Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Δείτε πως μπορείτε να στηρίξετε τα παιδιά της άτυχης Κατερίνας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο


Στο πλευρό της οικογένειας της άτυχης Κατερίνας Χαραλάμπους βρίσκονται οι εθελοντές, οι οποίοι ξεκίνησαν σήμερα μία εκστρατεία, ώστε να μαζευτούν λεφτά για στήριξη των ανήλικών παιδιών, που άφησε πίσω της, μετά το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου και στοίχισε τη ζωή στη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.


Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία να μαζευτούν λεφτά για τα παιδιά, ενώ στο πλευρό τους βρίσκονται και οι εθελοντές της Κύπρου. Η σελίδα Let’s be better people, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως «η Κατερίνα έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω της δυο παιδάκια στην τρυφερή ηλικία των 17 μηνών το αγοράκι και 5 μηνών το κοριτσάκι, τα οποία δεν θα έχουν την πολυτέλεια να ξαναπούν την λέξη "Μαμά". Μια λέξη που για τους περισσότερους είναι αυτονόητη...

Όσοι την γνώριζαν ξέρουν ότι επρόκειτο για ένα ευγενικό, ευαίσθητο και καλοσυνάτο κορίτσι που δυστυχώς στάθηκε άτυχη και δεν μπόρεσε να απολαύσει όλα όσα της άξιζαν σε αυτή τη ζωή.
 
Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε τα δυο της παιδάκια με οποιοδήποτε τρόπο, είτε πρόκειται για υλικά αγαθά, είτε με όποιον άλλο τρόπο επιθυμείτε παρακαλώ επικοινωνήσετε στο:
 
99899266 - Δώρα Παναγιώτου ή στο 96864243 - Εύα Σταυρινού (αδερφή της αποθανούσας).
Για χρηματική βοήθεια ο τραπεζικός λογαριασμός είναι:
Ελληνική τράπεζα
CY19 0050 0282 0002 8210 E521 8301
Ο λογαριασμός είναι στο όνομα ELENI CHARALAMPOUS».Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος συμβίος της Κατερίνας, ο οποίος ήταν και ο οδηγός του μοιραίου οχήματος, συνελήφθη και εναντίον του διερευνάται υπόθεση πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας, ενώ η Αστυνομία έλαβε δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις.
Τόσο η 18χρονη, όσο και ο 21χρονος δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας και από τις εξετάσεις προέκυψε πως ο οδηγός του οχήματος έτρεχε με αυξημένη ταχύτητα.
 
Η άτυχη Κατερίνα καταλείπει δύο παιδιά, δεκαεπτά και πέντε μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: