Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

Γυναίκα τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμό

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άνδρας, μετέφερε έγκυο γυναίκα στις πρώτες βοήθειες ιδιωτικής κλινικής στο Παραλίμνι και φώναζε βοήθεια, λέγοντας πως τραυματίστηκε από πυροβολισμό.

 
Αφού η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και διαπιστώθηκε ότι ήταν τραυματισμένη, ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία και μέλη του ΤΑΕ έσπευσαν στο μέρος.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα φέρει τραύματα από σκάγια, μετά από ρήξη πυροβολισμών που σημειώθηκαν γύρω στις εννέα το βράδυ στο Λιοπέτρι.
 
Τα τραύματα της γυναίκας φαίνεται να είναι επιφανειακά και δεν διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο. Η Αστυνομία άρχισε έρευνες, ώστε να διαπιστωθούν ο συνθήκες του τραυματισμούς της.  Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου μεταφέρθηκε γυναίκα, η οποία φέρει τραύμα από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά σε ιδιωτική κλινική αλλά στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πυροβολισμός ρίφθηκε γύρω στις 21:00 το βράδυ σε χωριό της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.

Η κατάσταση της υγείας της γυναίκας, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, φαίνεται ότι δεν είναι σοβαρή.

Οι έρευνες του ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζονται.https://www.sigmalive.com/news/local/665749/sto-gn-ammoxostou-travmatismeni-gynaika-meta-apo-ripsi-pyrovolismou

Δεν υπάρχουν σχόλια: