Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Δείτε ποιοι και που οδηγούσαν τύφλα στο μεθύσι


Μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου ανέκοψαν γύρω στις 11.45 χθες βράδυ, αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος στον οδό Παναγίας Οδηγήτριας στο Παλιομέτοχο. 
Κατά τη διενέργεια προκαταρτικού αλκοτέστ που ακολούθησε, η ένδειξη ήταν 113μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο. 

Όταν του ζητήθηκε να δώσει δείγμα εκπνοής για τελικό έλεγχο αλκοτέστ, ο 50χρονος φέρεται να αρνήθηκε να το πράξει. 
Συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. 
Επίσης, γύρω στις 2.20 χθες το απόγευμα μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Κοκκινοτριμιθιά, 33χρονος κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας.
 
Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος οδηγούσε με ταχύτητα 75 ΧΑΩ αντί 50 που είναι το ανώτατο όριο, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς άδεια οδήγησης. Επίσης σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοτέστ που διενεργήθηκε η ένδειξη ήταν 117μg αντί 22 ενώ σε τελικό έλεγχο αλκοτέστ η ένδειξη ήταν 94μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο. 


Ο 33χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε και τέθηκε υπό κράτηση. 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Κικκινοτριμθιάς συνεχίζει τις εξετάσεις.