Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Κανένα ίχνος της 43χρονης φαρμακοποιού

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο εντοπισμός της 43χρονης φαρμακοποιού που αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν η καταιγίδα Ιανός χτύπησε την περιοχή της Καρδίτσας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό της. Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με επτά οχήματα και τρία drones της 1ης ΕΜΑΚ, ενώ στην έρευνα συνδράμουν και εθελοντές.

Η τύχη της 43χρονης αγνοείται όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Πάμισου ο οποίος "φούσκωσε" κατά το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας "Ιανός στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ένας πολίτης εντόπισε το αυτοκίνητο της 43χρονης και από τότε γίνεται ένας μεγάλος αγώνας να βρεθεί η γυναίκα. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα παρέβλεψε την προειδοποίηση της Τροχαίας να μην επιχειρήσει να διασχίσει τον χείμαρρο, γιατί το σπίτι της ήταν πολύ κοντά και θεώρησε ότι θα μπορούσε να φτάσει έως εκεί χωρίς να κινδυνεύσει.


https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ianos-korufonetai-i-agonia-gia-tin-43xroni-farmakopoio---kanena-ixnos-mexri-stigmis-eikones/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3-VU-eUe4SsC6yxeDswMe17yHvfNChoB2lTAKoG9t1oG_N6Anh_qAaaK8#Echobox=1600685037

Δεν υπάρχουν σχόλια: