Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Διεθνή διάκριση για το “ Μέλι Αγίοι Ανάργυροι” στο International Honey Quality Competition 2019 London Honey Awards

Διεθνή διάκριση εξασφάλισε το “ Μέλι Αγίου Ανάργυροι” στο International Honey Quality Competition 2019 London Honey Awards λαμβάνοντας το Χρυσό βραβείο  ποιότητας θυμάρι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση , οι “δημιουργοί της κυπριακής υπαίθρου “ στο πρόσωπο της επιχείρησης “Μέλι Αγίοι Ανάργυροι “ αφού κέρδισαν την μάχη στην εγχώρια αγορά τώρα ξεκινούν το ταξίδι τους για την διεθνή τους αναγνώριση.
Η πολυπόθητη εξωστρέφεια των προιόντων της Κύπρου αυτή την φορά έρχεται από την Πάφο και από το Μέλι Αγίοι Ανάργυροι.
Ο διαγωνισμός διεξήχθη στο Λονδίνο και ιδιοκτήτης της μικρής επιχείρησης είναι ο Κώστας Πολύδωρας με καταγωγή από την Μηλιού .
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μελισσοκόμων Κέντρο Μελισσοκομίας Κύπρου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα βραβεία που εξασφαλίζουν τα κυπριακά μέλια σημειώνοντας πως δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση ή αμφιβολία για την εξαιρετική τους ποιότητα , αφού κάθε φορά όπως αναφέρουν που έχει πάει μέλι κυπριακό σε διεθνείς διαγωνισμούς είναι στις ψηλότερες βαθμίσες βραβείων.
Στο μεταξύ οι ιδιοκτήτες της μικρής επιχείρησης  αναφέρουν, πως με την αγάπη για τον τόπο τους, με σεβασμό στο περιβάλλον, με το μεράκι τους, το πάθος τους , την εργατικότητα τους στην δουλειά μα πάνω από όλα με την επιμονή τους στην ποιότητα οι ιδιοκτήτες της μικρής επιχείρησης με έδρα την Πάφο “ Μέλι Αγίοι Ανάργυροι” κατάφεραν να διακριθούν και να βραβευτούν σε διεθνή διαγωνισμό.
Είναι ακριβώς αυτές οι διακρίσεις προσθέτουν, που μπορούν να μας κάνουν περήφανους και για τους ανθρώπους μας αλλά και για τα προιόντα τους.
Σημειώνεται πως η τελετή βράβευσης θα γίνει το Σάββατο στο Λονδίνο