Τρίτη 23 Απριλίου 2024

" Άδειο από κόσμο το κέντρο της Πάφου". ΦΩΤΟ

Παρέμβαση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Πάφου Δημήτρη Μαραγκού για την κίνηση στον κέντρο της Πάφου. Με ανάρτησή του στο facebook παραθέτει φωτογραφικό υλικό και κάνει τις δικές του εισηγήσεις για να ανακάμψει η περιοχή. Ακολουθεί η ανάρτηση...

"Νέα επίσκεψη πραγματοποίησα στο κέντρο της Πάφου. Δημοσιοποιώ το φωτογραφικό υλικό που κατέγραψα. Όπως μπορείτε να δείτε, η περιοχή είναι άδεια από κόσμο. Κίνηση μηδέν. Μια πόλη φάντασμα.

Εισηγούμαι όπως, η Δημοτική Αρχή δώσει κίνητρα, ούτως ώστε, να μεταφερθούν στο κέντρο της πόλης μεγάλες επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδησης και εστίασης, που στεγάζονται τώρα στο mall με σκοπό να ανακάμψει η περιοχή.
Είναι κρίμα μεμονωμένες επιχειρήσεις να ανοίγουν και σε τρεις μήνες να βάζουν λουκέτο, αφού δεν έχει κίνηση και παρουσιάζουν πολύ χαμηλό κύκλο εργασιών.
Χρειάζεται να προσέξουμε περισσότερο το κέντρο της πόλης μας, να το αναδείξουμε και να το διαφημίσουμε, για να αρχίσει να το επισκέπτεται ο κόσμος, ντόπιοι και τουρίστες, και όχι να βλέπουμε άδειους δρόμους και καταστήματα'.
Δημήτρης Μαραγκός - Επιχειρηματίας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάφου
– Κίνηση Σωτηρία της Πάφου. Νου 8
Τηλ. - 99303244
E- mail - marangosekloges@gmail.com
Facebook – Marangos Dimitri
Ώρες ραντεβού στο γραφείο – καθημερινά 18.30 μμ – 20.00 μμ
ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια: