Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Η γοητευτική Βαλέρια Μιχαήλ θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στα καλλιστεία Miss Europe 2023. ΦΩΤΟ

Η πανέμορφη Βαλέρια Μιχαήλ από τη Λεμεσό, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στα καλλιστεία Miss Europe 2023, παραχώρησε συνέντευξη στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ. Μίλησε για την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ, τα μελλοντικά της σχέδια στα οποία είναι και η τηλεόραση αλλά και τις σπουδές της στο ΤΕΠΑΚ… «διοίκηση ξενοδοχείων και Τουρισμού». Ευχαρίστησε όσους την βοήθησαν για να λάβει μέρος στο Miss Europe 2023. Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ της εύχεται καλή επιτυχία και θα είναι πάντα στο πλευρό της.


1. Βαλέρια, φέτος θα λάβεις μέρος στα καλλιστεία Miss Europe 2023  που θα γίνει στο Λίβανο. Πες μας μερικά πράγματα για την έως τώρα πορεία σου στο χώρο του μόντελινγκ. Τους διαγωνισμούς, καλλιστεία που έλαβες μέρος; Πως και πότε ξεκίνησες;

 

Αρχικά, έχω τελειώσει τις σπουδές μου στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Τουρισμού, αλλά έχω ασχοληθεί τα τελευταία 4 χρόνια με φωτογραφίσεις. Με πασαρέλα δεν έχω ασχοληθεί αλλά θα το ήθελα γι’ αυτό και κάνω μαθήματα εφόσον αυτός ο χώρος μου αρέσει και δουλεύω πάντα με όρεξη σε κάθε δουλειά. Λόγω covid, τα καλλιστεία στη Κύπρο έχουν αναβληθεί τα τελευταία χρόνια οπότε η prestige Show production, που έχει αποκλειστικά δικαιώματα εδώ και 30 χρόνια για παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς και τουρισμού για τη προβολή της Κύπρου στο εξωτερικό, αποφάσισε να διοργανώσει ένα online casting και μέσα από αυτό επιλέχθηκα εγώ. Έπειτα, με κάλεσαν στα γραφεία της  Prestige show production όπου μου έχουν εξηγήσει τα πιο κάτω.

Μου έχει γίνει η πρόταση  να εκπροσωπήσω τη Κύπρο στο Miss Europe 2023, που γίνεται από τις 15 μέχρι 26 Φεβρουαρίου 2023.  ‘Έχω τη τιμή να εκπροσωπήσω τη πατρίδα μου, τη Κύπρο και τον τουρισμό της καθώς είναι ένας πολυδιάστατος και ανταγωνιστικός προορισμός.

Γεννήθηκα στη Λεμεσό από πατέρα Κύπριο και μητέρα από Φινλανδία και ζούμε μόνιμα στη Κύπρο.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω την ευκαιρία να προβάλω τη Κύπρο που σέβομαι και αγαπώ μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς. Ο τουρισμός για τη Κύπρο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην οικονομία, και ως ένας ανταγωνιστικός τουριστικός προορισμός, έχουμε καταφέρει να αναπτυχθεί το νησί μας με πολύ γρήγορους ρυθμούς και σημαντικές επενδύσεις σε αυτό το κομμάτι.

 

Για να συμμετάσχω στο Διαγωνισμό χρειάζονται δικαιώματα συμμετοχής. Εφόσον το υπουργείο τουρισμού της Κύπρου αδυνατεί να πληρώσει τα δικαιώματα , αναγκαστήκαμε με τη Κυρία Σταυρούλα Νικολάου την ανεύρεση χορηγών και υποστηρικτών και τους ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη. 

 

 

2.        Απ’ ότι πληροφορούμαστε ο πατέρας σου είναι Κύπριος και η μητέρα σου από την Φινλανδία. Εσύ Κύπρο γεννήθηκες και Κύπρο μένετε μόνιμα;

Ναι, γεννήθηκα στη Λεμεσό και μένω μόνιμα εδώ.

 

3.        Μπορούμε να πούμε πως είσαι επαγγελματίας  μοντέλο, έτσι;

Είμαι επαγγελματίας φωτομοντέλο και πολύ ευχαριστημένη έχοντας κάνει αρκετές φωτογραφίσεις με σπουδαία άτομα που ασχολούνται στο χώρο.

 

4.        Είσαι μια πολύ όμορφη κοπέλα…πως σε αντιμετωπίζει ο αντρικός πληθυσμός; 

Οι άνδρες πάντα θαυμάζουν μια όμορφη γυναίκα όμως δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.

 

5.        Ασχολείσαι με κάτι άλλο εκτός από το μόντελινγκ; Έχεις σπουδάσει κάτι;

Φυσικά, έχω τελειώσει τις σπουδές μου στο ΤΕΠΑΚ στη διοίκηση ξενοδοχείων και Τουρισμού και χτίζω τη δική μου εταιρεία που ασχολείται με Social Media Management. Αναλαμβάνω τα social media διαφόρων εταιρειών σε διάφορες πλατφόρμες όπως Instagram, Facebook, Tiktok, linkedIn. Ασχολούμαι πάρα πολύ και μαθαίνω καθημερινά για να είμαι πάντα ενήμερη σχετικά με το διαδικτυακό μάρκετινγκ έτσι ώστε να είμαι όσο γίνεται μπροστά δίνοντας αξία στα άτομα που συνεργάζομαι.

 

6.        Τι σου αρέσει περισσότερο; Η πασαρέλα ή η φωτογράφιση;

Τόσο οι φωτογραφίσεις όσο και η πασαρέλα με ενδιαφέρουν πολύ, καθώς ξεκίνησα μαθήματα modelling στο Prestige show production

 

7.        Με την τηλεόραση θα ήθελες να ασχοληθείς;

Θεωρώ ότι για τηλεόραση δεν είμαι ακόμα έτοιμη. Ίσως στο μέλλον ναι, αφού πρώτα προετοιμαστώ με κάποια μαθήματα δημοσιογραφίας και παρουσίαση στη τηλεόραση. Δεν λέω ποτέ όχι για κάτι καινούργιο που θα μου προσφέρει γνώσεις αλλά και νέες εμπειρίες.

 

8.        Ποιους θες να ευχαριστήσεις για την μέχρι τώρα πορεία σου αλλά και την επικείμενη  συμμετοχή σου στο Miss Europe 2023

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Κυρία Σταυρούλα Πρόεδρο της Prestige show production, τον Κύριο Σάκη Νικολάου manager director της Prestige show production. Χαίρομαι που μαζί με τη Miss Hellas θα έχουμε μαζί μας τη Κυρία Σταυρούλα. Είμαστε και οι δύο πολύ ευχαριστημένες για τη στήριξή που μας δίνει η κα Σταυρούλα η οποία θα είναι και εκπρόσωπος στην επιτροπή αφού είναι στο χώρο τα τελευταία 25 χρόνια. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στον πολυτελέστατο Casino Du Liban ελπίζοντας με τη Miss Hellas να φέρουμε ένα τίτλο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους τους χορηγούς  , υποστηρικτές και δωροθετες διότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω .

Όλα τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα το Φιλόξενο που πάντα είναι δίπλα μας . Τη Prestige show production  πάντα με στηρίζει.  KEDMA Καλλυντικά προσώπου και σώματος .  KYANA Hair products .  The Harmen & Health beauty spa6) 6) Groove’s Hair Studio.  MAISSY (eshop)  MAtthew collection .  Nicolaides opticians.  Buckle Up  Andreas  Petside .  φωτογράφος Χρίστος Ψαράς.  Opus Events Venus.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: