Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Λαμπερή η βραδιά παρουσίασης του εντυπωσιακού έργου ΝΕΟ της Pafilia



Σε μια λαμπερή βραδιά με εκλεκτούς προσκεκλημένους παρουσίασε το εντυπωσιακό έργο ΝΕΟ, η εταιρεία Pafilia Property Developers. Πρόκειται για ένα άκρως επιβλητικό σύμπλεγμα τεσσάρων κτιρίων υψηλής αισθητικής και προηγμένου σχεδιασμού που θα κοσμεί το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.


Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο, δικηγορικούς, ελεγκτικούς και λογιστικούς οίκους, τραπεζικά ιδρύματα και την αρχή τοπικής αυτοδιοίκησης, ανάμεσα στις οποίες και ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Νίκος Νικολαΐδης. Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ποιοτικές καινοτομίες που εισάγει το εντυπωσιακό έργο, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του, καθώς επίσης και για την επιτυχή είσοδό του στις αγορές.

Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους η Εκτελεστική Διευθύντρια της εταιρείας Pafilia Property Developers, Ευαγγελία Ηλιάδου, ανέφερε ότι το ΝΕΟ θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη της Λεμεσού. Η πρωτοποριακή αρχιτεκτονική, ο προηγμένος σχεδιασμός και η κορυφαία ποιότητα που διακρίνουν το ΝΕΟ θα το κάνουν να ξεχωρίζει από κάθε άλλη ανάπτυξη γεγονός που γεμίζει με περηφάνια τους ανθρώπους της Pafilia και τους συντελεστές του έργου σημείωσε η κα Ηλιάδου. Τα τέσσερα κτίρια του ΝΕΟ πρόσθεσε, τα οποία εμπνεύστηκε μια παγκοσμίου φήμης ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών, θα περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις έξι αστέρων σχεδιασμένες για να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης, δραστηριότητας, ψυχαγωγίας και ευεξίας.

Αναφερόμενος στο έργο ο Nik Karalis, Διευθύνων Σύμβουλος του πολυβραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου Woods Bagot, το οποίο ανέλαβε τον εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό του NEO, εξήγησε πως η φιλοσοφία του σχεδιασμού των τεσσάρων κτιρίων στοχεύει στη δημιουργία συνθηκών ηρεμίας και γαλήνης για τους κατοίκους τόσο στους ιδιωτικούς, όσο και στους κοινόχρηστους χώρους. Έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια τόνισε ο κ. Κάραλης, καθώς επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε το αίσθημα μιας νέας προοπτικής διαβίωσης, όπου οι κάτοικοι των διαμερισμάτων, όχι μόνο θα αισθάνονται ότι αποκτούν ένα ΝΕΟ σπίτι με ξεχωριστές ανέσεις, αλλά και ένα ΝΕΟ τρόπο ζωής.

Τη βραδιά γνωριμίας με το εμβληματικό έργο της Pafilia ΝΕΟ, ακολούθησε κοκτέιλ πάρτι, όπου η δημοφιλής τραγουδίστρια Shaya υπό τη συνοδεία του ιταλού σαξοφωνίστα Samuel Marlieri, μάγεψαν τους παρευρισκόμενους και τους ταξίδεψαν σε blues, soul και jazz ακούσματα.