Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Ο ΣΙΚΑΠ συγχαίρει το Νίκο Χριστοδουλίδη

Ο ΣΙΚΑΠ με γραπτή ανακοίνωσή του, που υπογράφει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Άγγελος Ονησιφόρου, συγχαίρει το Νίκο Χριστοδουλίδη για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατία.  Ακολουθεί η ανακοίνωση...

"Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου -ΣΙΚΑΠ – συγχαίρει το Νίκο Χριστοδουλίδη για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ευχόμαστε στο Νέο Πρόεδρο, καλή δουλειά στο πολύ δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, μιας και τα γεγονότα αλλά και οι προκλήσεις που υπάρχουν είναι πάρα πολλά. Κυπριακό, οικονομία, μεταναστευτικό, τουρισμός θα πρέπει να είναι πρωταρχικός στόχος του κ. Χριστοδουλίδη για να πάει η Κύπρος  προς τη νέα εποχή.

Εμείς σαν Κέντρα αναψυχής, που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της τουριστικής βιομηχανίας, αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τα οποία θα τα παρουσιάσουμε στον νέο Πρόεδρο αλλά και στον νέο υφυπουργό Τουρισμού. Αναμένουμε από την νέα κυβέρνηση να τα δει θετικά για να μπορέσουμε να τα ξεπεράσουμε και να ορθοποδήσουμε μετά τα όσα τεράστια προβλήματα μας δημιούργησε η πανδημία και τώρα ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Είμαστε πάντα στη διάθεση του κ. Χριστοδουλίδη και δηλώνουμε πως θα συνεργαστούμε μαζί του αλλά και με την κυβέρνηση γενικότερα,  για το καλό του τόπου μας και της τουριστικής βιομηχανίας. 

 

Συγχαρητήρια κ. Χριστοδουλίδη!!!"

 

Άγγελος Ονησιφόρου

Προέδρος ΣΙΚΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: