Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Άπλωσε τα ρούχα και της τα έκλεψαν. Χειροπέδες σε 20χρονο στην Πάφο

Υπόθεση κλοπής ενδυμάτων και οχήματος διερευνά η Αστυνομία Πάφου, με την σύλληψη ενός 20χρονου ο οποίος πιάστηκε στο τιμόνι να φορά τα κλοπιμαία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στη 01.30 το πρωί της Τετάρτης Ευρωπαία υπήκοος, μόνιμη κάτοικος Πάφου, ηλικίας 24 ετών, κατήγγειλε στον κεντρικό σταθμό Πάφου ότι από την βεράντα του σπιτιού της κλάπηκε ποσότητα ενδυμάτων, αξίας 120 ευρώ, τα οποία είχε απλωμένα για να στεγνώσουν.

Η παραπονούμενη έδωσε περιγραφή των ρούχων, μεταξύ των οποίων τρεις φανέλες ροζ χρώματος με λογότυπο.

Ακολούθως γύρω στη 01.45 η Αστυνομία ανέκοψε για έλεγχο όχημα το οποίο φαίνεται ότι ήταν κλοπιμαίο και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 6 Σεπτεμβρίου του 2020 και το οποίο οδηγούσε 20χρονος Ευρωπαίος πολίτης μόνιμος κάτοικος Πάφου, ο οποίος όπως διαφάνηκε έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη την Αστυνομία.

Το όχημα παρελήφθη από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων ενώ ο 20χρονος οδηγήθηκε στα Γραφεία του ΟΠΕ.

Ανακρινόμενος από μέλος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος φορούσε μια φανέλα από τις ροζ κλοπιμαίες που είχε προηγουμένως καταγγείλει η 24χρονη.

Κατόπιν τούτου συνελήφθη τόσο για την κλοπή του οχήματος όσο και για την κλοπή των ενδυμάτων της 24χρονης παραπονούμενης.

Στην συνέχεια ο 20χρονος τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Πάφου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.



κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: