Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Κακοποιήθηκε σεξουαλικά με ξύλο και πέθανε



Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στην Ινδία μετά το βιασμό της από τον πρώην σύζυγό της και δύο φίλοι της οι οποίοι αφού της επιτέθηκαν την κακοποίησαν σεξουαλικά και με ένα ξύλο.


Πρόκειται για την τελευταία υπόθεση μιας σειράς βιασμών σε βάρος γυναικών, πολλές φορές και ανήλικων, παρά το γεγονός ότι οι ποινές για τέτοιου είδους εγκλήματα έχουν αυστηροποιηθεί.



Σύμφωνα με το κανάλι NDTV η γυναίκα δέχθηκε την επίθεση το βράδυ του Σαββάτου ενώ κατευθυνόταν σε ένα θέατρο στα πλαίσια του θρησκευτικού φεστιβάλ Kali Puja.

Οι τρεις άνδρες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, την άρπαξαν, την έσυραν σε ένα χωράφι και εκεί την κακοποίησαν σεξουαλικά μέχρι θανάτου.



Τα βασανιστήρια που είχε υποστεί η γυναίκα έγιναν αντιληπτά το επόμενο πρωί όταν περιοίκοι άκουσαν τις κραυγές της για βοήθεια και τη μετέφεραν σε νοσοκομείο όπου αποκάλυψε τι είχε περάσει πριν να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον πρώην σύζυγο της γυναίκας ενώ οι άλλοι δύο βιαστές αναζητούνται.

Στην Ινδία ο βιασμός ενηλίκου τιμωρείται με ποινή κάθειρξης 20 ετών ενώ στις αρχές του 2018 εγκρίθηκε νόμος που προβλέπει θανατική ποινή για βιαστές παιδιών κάτω των 12 ετών.



https://www.protothema.gr/world/article/838138/agriotita-stin-india-gunaika-pethane-afou-kakopoiithike-sexoualika-me-xulo/