Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Δείτε σε ποιους πέρασαν χειροπέδες για διαρρήξεις και κλοπές


Τρία πρόσωπα, ηλικίας 16, 18 και 17 ετών, συνέλαβε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπής, κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.


Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία, από ιδιοκτήτη μπυραρίας, στην επαρχία Αμμοχώστου, ότι μεταξύ των ωρών 12.30π.μ. και 6π.μ. χθες, άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημά του και χρήματα, μεγάφωνα και την ταμειακή μηχανή.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλλεξαν τεκμήρια. Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 16χρονου κατοίκου επαρχίας Αμμοχώστου. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ο 16χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε άλλες τέσσερις υποθέσεις κλοπής χρημάτων από μηχανές παιγνίου, που διαπράχθηκαν επίσης στην επαρχία Αμμοχώστου. Εξασφαλίστηκε επίσης μαρτυρία εναντίον άλλων δύο προσώπων, ηλικίας 18 και 17 ετών, τα οποία συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.