Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Παραλίγο υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου ο Γιάννης Τζώρτζης



Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ο Γιάννης Τζώρτζης, ένας πραγματικός Έλληνας, ένας πραγματικός Σκοπελίτης, ένας άνθρωπος δυναμικός και με όραμα για τον τόπο του, προβληματίστηκε μέχρι την τελευταία στιγμή για να κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Τελευταία στιγμή, λένε οι πηγές μας, έκανε δεύτερες σκέψεις και αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος.
Ο Γιάννης μπορεί να έζησε πολλά χρόνια στην Ελβετία αλλά δεν ξέχασε τη Σκόπελο. Την πρόβαλε όπου κι αν βρισκόταν ως τον καλύτερο τουριστικό προορισμό και όχι μόνο.
Τώρα, συνταξιούχος πλέον περνά μεγάλο χρονικό διάστημα στο νησί του, γιατί το αγαπά  και θέλει να το βλέπει να προχωρά και να αναπτύσσεται. Κάνει τις παρεμβάσεις του εκεί που πρέπει και προσπαθεί να βελτιώσει με τον τρόπο και το δυναμισμό του, τα προβλήματα. Δεν τον ενδιαφέρει η καρέκλα ούτε θέλει να έχει κάποιο οικονομικό όφελος. Αν εκλεγόταν δήμαρχος, που είχε μεγάλες πιθανότητες, θα δούλευε για το νησί του, για τον τόπο που αγάπησε και αγαπά.
Πολλά και σοβαρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σκόπελος. Ένα καταπράσινο νησί που ακόμη δυστυχώς δεν έχει πάρει τη θέση που του αξίζει στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδος.
Χάλια το οδικό δίκτυο, προβληματικές οι συγκοινωνίες, η δε περιοχή του Μήλου από τη διάβρωση που έπαθε το έδαφος, δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξει και θα αρχίσει να καταπίνει τα σπίτια.
Έρχονται δημοτικές εκλογές. Έχουμε τρεις υποψηφιότητες. Έχουν δει άραγε οι υποψήφιοι τα σοβαρά αυτά θέματα που αντιμετωπίζει το νησί μας; Έχουν το όραμα να πάνε μπροστά τη Σκόπελο;
Η Σκόπελος χρειάζεται δυναμικά πρόσωπα και τότε θα πάει ψηλά. Θέλουμε να ελπίζουμε πως ο νέος δήμαρχος, όποιος κι αν είναι, θα εργαστεί πραγματικά για τον τόπο του.
Καλή επιτυχία σε όλους. Υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Δουλέψτε όλοι μαζί για να πάτε μπροστά το νησί μας. Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ είναι δίπλα σας κι ας μην μας έχετε στείλει ούτε μια ανακοίνωση για να δημοσιοποιήσουμε. Μαθαίνουμε τι γίνεται στο νησί μας από τους συγχωριανούς μας, που μας διαβάζουν και κάνουμε τα δικά μας ρεπορτάζ.