Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Σάρωσε στα Cyprus Tourism Awards 2020 ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, ήταν ο μεγάλος νικητής των Cyprus Tourism Awards 2020, τα οποία για ακόμα μια χρονιά ανέδειξαν τους άριστους, ανάμεσα σε επιχειρήσεις και  φορείς της τουριστικής βιομηχανίας, οι οποίοι τόλμησαν, καινοτόμησαν και κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. 

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ κατέκτησε συνολικά 4 βραβεία, κάνοντας για άλλη μια φορά πράξη το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ κέρδισε μαζί με το Δήμο Λεμεσού, το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Strategic Investment / Cooperation, το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Initiatives to extend the tourist season, για τη συμβολή του στην επέκταση της τουριστικής περιόδου, καθώς και το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Sports, για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου. 

Μαζί με την εταιρεία MUSKITA ALUMINIUM κατέκτησαν επίσης το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Initiatives to protect the environment / Raising awareness για την πρωτοβουλία GO BLUE. Πρόκειται για μια «περιβαλλοντική δράση» που στόχο έχει την πραγματοποίηση μιας οικολογικής διοργάνωσης, σε συνδυασμό με την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Η Τελετή των Cyprus Tourism Awards, που αποτελούν τη σημαντικότερη διάκριση στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας, τελούσε υπό την αιγίδα Υφυπουργείου Τουρισμού, του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου και του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: