Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Awards short film festival & Fashion στις Κάννες. ΦΩΤΟ



Πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία ένα πολύ μεγάλο γεγονός το Awards short film festival & Fashion  στις 25 Μαΐου στο 5 star hotel Intercontinetal  Carlton στις cannes.

Αρκετοί επώνυμοι παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τα βραβεία για τους καλύτερους ηθοποιούς , καλλιτέχνες , σχεδιαστές μόδας, σκηνοθέτες και παραγωγούς.

Στο σόου συμμετείχαν Σχεδιαστές Μόδας από όλες τις χώρες του κόσμου καθώς και αρκετά Top Εστεμμένα Μοντέλα και ανάμεσα τους και η Αντριάνα Φιακκα “MISS WORLD CYPRUS  Leoni Line  Miss European Tourism.

25 Top Models ήταν από το πρακτορείο  prestige show production όπου ήταν και συνδιοργανωτές του event.  Αρκετοί επώνυμοι Σχεδιαστές Έλαβαν μέρος με τα καταπληκτικά μοντέλα να παρουσιάζουν τις πιο πρόσφατες δημιουργίες τους.
Το πρόγραμμα εμπλούτισαν αρκετοί ξένοι επώνυμοι καλλιτέχνες. Καλύτερη Σχεδιάστρια Μόδας της Χρονιάς Βραβεύτηκε η  Gina Frias όπου η κριτική επιτροπή την ονόμασε Best Designer of the Year!

 Ανάμεσα στους καλεσμένους Ήταν και ο Πρίγκιπας της  Cabotias HRH Prince Noridom  Naravone με την σύζυγο του Isabelle Krintz. Στο σόου παρευρέθηκαν Διεθνή ΜΜΕ τηλεοπτικά κανάλια του Hollywood , Fashion Tv New York καθώς και αλλά διεθνή κανάλια.
Προσκεκλημένοι ήταν η Σταυρούλα Νικολάου Πρόεδρος International Fashion Week  και ο Manager Director της  Prestige Show Production Κος Νικολαου. Η βραβευμένη Σχεδιάστρια Μόδας επέλεξε την Αντριάνα Φιακκα και την έντυσε με μια εκπληκτική βραδινή τουαλέτα  και την ονόμασαν πριγκίπισσα του Film festival όπου περπάτησε στο Red Carpet στην πρεμιέρα του Sylvester Stallone.\

Ευχαριστίες από την κ. Νικολάου προς  όλα τα μοντέλα μας , τα International media , τον φωτογράφο μας Gina frias Michael Brice από Γαλλία την Esmet team hair & make up από USA και Ιταλία Italia τον Πρόεδρο Film festival Antonio Gelini και τον Dohn Von για τις προσκλήσεις του red carpet.