Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Παράταση λειτουργίας και εκπομπής μουσικής των κέντρων αναψυχής, ζητεί η ΟΣΙΚΑ για τις γιορτές

Νεόφυτος Θρασυβούλου
πρόεδρος ΟΣΙΚΑ

Λίστα με τις επιχειρήσεις που επιθυμούν παράταση ωραρίου λειτουργίας τους ή μουσικής για τις μέρες των εορτών των Χριστουγέννων , της Πρωτοχρονιάς και του Πάσχα ετοιμάζει η Ομοσπονδία Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, σύμφωνα με τον Φύτο Θρασυβούλου πρόεδρο της ΟΣΙΚΑ και του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Θρασυβούλου αναφέρθηκε ενδεικτικά στην Πάφο που έχει καταστεί τόπος επισκεψιμότητας των ντόπιων επισκεπτών σημειώνοντας πως αυτή η παράταση χαρακτηρίζεται δικαιολογημένη.
Επί τούτου συνέχισε, η Παγκύπρια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής καλεί τους Επάρχους στην παράταση λειτουργίας των υποστατικών τους και μουσικής.
Ήδη είπε ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ έχουν αποσταλεί σχετικές επιστολές στους εκάστοτε Επάρχους που έχουν το δικαίωμα να παρατείνουν ωράρια λειτουργίας ή μουσικής σε εξαιρετικές περιπτώσεις.
Επεσήμανε μάλιστα πως αν δεν υπάρξει άμεση ανταπόκριση τότε η ΟΣΙΚΑ θα αποταθεί απευθείας στον αρμόδιο Υπουργό.
Στόχος της Ομοσπονδίας είπε ο κ. Θρασυβούλου είναι να υπάρχει ομοιομορφία, να μην υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ πόλεων αλλά να προσφερθεί και η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.


κυπε