Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Καλό ταξίδι φίλε Χάρη

Μεγάλη απώλεια για την Πάφο σήμερα, αφού έχασε έναν καλοσυνάτο άνθρωπο, έναν γιατρό. Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 67 ετών ο Χάρης Κυριακίδης, πρώην Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Πάφου και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος.

Ο Χάρης Κυριακίδης έδινε πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Δρ. Χάρης Κυριακίδης ήταν ένας  αξιόλογος άνθρωπος. Ιδιαίτερα  αγαπητός απ'  όλους.

Το ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ εκφράζει θερμά  συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χάρη Κυριακίδη.

Η κηδεία του Χάρη Κυριακίδη θα τελεστεί την Παρασκεύη 25 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στον Ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κισσόνεργα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει φίλε Χάρη.


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απεβίωσε την Τετάρτη σε ηλικία 67 ετών ο πρώην Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Χάρης Κυριακίδης.
Ο Χάρης Κυριακίδης γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου του 1952 στη Λεμεσό . Στις τάξεις του ΑΚΕΛ εγγράφηκε το 1980, ενώ από τα μαθητικά του χρόνια ήταν οργανωμένος στην ΕΔΟΝ . Γιατρός στο επάγγελμα , ενδοκρινολόγος στην ειδικότητα ο Χάρης Κυριακίδης αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της πρώην Σοβιετικής Ένωσης στην πόλη Ροστόβ. Στα γεγονότα του πραξικοπήματος ως φοιτητής ανέπτυξε πλούσια δράση με ανυποχώρητο πνεύμα. Αγωνίστηκε για τα ιδανικά της Δημοκρατίας και για κοινωνική δικαιοσύνη.
Στα αξιώματα που κατείχε στο κόμμα του ΑΚΕΛ ήταν μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ 2007 – 2015 και μέλος του Γραφείου Υγείας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ. Πριν διατελέσει Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ήταν επικεφαλής του Γραφείου Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΑΚΕΛ Πάφου .
Επίσης ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ το 2001. Στη δημόσια ζωή διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.
Σημειώνεται πως ο Χάρης Κυριακίδης διετέλεσε Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ αμισθί. Διακρίνονταν για το ανθρωπιστικό του έργο και για τον αλτρουισμό του.
Εγκαταλείπει σύζυγο την Ιλιάδα και μία κόρη τη Μύρια επίσης ιατροί .

Η κηδεία του Χάρη Κυριακίδη θα τελεστεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κισσόνεργα.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: