Τρίτη 9 Απριλίου 2024

«Αλυσίδα ζωής» από την εθελοντική αιμοδοσία της Korantina Homes

 

Η Korantina Homes, στο πλαίσιο δράσεων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, πραγματοποίησε την ετήσια εθελοντική αιμοδοσία, την Παρασκευή 5 Απριλίου. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της δέσμευσης της εταιρείας για θετικό αποτύπωμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Μία πράξη συμμετοχής στην «αλυσίδα ζωής» για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται ότι πιο πολύτιμο: Αίμα.

Η εκδήλωση είχε στόχο να ενισχύσει τα αποθέματα αίματος στην περιοχή της Πάφου και να καλύψει μέρος των αναγκών της Επαρχίας. Άλλωστε είναι καθημερινές οι εκκλήσεις από το Κέντρο Αίματος Πάφου προς τους εθελοντές αιμοδότες.
Ο κ. Γιώργος Ιωάννου, CEO του Ομίλου Korantina Homes, εκφράζοντας ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της αιμοδοσίας, ανέφερε: «Η ανταπόκριση των στελεχών και των συνεργατών μας ήταν εξαιρετική. Η συμμετοχή, πέρα από πράξη κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας, αντανακλά την αλληλεγγύη μας προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αποτελεί, συνολικά, δέσμευσή μας να στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τόσο την κοινωνία όσο και την κοινότητα στην οποία ζούμε και δραστηριοποιούμαστε».

Η ιατρός Δρ. Μαρία Βάσου, υπεύθυνη της αιμοδοσίας, σημείωσε πως: «πρωτοβουλίες όπως αυτή, σε εταιρικό επίπεδο, με σκοπό τη συλλογή αίματος, είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς καλύπτουν ένα μέρος από τις μεγάλες ανάγκες σε αίμα. Το πρόσωπο της εθελοντικής προσφοράς μπορεί να είναι το πρόσωπο όλων μας και η αξία της πράξης αυτής είναι πολύτιμη».

Η Korantina Homes ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της αιμοδοσίας, από την οποία συγκεντρώθηκαν συνολικά 50 φιάλες αίματος.  




Δεν υπάρχουν σχόλια: