Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

RYANAIR: Επανέναρξη δρομολογίων στις 3 Ιουνίου 2024 από και προς το Tel Aviv

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής  Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ), με ιδιαίτερη  θέρμη χαιρετίζει την απόφαση της Ryanair να επαναρχίσει τις τακτικές πτήσεις από και προς το Tel Aviv για το καλοκαίρι 2024.

 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Ryanair οι πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ ξεκινούν και πάλι στις 3 Ιουνίου 2024 αρχικά με 4 εισερχόμενες πτήσεις  εβδομαδιαίως προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου, λόγω και της επαναλειτουργίας του Τerminal 1 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Βen Gurion του Τελ Αβίβ.

 

Τα πιο πάνω δρομολόγια έρχονται να ενισχύσουν τα ήδη πολύ σημαντικά και ευεργετικά δρομολόγια που περιλαμβάνονται στα πτητικά προγράμματα της Ryanair το 2024 και αναμένεται να δώσουν περαιτέρω  ώθηση στην οικονομία και στην προσέλκυση επισκεπτών. 

 

Η ΕΤΑΠ σημειώνει ότι διαφαίνεται πλέον προοπτική μετρίασης των απωλειών  από την Iσραηλινή  αγορά  και αναλόγως της ζήτησης που θα δημιουργηθεί ίσως τα πτητικά προγράμματα ενισχυθούν περαιτέρω. To 2023 η Ryanair εκτελούσε μέχρι και 17 εισερχόμενες πτήσεις την βδομάδα προς την Πάφο ενώ οι απώλειες  του πρώτου πεντάμηνου 2024 υπολογίζονται σε περίπου 100,000  επισκέπτες για την Κύπρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: