Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Χρυσά Βραβεία σε Four Seasons και Amathus στα Cyprus Tourism Awards 2020

Με κορυφαίες διακρίσεις τα ξενοδοχεία Four Seasons και Amathus ξεχώρισαν στα Cyprus Tourism Awards 2020, τα οποία επιβράβευσαν και φέτος την αριστεία και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και υπηρεσίες φορέων της τουριστικής βιομηχανίας.

Με την κατάκτηση 5 συνολικά βραβείων τα δυο ξενοδοχεία επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά, το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών τους, την εξαιρετική ποιότητα του φαγητού, την άψογη εξυπηρέτηση από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό τους, τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρουν στους επισκέπτες, καθώς και την οικολογική τους προσέγγιση.

Συγκεκριμένα, το Four Seasons Hotel απέσπασε τρία χρυσά βραβεία στις κατηγορίες Best Luxury Hotel, Guest Service Excellence και Culinary Experience. Το Amathus Beach Hotel, κέρδισε χρυσό βραβείο στην κατηγορία Timeless Presence και αργυρό στην κατηγορία Eco-Friendly Hotel.

Η Τελετή των Cyprus Tourism Awards, που αποτελούν τα σημαντικότερα βραβεία στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας, τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού, του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου και του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

 

Four Seasons Hotel: www.fourseasons.com.cy  | Amathus Beach Hotel: www.amathuslimassol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: