Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Η Πάφος για πρώτη φορά στον τελικό του Κυπέλλου

Πάφος και Ομόνοια το ζευγάρι για τον τελικό Κυπέλλου. Ομόνοια και Πάφος θα αναμετρηθούν στον τελικό Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 του Μάη.

Η Πάφος για πρώτη φορά στον τελικό
Με γκολ του Τάνκοβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα η Πάφος FC εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της εισιτήριο πρόκρισης για τον τελικό Κυπέλλου Coca - Cola.
Σύμφωνα με την ΚΟΠ, στον επαναληπτικό ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στο 70ο λεπτό με πέναλτι του Σαγκάλ και ο Τάνκοβιτς στο 90+4 με μακρινό σουτ ισοφάρισε για την Πάφο, που με το ισόπαλο 1-1 προκρίθηκε στον τελικό.
Στον πρώτο αγώνα η Πάφος νίκησε στην έδρα της με 2-1 και με το σημερινό 1-1 στο Αλφαμέγα προκρίθηκε με συνολικό σκορ 3-2.
Στον τελικό η Πάφος θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια, το Σάββατο 18.05.2024.
Ο δρόμος για τον τελικό
Η Πάφος άρχισε τις υποχρεώσεις της από τη δεύτερη φάση όπου απέκλεισε εκτός έδρας με 1-0 τον Ολυμπιακό.
Στην προημιτελική φάση απέκλεισε με 5-0 εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα και στην ημιτελική φάση τον Απόλλωνα με 2-1 εντός έδρας και 1-1 εκτός έδρας.
Στον τελικό για 3η συνεχόμενη χρονιά η Ομόνοια

Η Ομόνοια Λευκωσίας εξασφάλισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή της στον τελικό Κυπέλλου Coca - Cola.
Μετά το 0-0 στο Στάδιο ΓΣΠ και σε συνδιασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Λεμεσό, εξασφάλισε εισιτήριο συμμετοχής για τον τελικό της 18ης Μαϊου.
Ο δρόμος για τον τελικό
Η Ομόνοια άρχισε τις υποχρεώσεις από τη δεύτερη φάση όπου απέκλεισε με 3-0 την Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα.
Στην προημιτελική φάση απέκλεισε την ΑΕΖ Ζακακίου με 3-1.
Στην ημιτελική φάση νίκησε εκτός έδρας τον Άρη με 3-0 και με το ισόπαλο 0-0 στον επαναληπτικό προκρίθηκε με συνολικό σκορ 3-0.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: