Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Πετυχημένη η Παγκύπρια εκδήλωση του Ιδρύματος Σωτήρης Κορυτσά. ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, χαράς και νοσταλγίας αντάμωσαν το χθες και το σήμερα, κι οι μνήμες έγιναν οδηγός για το μέλλον.

Στις 7.4.2024, μέσα  στα πλαίσια των δράσεων του, το ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ  σε μια κατάμεστη αίθουσα με σημαντικούς  προσκεκλημένους από όλες τις γωνιές της Κύπρου, από το ΡΙΖΟΚΑΡΠΑΣΟ μέχρι τον  ΠΑΧΥΑΜΜΟ.

Η εκδήλωση τελούσε κάτω από την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού κ. ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ.

 Το Ίδρυμα με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε τους επίτιμους καλεσμένους του,  κ.κ. ΝΙΚΟ ΚΕΤΤΗΡΟ και ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΟΥΛΛΑ, βουλευτές της κοινοβουλευτικής επιτροπής Προσφύγων.

Εκλεκτοί καλεσμένοι του Ιδρύματος ήταν ο κ. ΛΥΣΑΝΔΡΙΤΗΣ πρόεδρος της Παγκύπριας Επιτροπής Προσφύγων, οι κοινοτάρχες ΡΙΖΟΚΑΡΠΑΣΟΥ κος Μιχάλης Μικελλη Παντελή, η κα Αντρουλλα Πιτρακκου Χαρπα, ο κοινοτάρχης  ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ κ. Νικηφόρου, ο κος Γιάννης Αντωρκα από  την  Εφτακωμη, η κα Χαριτα Μάντολες καθώς κι άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσαν οι μαθητές του σκλαβωμένου Ριζοκαρπάσου με τα ξεχωριστά τους τσιαττιστα.

Την εκδήλωση συνόδευσαν εντυπωσιακά ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΣΥΔΥ ΛΕΜΕΣΟΥ  ο  ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ και ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΗΚ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ .

 Το ίδρυμα Σωτήρης Κορυτσά πρεσβεύει στην καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή των ηλικιωμένων.

Η πρόεδρος και η ιδρύτρια ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΥΤΣΑ τίμησε τη μνήμη του πατέρα της του οποίου το ίδρυμα φέρει το όνομα του.  Τόνισε επίσης   την ανάγκη ότι: Κανείς ηλικιωμένος δεν πρέπει να είναι ξεχασμένος και παραγκωνισμένος. Και ότι οι ηλικιωμένοι μας έχουν δικαίωμα στη ζωή με γνώμονα ότι  Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ





































Δεν υπάρχουν σχόλια: