Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

Χειροτεχνίες της Τζούλης Χρίστου για άλλον αέρα στο σπίτι σας ...


Χειροτεχνίες για εσάς, για εμάς , για το σπίτι και το παιδικό δωμάτιο περιλάμβανε η έκθεση της δημοσιογράφου Τζούλης Χρίστου.
Μαζεύοντας κάθε ειδών υλικά, όπως ξύλο, κορδέλες,πέτρες σύρμα , αλουμίνιο και χάντρες, γυάλινες και κεραμικές  σε μοναδικούς  χρωματισμούς η δημοσιογράφος, δημιούργησε μοναδικές κατασκευές, που φτιάχνουν την διάθεση και που ο καθένας μπορεί να έχει στον σπίτι του, στο γραφείο ακόμη και στο αυτοκίνητο. 

Ξεχωριστές είναι και οι κατασκευές της Τζούλης με τα πετρώματα που κατάφερε να εξασφαλίσει από το εξωτερικό. Συρμάτινα δεντράκια της τύχης με καρδούλες για καρπούς , μοναδικά έργα τέχνης για καλή τύχη, δεντράκια της ζωής, πίνακες ζωγραφιστούς για κάθε χώρο του σπιτιού σας σε έντονα χρώματα χαράς, βραχιόλια και κολιέ σε  κάθε λογής χρωματισμούς  για όλα τα γούστα ... γούρια είναι μερικές από τις δημιουργίες της.  Όλα 
Έξυπνες δημιουργίες που εντυπωσιάζουν . Πρώτη στα μαστορέματα η Τζούλη πέρα από πολύ καλή πέννα διαθέτει ξεχωριστό ταλέντο και στις κατασκευές, χρησιμοποιώντας μάλιστα το ξύλο που βρίσκει στα δάση αλλά και στη θάλασσα  με ποικίλους τρόπους προσφέροντας μια ξεχωριστή νότα εξοχής και με διακοσμητικά πρωτότυπα διαχρονικά.    
Τα παιδικά καδράκια δεν πρέπει να λείψουν από κανένα παιδικό δωμάτιο. Πίνακες για παιδικό αλλά και βρεφικό δωμάτιο για να μετατρέψετε το δωμάτιο του παιδιού σας σε μια λαμπερή γλακερί.  
Αντικείμενα αγάπης... φτιαγμένα με πολύ κέφι, φαντασία  θετική διάθεση,χαμόγελο ,  χαρά και θετική ενέργεια...
Γιατί δεν χρειάζεται να ψάξετε παραπέρα ...
Τηλέφωνο Τζούλης Χρίστου 99 669255