η δολοφονία διερευνώνται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Στο νοσοκομείο Λάρνακας αυτή την ώρα βρίσκεται ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λάρνακας, Πάμπος Ζαχαρίου. 

Αυτή τη στιγμή, το ΤΑΕ Λάρνακας, λαμβάνει καταθέσεις από το περιβάλλον της οικογένειας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.