Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Μεγάλη πτώση του κύκλου εργασιών στα κέντρα αναψυχής Πάφου

 

Συνεχίζεται η καθοδική πορεία του κύκλου εργασιών των κέντρων αναψυχής της Πάφου, δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Δημήτρης Καλλής.

Ο Σεπτέμβριος, όπως είπε, δεν μας αφήνει καμιά αισιοδοξία αφού δεν υπάρχουν στην Πάφο ούτε τουρίστες αλλά ούτε και Κύπριοι για διακοπές στην πόλη και επαρχία. Ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, διευκρίνισε, η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή.

Αν αυτή η αρνητική κατάσταση συνεχιστεί, είπε, προβλέπω αρκετά κέντρα αναψυχής να κλείσουν από τώρα και να ανοίξουν τον ερχόμενο Απρίλιο, ανάλογα βέβαια και με την πορεία της πανδημίας.

Είναι ξεκάθαρο, τόνισε ο κ. Καλλής, πως η Πάφος χωρίς τουρισμό δεν μπορεί οικονομικά να πάει μπροστά και γενικά να ορθοποδήσει. Αυτό διαφάνηκε κατά την φετινή χρονιά, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τα κέντρα αναψυχής της Πάφου χρειάζονται περισσότερη στήριξη από την κυβέρνηση και μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ανέφερε, διότι σε διαφορετική περίπτωση πολλοί συνάδελφοι θα βάλουν λουκέτο.

Επιβάλλεται οι αρμόδιοι να δουν τι θα γίνει με το θέμα των ενοικίων στα κέντρα αναψυχής γιατί αποτελεί γάγγραινα για τους συναδέλφους, κατέληξε ο κ. Καλλής.           

Δεν υπάρχουν σχόλια: