Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Η ΟΣΙΚΑ χαιρετίζει την εκλογή Νίκου Χριστοδουλίδη

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής – ΟΣΙΚΑ – με ανακοίνωσή της που υπογράφει ο Πρόεδρος Νεόφυτος Θρασυβούλου, συγχαίρει τον Νίκο Χριστοδουλίδη για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Φίλε Νίκο, θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή σου. Να είσαι γερός και δυνατός για να υλοποιήσεις το προεκλογικό σου πρόγραμμα, για να πάμε την Κύπρο προς τη νέα τάξη πραγμάτων.

Να στηρίξεις τους νέους, τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και γενικά να ενώσεις την Κύπρο μας. Κυπριακό και οικονομία θα είναι στις προτεραιότητές σου, όπως έχεις εξαγγείλει. Είναι πραγματικά δύο μεγάλα θέματα που χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς για να επιτευχθούν και να έχουμε το θεμιτό αποτέλεσμα.

Μεγάλη σημασία φίλε Νίκο, θα πρέπει να δώσεις και στον τουρισμό μας. Στα κέντρα αναψυχής που πέρασαν δύσκολα τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας αλλά και του πολέμου στην Ουκρανία.

Με την ανάληψη των καθηκόντων σου θα σε επισκεφτούμε και θα σε ενημερώσουμε από πρώτο χέρι για τα προβλήματά μας, για τα οποία είμαστε σίγουροι πως μέσα από τους κατάλληλους χειρισμούς θα βρούμε λύσεις. Προβλήματα όπως η έλλειψη προσωπικού που θεωρείται το σημαντικότερο.

Συγχαρητήρια και πάλι φίλε Νίκο. Είμαστε δίπλα σου.

 

 

Φιλικά

Νεόφυτος Θρασυβούλου

Πρόεδρος ΟΣΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: