Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Πετυχημένη η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας στην Πάφο. ΦΩΤΟ



Σε μια κατάμεστη αίθουσα και ένα εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο η LOREM boutique και  η Σχολή Catwalk Modelling School by Natalia οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία ένα  λαμπερό fashion show που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας την περασμένη Κυριακή στο ξενοδοχείο Annabelle.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν το γνωστό μοντέλο Γιάννης Σπαλιάρας και η παρουσιάστρια του Alpha TV Cy Βασιλική Χατζηαδάμου. Στο Fashion Show  παρουσιάστηκαν οι συλλογές SS2019 των boutique KULT, LOREM και Rouz. Επίσης συμμετείχαν το κατάστημα αντρικών ρούχων Jean Spot και το κατάστημα παιδικών ρούχων Marasil. Επίσης στο Show  παρουσιάστηκε η συλλογή της Κυριακής Τοουλιάς, μιας νέας και πολύ υποσχόμενης σχεδιάστριας μόδας. Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι η LOREM boutique ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη σχεδιάστρια μόδας Αρσινόη, της οποίας η συλλογή θα βρίσκεται αποκλειστικά στη LOREM με την επωνυμία MARCY. 
Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας που είχε η εκδήλωση αφού μέρος των εσόδων θα δοθούν στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αρχάγγελος Μιχαήλ» (Hospice), το οποίο βρίσκεται στο Μέσα Χωριό της Επαρχίας Πάφου. Το Κέντρο αυτό προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα σε άτομα που τη χρειάζονται ανεξαρτήτως εθνικότητας, φυλής, θρησκείας και της φύσης της ασθένειας.  Συγχαίρουμε τις δύο διοργανώτριες της όλης εκδήλωσης, τη Ναταλία Μαυρομουστάκη – ιδιοκτήτρια της σχολής Catwalk Modeling School- αλλά και την Άννα-Μαρία Νικολάου, εκπρόσωπο της boutique LOREM γι’ αυτήν την πρωτοβουλία τους.