Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Δείτε ποιος και που πήγαινε για φωτογράφιση του γάμου του και υπέστη ακρωτηριασμό


Τραυματισμός σε τροχαίο νιόπαντρου 34χρονου σε περιοχή του Πωμού που είχε μεταβεί με τη σύζυγο του για σκοπούς φωτογράφησης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες στις 18:45 λήφθηκε πληροφορία από το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς ότι έλαβαν κλήση για περιστατικό στον Πωμό που αφορούσε ακρωτηριασμό .

Από τις περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι 34χρονος από την Λάρνακα οδηγούσε όχημα ενοικιάσεως τύπου Μπάκι έχοντας ως συνεπιβάτισσα την 37χρονη σύζυγο του επίσης από την Λάρνακα σε χωματόδρομο στην τοποθεσία Χρυσοπατερίτισσας στον Πωμό.
Σε κάποιο σημείο του δρόμου αυτός απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να αναποδογυριστεί και ο 34χρονος συνεπεία του τροχαίου και του τραυματισμού του να υποστεί ακρωτηριασμό αριστερής παλάμης.
Η σύζυγος του δεν έφερε οποιοδήποτε τραύμα .
Ο 34χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα μέχρι το χωριό Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς όπου παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς.
Ακολούθως μεταφέρθηκε στην Πολυκλινική Υγεία στην Λεμεσό όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και έγινε επανασυγκόληση της παλάμης του .
Σημειώνεται πως το ζεύγος που είναι νιόπαντρο φέρεται να μετέβη στην περιοχή για σκοπούς φωτογράφησης.
Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.


κυπε