Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Με Βουλγάρικες ρίζες ο serial killer της Κύπρου



Βουλγαρικές ρίζες φέρεται να έχει ο 35χρονος serial killer της Κύπρου, ο οποίος έχει ομολογήσει τη δολοφονία τουλάχιστον επτά γυναικών, σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης.


«Ο δολοφόνος έχει ρίζες από τη Βουλγαρία, η μητέρα του είναι από τη Στάρα Ζαγόρα και οι ερευνητες υποστηρίζουν ότι υπάρχουν περισσότερα θύματα. Μία από τις τελευταίες γυναίκες που είχαν συναντηθεί μαζί του πριν από τη σύλληψή του ήταν ένα μοντέλο από τη Βουλγαρία, ονόματι Teya Georgieva», δήλωσε ο ανταποκριτής του δικτύου NOVA στην Αθήνα.


«Συναντούσε τα θύματά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλες ήταν αλλοδαπές, κυρίως Ασιάτισσες, αλλά και από που εργάζονταν στην Κύπρο ως οικιακές βοηθοί», πρόσθεσε η ανταποκρίτρια, προσθέτοντας ότι οι «οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι τα εγκλήματα προκαλούνται από σοβαρό τραύμα στην παιδική του ηλικία, οι γονείς του πήραν διαζύγιο πριν από 12 χρόνια και μένει με τον πατέρα του».

https://www.protothema.gr/greece/article/886968/serial-killer-stin-kupro-oi-voulgarikes-rizes-kai-to-modelo-pou-sunadise-prin-ti-sullipsi-tou/