Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

0 20χρονος στρατιώτης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα

Ανείπωτος είναι ο θρήνος για την οικογένεια  του 20χρονου στρατιώτη Τάσου Ξ.ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Αρώνι Ακρωτηρίου, στα Χανιά, τα ξημερώματα της Κυριακής (19/2).


Με αναρτήσεις τους στα social media τόσο τα δύο αδέρφια του άτυχου νέου όσο και ο πατέρας του, ο οποίος είναι ιερέας, προσπαθούν να διαχειριστούν τον πόνο από τον χαμό του δικού τους ανθρώπου.

«Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου» γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας του στρατιώτη που υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.
O ίδιος, μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο οπότε ο γιος του παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει στην 1η ΜΑΛ έγραφε γεμάτος υπερηφάνια: «Άξιος γιε μου!! Ο Άγιος Γεώργιος να σου δώσει την δύναμη να τιμήσεις τον ένδοξο πράσινο μπερε».
Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος νεός είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο το μοιραίο βράδυ.
Σε δική τους ανάρτηση τα δύο αδέρφια του νεαρού στρατιωτή γράφουν: «Απόψε ο Θεός αποφάσισε να σε πάρει κοντά του. Γιατί ανθρώπους με την ψυχή τη δικιά σου, δεν θέλει να χαραμίζονται εδώ. Τάσο μου θα είσαι πάντα ο μικρός μας αδερφός. Σ' αγαπώ».
Σύμφωνα με το flashnews.gr το δυστύχημα σημειώθηκε στο κέντρο του Αρωνίου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με μεγάλη σφοδρότητα πάνω σε ευκάλυπτο ο οποίος βρίσκεται μπροστα στο παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτιναχτεί στην απέναντι πλευρά του δρόμου και ο 20χρονος να εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: