Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Πετυχημένο το πρώτο σεμινάριο "Βασικές αρχές υγιεινής τροφίμων"

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουάριου με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο "Βασικές αρχές υγιεινής τροφίμων" που έγινε στο Ξενοδοχείο Άναμπελ στην Κάτω Πάφο. Το σεμινάριο παρακολούθησαν μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ. Το παρουσίασαν οι Χρίστος Χρίστου – Διευθυντής Υγειονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Πάφου και ο   Λευτέρης Μαυροθέρης - Yγειονομικός Λειτουργός.  Ο κ. Χρίστου είπε πως η «Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων» είναι νομοθεσία και επιβάλλεται το κάθε κέντρο να έχει υπευθύνους που θα περάσουν τα ανάλογα σεμινάρια για να χειρίζονται το όλο θέμα.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα όσα ισχύουν σύμφωνα με τη νομοθεσία, ενώ κατά τη συζήτηση που ακολούθησε, τους λύθηκαν οι απορίες για διάφορα ζητήματα που τους απασχολούσαν. Με το πέρας του σεμιναρίου έλαβαν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Τα σεμινάρια, που συνδιοργανώνουν Υγειονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Πάφου και ο ΣΙΚΑΠ,  θα συνεχιστούν και θα γίνουν και περισσότερο εξειδικευμένα. Το επόμενο έχει οριστεί για τις 7 Μαρτίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον εκτελεστικό γραμματέα ΣΙΚΑΠ Πέτρο Κεχριώτη στο τηλ 99422527 για να κλείσουν θέση.

Οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Πάφου και ο ΣΙΚΑΠ ευχαριστούν την Thanos Hotels για την συνεργασία, μιας και η αίθουσα στο ξενοδοχείο Άναμπελ και για τα δύο σεμινάρια έχει παραχωρηθεί δωρεάν.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: