Τρίτη 16 Απριλίου 2013

PXD SYSTEM CYPRUS. Επαναστατικά προϊόντα προστασίας από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

PXD SYSTEM CYPRUS 
-Επαναστατικά προϊόντα, που λύνουν προβλήματα υγείας.
  Τώρα και στην Κύπρο. 
-Φέρτε την υγεία και την αρμονία στο σπίτι σας.

-Η Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι γύρω μας. Μέσα στο σπίτι σας.  Προφυλαχτείτε εσείς και τα παιδιά σας!

-Εξουδετερώστε με ειδική κάρτα την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που δημιουργούν τα κινητά τηλέφωνα.

-Κάρτα εξουδετέρωσης καπνού - Βοηθάει στη διακοπή του καπνίσματος.

-Κάρτα βελτίωσης των βιολογικών χαρακτηριστικών του νερού.

-Ποτό με ευεργετικές επιδράσεις των φυκιών και πολλά άλλα υγιεινά βότανα, κάνουν μια γρήγορη και αποτελεσματική ισορροπία του σώματος.

-Kombucha. Γιαπωνέζικο τσάι μανιταριού . Δίνει υγεία και δύναμη στη ζωή σας. Χρησιμοποιείται από υγιείς και ασθενείς.

-Σκόνη δοντιών είναι ένα φυτικό αποτελεσματικό προϊόν για τη θεραπεία στοματικής υγιεινής.

-Αποκτήστε καθημερινή ενέργεια.

Τηλέφωνα εταιρείας στην Κύπρo - 26955669 και 99544202

Website www.pxdsystemcyprus.com

------------------------------------------------------------------------------------------



2 - 4 Ώρες Ημερησίως Monitor / TV χρόνου αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής




Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Journal of the American College of Cardiology,« μια μελέτη με επικεφαλής ειδικούς από το University College του Λονδίνου, που βρέθηκαν σε αυτούς μπροστά από έναν υπολογιστή ή μια τηλεόραση είχαν διπλάσιο κίνδυνο να υποστεί καρδιακή προσβολή, είχε ένα 125 τοις εκατό αυξημένο κίνδυνο με καρδιακή ανεπάρκεια, εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή, ανεξάρτητα από άλλους παράγοντες κινδύνου όπως το κάπνισμα, η παχυσαρκία και η υψηλή αρτηριακή πίεση, που οφείλεται εν μέρει στην φλεγμονή.

H πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία.
"Παρά τις ολοένα και πιο αυστηρές εθνικές" (Swiss) "κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με νομικά καθορισμένα όρια, οι επιπτώσεις της σε ηλεκτρονικό νέφος WLANs στο ανθρώπινο σώμα μπορεί να είναι σημαντική. Επιπλέον, πρέπει να αναμένεται ότι ο αντίκτυπος αυτός θα συνεχίσει να αυξάνεται στο μέλλον, για πολλούς ανθρώπους. Δύο παράγοντες ιδίως παίζουν ένα ρόλο σε αυτό: Πρώτον, όλο και περισσότερες εφαρμογές απαιτούν πρόσθετα, συνήθως υψηλότερης ενέργειας ζωνών συχνοτήτων προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ανάγκη όσον αφορά στο ρυθμό μετάδοσης. Δεύτερον, η ανάγκη για επέκταση WLAN στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και στη δημόσια σφαίρα, e. ζ. σε αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, τρένα, εστιατόρια, εκθεσιακούς χώρους, κλπ., δεν έχει κατά πολύ ακόμη φθάσει στο αποκορύφωμά της. "Για παράδειγμα, στην περίπτωση των WLANs σε χώρους εργασίας, όπως γραφεία, κ.λπ., υπάρχει ως εκ τούτου μόνιμη στρες από το ηλεκτρονικό νέφος από WLAN για τους υπαλλήλους της εταιρείας ή του οργανισμού. "

TECH γνώστες της βιομηχανίας προειδοποιούν ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ


"Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, όταν μερικά από τα πρώτα διαβίβασης δεδομένων τεχνολογίες που αναπτύσσονται, είχα μια συνομιλία με έναν μηχανικό RF. Μου είπε, off the record, ότι ο ίδιος και άλλοι μηχανικοί ήταν πολύ ανήσυχη για τουλάχιστον μία από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στο κινητό τηλέφωνο μετάδοση-δεν ήταν παράφρων ποσά ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων που βγαίνει ακριβώς δίπλα στο κεφάλι των ανθρώπων. Αυτό είναι πόσο καιρό οι άνθρωποι σε αυτόν τον τομέα να γνωρίζει ότι υπάρχει κάτι λάθος, και δεν ήταν σε θέση να πω μια λέξη. "


Τους πραγματικούς κινδύνους της ακτινοβολίας κινητών τηλεφώνων

"Ήθελα πάντα την τελευταία πιο σπουδαίο πράγμα," είπε MainStreet. "Πάντα μου άρεσε με νέα gadgets."

Cobb εξήγησε ότι είναι δεξιόχειρας, και σχεδόν πάντα πιέζει το τηλέφωνο κατά της εν λόγω πλευρά του κεφαλιού του. Σίγουρα αρκετά, ο όγκος του εγκεφάλου ήταν στη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου του.

Οι βλαβερές συνέπειες του Electropollution

Αυτό το άρθρο παρέχει μια ασυνήθιστη επισκόπηση των πληροφοριών που συνήθως δεν δημοσιεύονται για το ευρύ κοινό για το θέμα αυτό. συμπεριλαμβανομένης και της ιστορίας της EMF αναπτύχθηκε από τη στρατιωτική μας, είναι το πώς άλλες χώρες
Κυττάρων ακτινοβολία βλάβες του DNA τηλέφωνο, διαταράσσει την επισκευή του εγκεφάλου και μειώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.

H Seyhan μελέτη διαπίστωσε ότι μόνο τέσσερις ώρες έκθεσης σε ακτινοβολία του κινητού τηλεφώνου επηρεάζει την ανθρώπινη ικανότητα του εγκεφάλου κύτταρα για την επιδιόρθωση κατεστραμμένων γονίδια .... Η έκθεση σε [ήπια ηλεκτρομαγνητικό πεδίο] ακτινοβολία για μόλις έξι λεπτά την ημέρα επηρεάζει το σχηματισμό των οστών των εμβρύων.

Μελέτη της ανθρώπινης νευροφυτικού και αιματολογικές επιδράσεις του περιβάλλοντος χαμηλής συχνότητας (50-Hz) μετασχηματιστή ηλεκτρομαγνητικά πεδία

PubMed NCBI ΝΙΗ Περίληψη
Μια έρευνα του νευροφυτικού και αιματολογικές διαταραχές διεξήχθη σε έναν πληθυσμό (n = 13) που εκτίθενται επαγγελματικά σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία του περιβάλλοντος? Ο πληθυσμός συνδυάζεται με 13 άτομα της ομάδας ελέγχου. Τα εκτεθειμένα άτομα εργάστηκαν τουλάχιστον 8 ώρες / ημέρα για 1-5 ετών σε εγκαταστάσεις που βρίσκονται πάνω και μετασχηματιστές υψηλής τάσης καλώδια, και τα άτομα υποβλήθηκαν σε χαμηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικά πεδία (δηλαδή, 50 Hz) 0,2 6,6 microT-microT.

Ο εκτεθειμένος πληθυσμός είχε μια σημαντική αύξηση σε βαθμό ορισμένες νευροφυτικές διαταραχές (π.χ., σωματική κόπωση, ψυχική ασθένεια, λιποθυμικού επεισοδίου, μειωμένη libido, μελαγχολική, καταθλιπτική τάση, και ευερεθιστότητα). Επιπλέον, ο πληθυσμός εμφάνισαν σημαντική μείωση στο σύνολο των λεμφοκυττάρων. Λευκοπενία και ουδετεροπενία παρατηρήθηκαν επίσης σε δύο ατόμων που έχουν μονίμως εκτεθειμένοι σε δόσεις από 01.02 έως 06.06 microT. Οι διαταραχές εξαφανίστηκαν όταν η έκθεση σταματήσει, και επανήλθε στην επανέκθεση.

ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ: Brain Tumor Πανδημία-DNA επιπτώσεις από τα κινητά τηλέφωνα Ενέχεται στη Νέα Ανάλυση

Είναι επίσημο πλέον: ακτινοβολία του κινητού τηλεφώνου μπορεί να σας σκοτώνει


Kumar, ο οποίος έχει κάνει εκτεταμένη έρευνα για την ακτινοβολία κινητών τηλεφώνων και του αποτελέσματος oς προειδοποιεί:


- Ένα 400% αύξηση του κινδύνου για καρκίνο του εγκεφάλου μεταξύ των εφήβων που χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα. Τα παιδιά είναι πιο ευάλωτα στην ακτινοβολία του κινητού τηλεφώνου. Το μικρότερο είναι το παιδί, τόσο πιο βαθιά είναι η διείσδυση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, όπως κρανία των παιδιών είναι πιο λεπτό.

- Η συχνή χρήση των κινητών τηλεφώνων μπορεί επίσης να βλάψει το οπτικό σύστημα με πολλούς τρόπους. Ερευνητές βρίσκουν μια 360% αύξηση σε καρκίνους του οφθαλμού πλησιέστερα τη συνήθη τοποθέτηση του κινητού τηλεφώνου του χρήστη.

- Η υπερβολική χρήση των κινητών τηλεφώνων μπορεί να προκαλέσει καρκίνο σε κανέναν. Η χρήση των κινητών τηλεφώνων για περισσότερο από 30 λεπτά την ημέρα για 10 χρόνια αυξάνει τον κίνδυνο του καρκίνου του εγκεφάλου και ακουστικό νεύρωμα.

- Κινητό τηλέφωνο ακτινοβολία προκαλεί ανεπανόρθωτες βλάβες στην ανδρική γονιμότητα. Μελέτες έχουν δείξει κατά 30% χαμηλότερο αριθμό σπερματοζωαρίων σε εντατικοί χρήστες των κινητών τηλεφώνων.

Ανδρικής Υπογονιμότητας Συνδέεται με το κινητό τηλέφωνο έκθεσης EMF

Προγραμματισμός θαύμα περνά μακριά στο 16

Είχε στο νοσοκομείο για σχεδόν ένα μήνα μετά από πληροφορίες που υποφέρουν μια κρίση επιληψίας και καρδιακή
συλλάβουν [Σημείωση:. Οι ερευνητές συνδέουν τα δύο επιληπτικές κρίσεις και καρδιακά συμπτώματα με EMF / EMR ανοίγματα από μικροκυματική ακτινοβολία των ηλεκτρονικών υπολογιστών, κινητά τηλέφωνα, WiFi, κλπ.

Επιπτώσεις στην υγεία κοντά Radio / TV & κινητό τηλέφωνο Towers



Ο Δρ Neil Cherry O.N.Z.M1
Αναπληρωτής Καθηγητής Περιβαλλοντικής HealthThere είναι ισχυρές επιστημονικές αποδείξεις ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι μια πανταχού παρούσα Οικουμενική γονιδιοτοξικό καρκινογόνο. Αν αυτή η κατανόηση εφαρμόστηκε με τα διαθέσιμα στοιχεία, το 1982, όταν κήρυξε IARC βενζόλιο καρκινογόνο για τον άνθρωπο, τότε το επίπεδο των δεδομένων για RF / MW ακτινοβολία να είναι καρκινογόνο για τον άνθρωπο είναι πολύ ισχυρότερη από ότι για το βενζόλιο. Ένα μεγάλο σώμα των εργαστηριακών πειραμάτων και επιδημιολογικές μελέτες επιβεβαιώνουν τώρα την υπόθεση.

Αυτό επιβεβαιώνει ότι η υπόθεση και την τοξικολογία των σημάτων με ένα ασφαλές επίπεδο μηδενική έκθεση. Ως εκ τούτου, ζει στην περιοχή της εκπομπής και πύργους κινητής τηλεφωνίας παράγει τον καρκίνο, καρδιακές, νευρολογικές και την αναπαραγωγή (CCRN) επιπτώσεις στην υγεία.

ΕΠΙΣΤΗΜΗ: Ευαισθησία των παιδιών σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία (ΗΜΠ)

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ, περιοδικό της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής (2005), η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα της έρευνας,

"Συνεπής επιδημιολογικά στοιχεία μιας ένωσης μεταξύ της λευχαιμίας παιδικής ηλικίας και την έκθεση σε εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF) μαγνητικά πεδία οδήγησε στην κατάταξή τους από τον Διεθνή Οργανισμό Ερευνών για τον Καρκίνο ως« πιθανή καρκινογόνο για τον άνθρωπο. "Οι ανησυχίες σχετικά με την πιθανή ευπάθεια των παιδιών στο Οι ραδιοσυχνότητες (RF) πεδία έχουν αυξηθεί λόγω της δυνητικά μεγαλύτερη ευαισθησία για την ανάπτυξη νευρικών συστημάτων τους? επιπλέον, εγκεφαλικό ιστό τους είναι πιο αγώγιμη, RF διείσδυση είναι μεγαλύτερη σε σχέση με το μέγεθος το κεφάλι, και θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από ό, τι της έκθεσης ενήλικες. "

-----------------------------------------------------------------
                             Προϊόντα



          PXD BIOPYRAMID Συχνές ερωτήσεις

1. Τι ειναι το  PXD BIOPYRAMID; 
PXD Biopyramid είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την προστασία από τη βλαβερή επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (EMR) στο χώρο όπου ζούμε και εργαζόμαστε. Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έχει επικίνδυνες συνέπειες για την ανθρώπινη υγεία που προκύπτουν από την Elite World Science. 
Μερικοί από τους παρακάτω συνδέσμους δείχνουν ότι:
♥ EMF ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 
♥ Έρευνα των επιπτώσεων της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην ανθρώπινη υγεία 
♥ http://www.electric-words.emfacts.com/ Ανεξάρτητη ομάδα του κινητού τηλεφώνου εμπειρογνώμονες (Prof.Dr.William Steward - King ινστιτούτο Edinburg και εμπειρογνωμόνων για μικρο-βιολογική έρευνα καθηγητή) και (Dr.Lowrence Δισκοπότηρο - καθηγητής της Φυσικής στο πανεπιστήμιο Nottingham http://www.iegmp.org.uk/documents/app_a.pdf} http://www.iegmp.org.uk/ έκθεση / text.htm
 ♥ παιδιών που πλήττονται από την ακτινοβολία κινητών τηλεφώνων http://www.internationalparentingassociation.org/BrainDevelopment/cellphones.html
♥ Γνώση από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ http://environmentaloncology.org/files/file/Publications/UPCICellPhsconesAppeal.pdf 
♥ Εμπιστοσύνη για EMR έρευνα http://www.radiationresearch.org/
 ♥ Mast θύματα από τις βλαβερές EMR από τα κινητά τηλέφωνα http://www.mast-victims.org/ 
♥ κίνδυνο ακτινοβολίας από συσκευές καθημερινής http://www.eea.europa .eu / highlights / ακτινοβολία-κινδύνου-από-κάθε μέρα-devicesassessed
 ♥ Πέμπτο Διεθνές εργαστήριο για βιολογικές επιδράσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων - Παλέρμο, Ιταλία http://xoomer.alice.it/5internatwshopbioeffemf/index.htm
 ♥ Σουηδική ένωση electro ευαισθησία http :/ / www.feb.se / index_int.htm (μετακινηθείτε προς τα κάτω για Late News) 
♥ Ηλεκτρομαγνητικά πεδία - WHO Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας http://www.who.int/peh-emf/research/en/
 ♥ Γιατί ασύρματη σύνδεση Wi- Fi τεχνολογία είναι λάθος τρόπο στο διαδίκτυο http://www.whyfry.org/ 
♥ Δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι μπορεί να υποφέρουν από καρκίνο που προκαλείται από τη χρήση των κινητών τηλεφώνων. Έκθεση της Αυστραλίας ινστιτούτο για την έρευνα της ανθρώπινης υγείας. www.businesswireindia.com / PressRelease. asp? b2mid = 16239
♥ όγκοι του εγκεφάλου και των κινητών τηλεφώνων - Δημόσια http://www.brain-surgery.us/keymessages.html υπηρεσιών υγείας
♥ Το Ευρωπαϊκο Κοινοβούλιο πιστεύει ότι θα πρέπει να ληφθούν  περιοριστικά μέτρα για  τη χρήση των κινητών τηλεφώνων. www.marketwire.com/mw/rel.jsp?id=901580 

2.Τι είναι αυτό που κάνει μοναδικό το PXD BIOPYRAMID;
Το PXD Biopyramid είναι μια συσκευή που δεν έχει ανταγωνισμό ανάλογα με την ποιότητά του και τις επιδόσεις του. Τα πλεονεκτήματα για τη χρήση των PXD Biopyramid είναι πολλά:
1.) Είναι σχεδιασμένο για ευκολία στη χρήση
2.) Δεν έχει ημερομηνία λήξης
3) Έχει Πιστοποιητικά από έγκυρο  Ίδρυμα - Εξετάστηκε στους ανθρώπους και το IGEF. (Το IGEF είναι ένα από τα πρώτα ιδρύματα που κέρδισε δίκη εναντίον εταιρίας  κινητών τηλεφώνων http://www.mapcruzin.com/news/cell071001a.htm
4.) Είναι αισθητικά ευχάριστο στο μάτι
5.) Ζυγίζει μόνο 394g
6.) Δεν χρειάζεται συντήρηση
7.) Δεν μπορεί να σπάσει, αν χρησημοποιείται με σωστό τρόπο
8.) Δεν αλλάζει τη συχνότητα της λειτουργίας των συσκευών στο χώρο όπου είναι τοποθετημένη
9.) Δεν μειώνει την ενέργεια των συσκευών στο χώρο όπου τοποθετείται
10.) Λειτουργεί σε κάθε χώρο όπου τοποθετείται
11.) Δεν επηρεάζει άλλες μηχανές στη γύρω περιοχή.
12.) Είναι ασφαλές για χρήση
13.) Προστατεύει 153m2
14.) Λειτουργεί μέσα από τους τοίχους
15.) Ένα απαραίτητη προστασία για όλη την οικογένεια στο σπίτι ή την εργασία.


3. Πώς λειτουργεί;

Το PXD Biopyramid λειτουργεί με ένα απλό τρόπο. Η ενέργεια της επιβλαβούς ακτινοβολίας απορροφάται από το τσιπ, τοποθετείται στα 2/3 του ύψους της στήλης εντός του PXD Biopyramid και μετατρέπει την ενέργεια από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που ήταν επιβλαβής  σε μη-επιβλαβή. Οι κρύσταλλοι χαλαζία μέσα από τη στήλη Biopyramid ενισχύουν τη νέα ενέργεια που μετατράπηκε και βγαίνει από το Biopyramid σε σχήμα σφαίρας, που έχει διάμετρο 14m και 3 m ύψος.
4. Είναι αξιόπιστο;
Το PXD Biopyramid είναι ένα προϊόν που έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από το IGEF. Το  IGEF ιδρύθηκε στο Μπέρμιγχαμ (Ηνωμένο Βασίλειο) έχει το δικό του εργαστήριο δοκιμών της Schleusingen (Γερμανία) και τη δική του σχολή στην Ισπανία. Η σφραγίδα τους για την ποιότητα είναι ευρέως εγκεκριμένη και εμφανίζει την αποτελεσματικότητά του PXD Biopyramid για την η ηλεκτρομαγνητική προστασία από την ακτινοβολία.


5. Πώς αποδεικνύεται;

Η αποτελεσματικότητα της PXD Biopyramid αποδείχθηκε από την δοκιμή που εγινε απο το IGEF. Ο απλούστερος τρόπος για να δείξει την αποτελεσματικότητα του ειναι: α) Ελέγξετε τους παράγοντες της βελτίωσης του ανθρώπινου σώματος, όπως μειωση του άγχους, την καλη κυκλοφορια του αίματος και των κτύπων της καρδιάς, η οποία είναι η έμμεση μέθοδος. Β) Κατά την τοποθέτηση στο σπίτι με radiestesical συσκευές για τον έλεγχο, όπως καλώδια ή L-εκκρεμές.

6. Πώς ήταν η εξέταση; 
Το PXD Biopyramid δοκιμάστηκε σε ανθρώπους μέσω της εξέτασης  με τη μέθοδο βιοανάδρασης που αναγνωρίζεται ευρέως από την επιστημονική κοινότητα. Οι παράγοντες που εξετάστηκαν στο ανθρώπινο σώμα ήταν:
1. Μείωση του δυναμικού στρες με τη χρήση του-PXD Biopyramid
2. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος
3. Βελτίωση της μεταβλητότητας των καρδιακών παλμών

7. Πώς να το χρησιμοποιήσετε;
Τοποθετείστε το PXD Biopyramid στο πάτωμα του σπιτιού, το λογότυπο να έχει  κατεύθυνση προς τον Βόρειο Πόλο. Μόλις έχει τοποθετηθεί στο πάτωμα, αρχίζει να λειτουργεί αμέσως.


8. Τι οφέλη μπορώ να έχω όταν χρησιμοποιώ PXD BIOPYRAMID;
 PXD Biopyramid είναι μια συσκευή που προστατεύει από τις επιβλαβείς επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα όταν το ανθρώπινο σώμα επηρεάζεται από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι κακός ύπνος, νευρικότητα, πονοκέφαλοι  άγχος, χαμηλή ενέργεια, άσχημα συναισθήματα, τάσεις φυγής, αισθάνεστε πιο κουρασμένοι όταν ξυπνάτε, παρατεταμένο αίσθημα κόπωσης κτλ. Μετά από αυτά τα πρώτα αποτελέσματα εμφανίζονται άλλες σοβαρότερες συνέπειες. Όταν τοποθετείτε το PXD Biopyramid στο χώρο όλα αυτά τα πρώτα αποτελέσματα εξουδετερώνονται και προστατεύονται από εκεί και στο εξής.

9. Γιατί να το αγοράσετε;
 Αυτό το προϊόν είναι μια σημαντική ανακάλυψη για τον κόσμο. Κανείς δεν έχει κατασκευάσει οποιοδήποτε άλλο προϊόν για την προστασία του ανθρώπινου σώματος από τις επιβλαβείς ακτινοβολίες με τον ίδιο τρόπο όπως το PXD BIOPYRAMID. Είστε τυχεροί εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PXD BIOPYRAMID για εσάς και των αγαπημένων σας την ασφαλή υγεία.


10. Γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε PXD BIOPYRAMID;
Η παγκοσμια επιστήμη έχει καταθέσει την επικίνδυνη επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Οι άνθρωποι που επηρεάζονται από EMR έχουν υψηλα ποσοστα να παρουσιασουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο μαρτυρούν αυτό.
Όταν το PXD Biopyramid χρησιμοποιείται όλες οι κακές συνέπειες μπορούν να αποφευχθούν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε προληπτικα το PXD Biopyramid.


11. Τι ειναι αυτό που κάνει το PXD BIOPYRAMID πιο αποτελεσματικο;
Απλά τοποθετώντας το PXD BIOPYRAMID στο πάτωμα στο κέντρο του σπιτιού ή του γραφείου με το λογότυπο στραμμένο προς τον Βόρειο Πόλο.

12. Σε ποιους προτεινουμε και συνιστουμε τη χρήση PXD BIOPYRAMID; 
Προτεινουμε και συνιστουμε σε καθε σπίτι, οικογένεια, και τόπο εργασίας να υπαρχει μία ή περισσότερες, οπως κάθε σπίτι και γραφείο χρήσημοποιει αναπόφευκτα μια ποικιλία από ηλεκτρικές συσκευές όπως υπολογιστές, τηλεοράσεις, ασύρματα τηλέφωνα, ασύρματο δρομολογητή, κινητά τηλέφωνα, φούρνο μικροκυμάτων, κλπ.


13. Τι συμβαίνει αν δεν χρησιμοποιείτε το PXD BIOPYRAMID; 
Δεν υπάρχει χώρος διχως ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, επειδή οι συσκευές απο οπου παράγεται είναι παντού. Οι συσκευές που παράγουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία μέσα στο σπίτι είναι οι τηλεοράσεις    , υπολογιστές, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, ασύρματο δικτυο, φορητοι υπολογιστές, ασύρματα τηλέφωνα και όλα αυτά που χρησιμοποιουν ηλεκτρική ενέργεια για τη λειτουργια τους. Οι συσκευές που παράγουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έξω από το σπίτι είναι ηλεκτροφόρα καλώδια, μετασχηματιστές, κεραίες κτλ. Σύμφωνα με αυτο κάθε άτομο επηρεάζεται από τις κακές επιδράσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. 
Για προστασια απο το κινητό τηλέφωνο PXD  Mobichip. 
Οταν είμαστε έξω για  προστασία, PXD Προσωπικά Προστατευτικά. 
Τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα όταν το ανθρώπινο σώμα επηρεάζεται από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι κακός ύπνος, νευρικότητα, πονοκεφάλοι, άγχος, χαμηλή ενέργεια, άσχημα συναισθήματα, τασεις φυγης, αισθάνεστε πιο κουρασμένοι όταν ξυπνάτε, παρατεταμενο αισθημα κοπωσης. Μετά από αυτά τα πρώτα αποτελέσματα τότε άλλες πιο σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία αρχίζουν να συμβαίνουν.

 14. Μπορώ να χρησιμοποιήσω περισσότερες από μία στο σπίτι ή στο γραφείο; 
Ένα PXD Biopyramid προστατεύει 153m2. Αν το σπίτι έχει 2 ορόφους, εσείς βάλτε ένα PXD Biopyramid σε κάθε όροφο ή αν το διαμέρισμα ή το γραφείο είναι μεγαλύτερο από 153m2, τότε τοποθετήστε 2 PXD Biopyramids σε αυτό το χώρο.

15. Εχει το PXD BIOPYRAMID ημερομηνία λήξης; 
Το PXD Biopyramid δεν έχει ημερομηνία λήξης. Μπορείτε να το αγοράσετε και να το χρησιμοποιείτε για μια ζωή.


16. Πώς μπορώ να φροντίζω το PXD BIOPYRAMID; Χρειάζεται  συντηρηση; 
Μπορείτε να ανοίξετε μόνο το καπάκι και να το τοποθετησετε κάτω από τον ήλιο για μία ώρα κάθε μήνα. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε. PXD Biopyramid δεν χρειάζεται καμία συντηρηση ή οποιαδήποτε άλλη φροντίδα.

17. Πώς μπορώ να γνωρίζω τη διαφορα χρησης και μη χρησης του PXD BIOPYRAMID;

Οι εμπειρίες  εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων έχουν δείξει ότι τα πρώτα αποτελέσματα της επιρροής των EMR μπορεί εύκολα να εξουδετερώνονται όταν το PXD Biopyramid τοποθετείται στο χώρο. Οι άνθρωποι αισθάνονται την αλλαγή, επειδή αισθάνονται καλύτερα, έχουν περισσότερη ενέργεια, κοιμούνται καλύτερα, Δεν εχουν πια πονοκεφάλους, δεν αισθάνονται νευρικότητα, και δεν αισθάνονται κουρασμένοι. Η διαφορά που μερικοί άνθρωποι αισθάνονται δεν είναι απαραίτητα η ίδια. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι η επιδραση της προστασίας του PXD Biopyramid ειναι αποδεδειγμένη και αυτό το προϊόν αρχίζει να λειτουργει αμέσως μετά την τοποθετηση του στο χώρο.

18. Γιατί να χρησιμοποιήσετε L-καλώδια για τη μέτρηση της επιβλαβους ακτινοβολίας;
Οι επιβλαβείς ακτινοβολίες μπορουν να μετρηθουν με 2 διαφορετικούς τρόπους: 
α) Έμμεσα   με τη μετρηση της επιδείνωσης μερικών παραμέτρων υγείας στο σώμα. Αυτό γίνεται συνήθως με τη μέθοδο βιοανάδρασης. 
Β) Αμεσα από τη χρήση συσκευων radiestesical όπως καλώδια ή L-εκκρεμές. Αυτές οι μέθοδοι χρησιμοποιούνται επειδή η μέτρηση με κάποιες άλλες ψηφιακές συσκευές είναι αδύνατη, διότι οι ψηφιακές συσκευές μπορεί να δείξουν κάποια τιμη μέτρησης, αλλά δεν μπορουν να επιβεβαιωσουν αν η EMR είναι επιβλαβής ή όχι. Η βλαπτικότητα μπορεί να φανει με ακρίβεια μόνο από τις  προηγουμένες μεθόδους μέτρησης. Όλες οι λεπτομέρειες εξηγούνται στο Φυλλάδιο για την Επίδραση των βλαβερών ακτινοβολιών στην υγεία του ανθρώπου.

19. Τι σημαίνει όταν τα σύρματα L κινούνται κυκλικα ή διασταυρωνονται; Τι σημαίνει όταν L-καλώδια ανοιγουν; 
Τα L-Σύρματα είναι η πιο απλή συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της παρουσίας της επιβλαβους ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε ένα χώρο. Με τη χρήση τους ένα άτομο μπορεί να βρει χώρους με EMR. Λειτουργουν σε μια απλή βαση οπου επηρεάζονται από την ακτινοβολία και κινούνται. Στην πραγματικότητα L-Σύρματα είναι κεραίες που καταγράφουν διαφορετικές συχνότητες.Τα EMR έχουν συχνότητα που τα L-Σύρματα μπορουν να πιάσουν και το ατομο που τα φέρει είναι μόνο το κανάλι για να βοηθήσει τα L-Σύρματα να κινηθουν. Όταν τα L-Σύρματα διασταυρωθουν δείχνει ότι η περιοχή έχει ακτινοβολία. Όταν τα L-Σύρματα ανοιξουν αυτό δείχνει ότι η περιοχή δεν έχει ακτινοβολία.

20. Γιατί δεν χρησιμοποιείτε ψηφιακός μετρητής για τη μέτρηση της ακτινοβολίας ; 
Όταν παίρνετε μια συσκευή που μετρά ψηφιακά την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, τότε η συσκευή μπορεί να δείξει κάποια αξία της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, αλλά δεν μπορεί να δείξει εάν η EMR είναι επιβλαβής ή όχι.




PXD MOBICHIP ερωτήσεις
Τι είναι PXD Mobichip;
Το PXD Mobichip είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την προστασία από τις επιβλαβείς επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (EMR) από το κινητό τηλέφωνο. Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έχει επικίνδυνες συνέπειες για την ανθρώπινη υγεία οπως προκύπτει από την Elite World Science. Μερικοί από τους παρακάτω συνδέσμους δείχνουν ότι:
♥ Προστασίας EMF ΑΡΧΙΚΗ Το καλύτερο μέρος για να ελέγξει όλα τα άρθρα που έχουν δημοσιευτεί ποτέ για την επιβλαβή επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας 
♥ έρευνα των επιπτώσεων της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην ανθρώπινη υγεία
♥ http://www.electric-words.emfacts.com/ Ανεξάρτητη ομάδα του κινητού τηλεφώνου εμπειρογνώμονες (Prof.Dr.William Steward - King ινστιτούτο Edinburg και ειδικός για μικρο-βιολογική έρευνα Καθ.) και (Dr.Lowrence Δισκοπότηρο - καθηγητής της Φυσικής στο πανεπιστήμιο Nottingham http://www.iegmp.org.uk/documents/app_a . pdf} http://www.iegmp.org.uk/report/text.htm 
♥ παιδιών που πλήττονται από την ακτινοβολία κινητών τηλεφώνων http://www.internationalparentingassociation.org/BrainDevelopment/cellphones.html 
♥ Γνώσης από Πίτσμπουργκ Πανεπιστήμιο http:/ / environmentaloncology.org / files / αρχείο / Εκδόσεις / UPCICellPhsconesAppeal.pdf 
♥ Trust για EMR έρευνα http://www.radiationresearch.org/ 
♥ Mast θύματα από τις βλαβερές EMR από τα κινητά τηλέφωνα http://www.mast-victims.org/ ♥ κίνδυνο ακτινοβολίας από συσκευές καθημερινής http://www.eea.europa.eu/highlights/radiation-risk-from-everyday-devicesassessed 
♥ Πέμπτο Διεθνές εργαστήριο για βιολογικές επιδράσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων - Παλέρμο, Ιταλία http://xoomer.alice .it/5internatwshopbioeffemf/index.htm 
♥ Σουηδική ένωση ηλεκτρο http://www.feb.se/index_int.htm ευαισθησίας (μετακινηθείτε προς τα κάτω για Late News) 
♥ Ηλεκτρομαγνητικά πεδία - WHO Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας http://www.who. int / peh-emf / research / en / 
♥ Γιατί ασύρματη τεχνολογία Wi-Fi είναι λάθος τρόπο στο διαδίκτυο http://www.whyfry.org/ 
♥ Δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι μπορεί να υποφέρουν από καρκίνο που προκαλείται από τη χρήση των κινητών τηλεφώνων. Έκθεση της Αυστραλίας ινστιτούτο για την έρευνα της ανθρώπινης υγείας. www.businesswireindia.com/PressRelease.asp?b2mid=16239
♥ όγκοι του εγκεφάλου και των κινητών τηλεφώνων - Δημόσια http://www.brain-surgery.us/keymessages.html υπηρεσιών υγείας
♥ Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πιστεύουν ότι τα περιοριστικά μέτρα θα πρέπει να γίνει με τη χρήση των κινητών τηλεφώνων. www.marketwire.com/mw/rel.jsp?id=901580

2. Πώς λειτουργεί;
 Αυτός ο εξουδετερωτής της βλαβερής ακτινοβολίας των κινητών και ασύρματων τηλεφωνων λειτουργει  βαση της αρχής της μετατροπής της ενέργειας και της κβαντικής φυσικής. Όταν η ενέργεια της επιβλαβούς ακτινοβολίας έρχεται στο PXD Mobichip, οι κρύσταλλοι στο εσωτερικό του μετάλλου PXD Mobichip, τοποθετήθηκαν στον λαβύρινθο εκτελοντας μια διαδικασία μετασχηματισμού της ενέργειας μέσω της διαδικασίας παρεμβολής, όπου η νέα ενέργεια δεν είναι επιβλαβής για το ανθρώπινο κύτταρο πια. Οι εξετάσεις που γίνονται στο IGEF δείχνουν τις βελτιώσεις σε όλες τις παραμέτρους που ελέγχθηκαν στο ανθρώπινο σώμα με και χωρίς PXD Mobichip.

3. Πώς μπορώ να ξέρω ότι δουλεύει; 
Το PXD Mobichip είναι προϊόν που έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από το IGEF.Το IGEF ιδρύθηκε στο Μπέρμιγχαμ (Ηνωμένο Βασίλειο) έχει το δικό του εργαστήριο δοκιμών της Schleusingen (Γερμανία) και τη δική του σχολή στην Ισπανία. Η σφραγίδα τους για την ποιότητα είναι ευρέως αποδεχτη και όταν τοποθετείται στο προϊόν αυτό δείχνει την αποτελεσματικότητά του για την ηλεκτρομαγνητική προστασία από την ακτινοβολία.

4. Πώς αποδεικνυεται; 
Η αποτελεσματικότητα της PXD Mobichip αποδείχθηκε από τη δοκιμή που γίνεται από το IGEF. Ο απλούστερος τρόπος για να δείξει την αποτελεσματικότητα του επί τόπου είναι να το κάνουμε με 2 τρόπους: α) Αμεση μεθοδος-Ελέγξετε τους παράγοντες της βελτίωσης του ανθρώπινου σώματος, όπως το άγχος (δυνατότητα μείωσης) βελτίωση της μεταβλητότητας των καρδιακών παλμών και την ανάπτυξη και ενδυναμωση του νευροφυτικού συστήματος. Β) Εμμεση μέθοδος - Για να το ελέγξετε, κατά την τοποθετηση του PXD Mobichip στο κινητό τηλέφωνο με απ 'ευθείας ραβδοσκοπικες συσκευές για τον έλεγχο ως καλώδια ή L-εκκρεμές.

5. Πώς εξεταστηκε; 
Το PXD Mobichip δοκιμάστηκε σε ανθρώπους μέσω της εξέτασης που γίνεται με τη μέθοδο της  βιοανάδρασης η οποια αναγνωρίζεται ευρέως από την επιστήμη. Οι παράγοντες που εξετάστηκαν στο ανθρώπινο σώμα ήταν:
1. Το άγχος ( δυνατότητα μείωσης)
2. Βελτίωση της μεταβλητότητας καρδιακών παλμών
3. Ανάπτυξη  και ενδυναμωση του νευροφυτικού συστήματος. Οι αλλαγές και η βελτίωση του ανθρώπινου σώματος μπορουν να ελεγχθουν σε Short Analysis or PXD Mobichip’s Long Analysis.

6. Πώς να το χρησιμοποιήσετε; 
Με την απλή τοποθέτηση του PXD MobiChip κοντά στην κεραία του κινητού τηλεφώνου ή κοντά στην πηγή της ηλεκτρικής ενέργειας (εισοδος φορτηστη) πανω η κατω απο το καλυμμα του κινητου η πανω στην μπαταρια

7. Γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε PXD MOBICHIP; 
Η παγκοσμια επιστημη έχει καταθέσει την επικίνδυνη επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Οι ανθρωποι που επηρεάζονται από EMR των κινητων  έχουν μεγάλες πιθανοτητες να παρουσιασουν σοβαρά προβλήματα υγείας αρχίζοντας με πονοκεφάλους, ημικρανίες, κοφωση, ισχυρο βούισμα αυτιών (εμβοες) αλλεργίες, και  χειρότερα προβλήματα υγείας που μπορεί να προκύψουν, όπως οι όγκοι του εγκεφάλου.
Οι περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο το επιβεβαιώνουν. Όταν το PXD Mobichip χρησιμοποιείται όλες οι κακές συνέπειες μπορούν να αποφευχθούν. Το σημαντικοτερο που πρεπει να κάνετε είναι η προληπτικη χρηση του PXD Mobichip.

8. Τι πλεονεκτήματα θα έχω όταν χρησιμοποιώ PXD MOBICHIP από το κινητό μου; 
Όλα τα αρνητικά αποτελέσματα που προκύπτουν από τη χρήση των κινητών τηλεφώνων αποφευγονται με τη χρήση του PXD Mobichip. Οι αρνητικές επιπτώσεις εξηγούνται σε προηγούμενες ερωτήσεις και επίσης στο φυλλάδιο για επιρροή της βλαβερής ακτινοβολίας στην ανθρώπινη υγεία.


9. Τι συμβαίνει αν δεν χρησιμοποιείτε PXD MOBICHIP;
Άτομα που επηρεάζονται από EMR από τα κινητά τους τηλέφωνα έχουν μεγάλες πιθανοτητες να παρουσιασουν σοβαρά προβλήματα υγείας που αρχίζουν με πονοκεφάλους, ημικρανίες, κοφωση, ισχυρό βουητό στο αυτί(εμβοες) και αλλεργίες. Οι περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο μαρτυρούν αυτό


10. Θα επηρεάσει την ποιότητα των τηλεφωνικών κλήσεων όταν χρησιμοποιώ το PXD MOBICHIP;
 Το PXD Mobichip δεν επηρεάζει την απόδοση του κινητού τηλεφώνου.

11. Πόσο καιρό θα διαρκέσει; 
Το PXD Mobichip δεν έχει ημερομηνία λήξης. Μπορείτε να το αγοράσετε και να το χρησιμοποιήσετε για μια ζωή.

12. Τι ειναι αυτό που κάνει μοναδικό το PXD MOBICHIP; 
Τα πλεονεκτήματα για τη χρήση του PXD Mobichip είναι:
1.) Εύκολο στη χρήση
2.) Δεν έχει ημερομηνία λήξης
3) Έχει Πιστοποιητικά από έγκυρο ιδρυμα - Εξετάστηκε στους ανθρώπους, και το IGEF υποστηριζει το προϊόν σε περίπτωση  μηνύσης του . (IGEF είναι ένα από τα πρώτα ιδρύματα που κέρδισε μια υπόθεση εναντίον της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας http://www.mapcruzin.com/news/cell071001a.htm)
4.) Μπορεί να μετακινηθεί από κινητό τηλέφωνο σε κινητό τηλέφωνο
5.) 4g Βάρος.
6.) Δεν χρειάζεται καμία συντηρηση
7.) Δεν μπορεί να σπάσει
8.) Δεν αλλάζει τη συχνότητα ή την απόδοση του κινητού τηλεφώνου
9.) Δεν μειώνει το επίπεδο της ενέργειας (μπαταρίες) από τα κινητά τηλέφωνα
10.) Λειτουργεί σε κάθε τύπο κινητού τηλεφώνου
11.) Δεν βλαπτει άλλες συσκευες στη γύρω περιοχή
12.) Είναι ασφαλές στη χρήση
13.) Μόνο ενα είναι αρκετό
14.) Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για προστασια απο  EMR από φορητούς υπολογιστές, τηλεοράσεις, υπολογιστές, ασύρματοι δρομολογητές, φούρνους μικροκυμάτων, ασύρματα τηλέφωνα κλπ. 

13. Πώς είναι το PXD MOBICHIP διαφορετικό από τα άλλα προστατευτικά κατά της ακτινοβολίας των κινητών τηλεφώνων; 
Η διαφορά στην ποιότητα και την μοναδικότητα του PXD Mobichip μπορεί να φανεί στην εκπλήρωση των ακόλουθων 14 πλεονεκτηματων που τα περισσοτερα προστατευτικα κινητων τηλέφωνων δεν έχουν.



Τα πλεονεκτήματα είναι:
1) Εύκολο για χρήση
2) Δεν έχει ημερομηνία λήξης 
3) Έχει Πιστοποιητικά από έγκυρο  ιδρυμα - Εξετάστηκε στους ανθρώπους και το IGEF βρίσκεται δίπλα στο προϊόν  σε περίπτωση  μηνυσης του. (IGEF είναι ένα από τα πρώτα ιδρύματα που κέρδισε μια υπόθεση εναντίον της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας http://www.mapcruzin.com/news/cell071001a.htm)
4) Μπορεί να μετακινηθεί από ενα κινητό τηλέφωνο σε αλλο

5) 4g Βάρη.
6) Δεν χρειάζεται καμία συντηρηση
7) Δεν μπορεί να σπάσει
8) Δεν αλλάζει τη συχνότητα ή την απόδοση του κινητού τηλεφώνου

9) Δεν  μειώνει την ενέργεια (μπαταρία) από το κινητό τηλέφωνο
10) Λειτουργεί σε κάθε είδος  κινητου τηλεφώνου
11) Δεν βλαπτει άλλες συσκευες στη γύρω περιοχή 
12) Είναι ασφαλές στη χρήση
13) Μόνο ενα είναι αρκετό
14) Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για προστασια απο EMR των ΗΥ, τηλεόραση, υπολογιστή, ασύρματο δρομολογητή. 
EMR Επιδράσεις- Συχνές ερωτήσεις

1. Τι είναι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία;
Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (συχνά συντετμημένο ΕΜ ακτινοβολία ή EMR) είναι ένα φαινόμενο που λαμβάνει την μορφή του αυτο-πολλαπλασιαστικού κύματος σε ένα κενό ή στην ύλη. Αποτελείται από ηλεκτρικές και μαγνητικές συνιστώσες πεδίου που ταλαντώνονται σε φάση κάθετα μεταξύ τους και κάθετα προς την κατεύθυνση της διάδοσης ενέργειας.
Είναι χωρισμένο σε δύο μεγάλες ομάδες μη-ιοντίζουσες και ιοντίζουσες ακτινοβολίες. Μη-ιονίζουσα ακτινοβολία ή ιονίζουσα ακτινοβολία αναφέρεται σε οποιοδήποτε τύπο ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που δεν φέρει αρκετή ενέργεια ανά κβαντική να ιονίζουν τα άτομα ή τα μόρια -. Δηλαδή, να αφαιρέσετε εντελώς ένα ηλεκτρόνιο από ένα άτομο ή μόριο [1] Αντί της παραγωγής φορτισμένα ιόντα όταν διέρχονται μέσα από την ύλη, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έχει επαρκή ενέργεια μόνο για την διέγερση, την κίνηση ενός ηλεκτρονίου σε υψηλότερη ενεργειακή κατάσταση. Παρ 'όλα αυτά, διαφορετικές βιολογικές επιδράσεις  παρατηρήθηκαν για τα διάφορα είδη μη-ιονίζουσας ακτινοβολίας. Οι επιπτώσεις της ιονίζουσας ακτινοβολίας ειναι γνωστες απο πολύ καιρό, ειδικά της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι που αντιμετωπίσαν πυρηνικές βόμβες που έπεσαν πάνω τους. Αυτο που κατεθεσαι η παγκοσμια επιστημη τα τελευταία 20 χρόνια είναι ότι η μη ιονίζουσα ακτινοβολία μπορεί επίσης να είναι πολύ επιβλαβής με καταστροφικές συνέπειες για το ανθρώπινο κύτταρο.

2. Πώς λειτουργεί η ακτινοβολία; 
Οι άνθρωποι ξοδεύουν μέρος της ζωής τους στον ύπνο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας συχνά ξυπνουν, δεν κοιμούνται τόσο καλά, έχουν προβλήματα με την συγκέντρωση τους, είναι ανήσυχοι και αναστατωμένοι. Με λίγα λόγια, ο ύπνος μας δεν είναι αρκετά καλος. Ψαχνοντας τους λογους συνηθως κατηγορουμε τις καιρικές συνθήκες ή τη συμπεριφορά του συντρόφου μας,την κούραση από τη δουλειά, κλπ. Μετά από όλα, επιστημονικες και εναλλακτικες  έρευνες σημειωσαν οτι η ακτινοβολία ειναι επιβλαβης για την υγεία του ανθρώπου και η αιτία πολλών από τα προβλήματά μας.

3. Που επιδρουν τα EMR; 
ELECTROPOLUTION ( ηλεκτρικη μολυνση) ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Έλεγχος επίδρασης της βλαβερής ακτινοβολίας στην ανθρώπινη υγεία  http://www.lef.org/magazine/mag2007/aug2007_report_cellphone_radiation_01.htm 
 Αναστολη της μελατονίνης και καρκινος 
Ορμόνες του στρες και EMR Επίδραση των βλαβερών ακτινοβολιών στην υγεία του ανθρώπου,
ελέγξτε τις αρνητικές επιπτώσεις στo - http://www.squidoo.com/radiation
4.Υπάρχει κάπου ασφαλής χωρος  χωρίς ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία;
 Δεν υπάρχει χώρος χωρίς EMR επειδή το ηλεκτρονέφος θα μπορούσε να αποφευχθεί, αλλά η επιβλαβής ηλεκτρομαγνητική κοσμική ακτινοβολία δεν μπορεί να αποφευχθεί.


5. Ποιες είναι οι επιπτώσεις από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία; 
Συνέπειες από την επιβλαβή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Μεγάλη έκθεση υπό την επιρροή της ακτινοβολίας  δημιουργει διαταραχή στην ενεργειακή δομή των βιολογικών συστημάτων και προκαλει  διάφορες ψυχο-πνευματικες και Φυσικες ασθένειες. Μεγάλη εκθεση των ανθρώπων στη βλαβερη ακτινοβολία την εβδομάδα αυξανει το επίπεδο των ασθενειών και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και το θάνατο. Το γεωπαθογόνο στρες προκαλειται απο τις βλαβερές συνέπειες  της τεχνικής και της κοσμικής ακτινοβολίας. Οι ηλεκτρικες συσκευές παράγουν τεχνικη ακτινοβολία. Κύριο χαρακτηριστικό αυτών των ακτινοβολιών είναι ότι ανήκουν σε υψηλές συχνοτητες με μεγάλο βαθμό ηλεκτρομαγνητισμού. Το μεγαλύτερο μέρος της τεχνικής ακτινοβολίας έχει παραχθεί τα τελευταία εκατό χρόνια απο τον ανθρωπο και ακόμα δεν μπορουμε να προσαρμοστουμε σε αυτη. Τα κύτταρα που επηρεάζονται από υψηλές συχνότητες δόνησης παρουσιαζουν ηλεκτρομαγνητικη δυσλειτουργια. Η ενδομοριακη εκτριβή δημιουργει διάβρωση των αμινοξέων και μείωση των λιπών. Επειδή τα λίπη παράγονται κυρίως στα νευρικά κύτταρα, αυτή η διαδικασία μπορεί να προκαλέσει διάβρωση των λιπών και το θανατο των κυτταρων. Συνέπειες αυτής της διαδικασίας είναι: αϋπνία, αδυναμία της σκέψης, φυσικες κλπ διαταραχες
Πηγή: Εθνικό Συμβούλιο Ραδιολογικής Προστασίας - Αγγλία (http://www.hpa.org.uk/radiation/faq/emf/index.htm).




Μη ιοντίζουσες ακτινοβολίες-Πεδία που μπορεί να σκοτώσουν.
Ηλεκτρικα δικτυα διανομής με μεγάλη δύναμη ανήκουν στα στοιχεια που έχουν κακή επίδραση στην υγεία του ανθρώπου εξαιτίας των ισχυρών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων όπως υπολογιστές, ηλεκτρικά κρεβάτια, ραντάρ, ηλεκτρικές κουβέρτες και τηλεοράσεις. 
Οι συνέπειες είναι πιο ορατες τα τελευταία χρόνια. Ιδιαίτερα επιβλαβείς είναι οι τομείς υψηλής τάσης από 50-60Hz  συχνές ωθήσεις των συστημάτων ραντάρ και εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες των συστημάτων επικοινωνίας με ισχυρή δύναμη. Στο κάτω μέρος, μπορείτε να βρείτε μερικά συμπεράσματα που συνάγονται από έρευνες. Ο κίνδυνος της οξείας λευχαιμίας αυξάνεται κατά 2,6 φορές εάν εργάζεστε στον τομέα του ηλεκτρισμου. Οι άνθρωποι που είναι κάτω από την επιρροή της μη ιονίζουσας ακτινοβολίας είναι περισσότερο από 7 φορές σε υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου των οστών και περισσότερο από 4 φορές την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του λεμφαδένα. Οι νέοι μεταξύ 20-30 ετων έχουν 55% μεγαλύτερη πιθανότητα να παρουσιασουν όγκο. Περίπου 10-15% του καρκίνου στα παιδια μπορεί να προκαλειται από την υψηλή συχνοτητα EMF που υπάρχει στα σπίτια τους. Για εκείνους που ζουν δίπλα σε σταθμούς υψηλής τάσης, ο κίνδυνος αυξάνεται 5 φορές. Τα αυξανόμενα επίπεδα αποβολων συνδέονται με την επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών πεδιων απο κουβέρτες και στρώματα νερού με ηλεκτρική θέρμανση κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αυξηση προωρων τοκετων πάνω από 100% μπορεί να παρουσιαστει μεταξύ των γυναικων που εργαζονται ως ελεγκτές των οθονών τηλεόρασης. Σε ομάδα 1593 γυναικων που εξεταστηκε. Κλινική κατάθλιψη και οι αυτοκτονίες συνδέονται στενά με την επιδραση από τα πεδια  που δημιουργουν οι γραμμές υψηλής τάσης.

6. Πώς μπορούμε να προστατέψουμε τους εαυτούς μας; 
Μπορούμε να προστατεύσουμε τον χώρο που ζουμε και εργαζομαστε με το PXD Biopyramid.
Από την επιβλαβή επίδραση του EMR από κινητό τηλέφωνο με το PXD Mobichip.
Προσωπικά με τη συλλογή των προσωπικών Προστατευτικων (PXD διπλής όψης AD μενταγιόν, AC, Β ή PXD Μίας όψης μετάλλιο MLZ). 


---------------------------------------------------------------------------------------------


PXD NICOCHIP
Ο σωστός τρόπος για να σταματήσετε το κάπνισμα!


Αν είστε καπνιστής ή κάποιος από τους αγαπημενους  σας καπνίζει, η διακοπή του καπνίσματος είναι το πιο σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνετε προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα
της ζωής σας. Αν κουραστηκατε να προσπαθειτε να σταματησετε  το κάπνισμα τοτε το PXD
NICOCHIP είναι το σωστό βήμα προς την επιτυχία! Μπορείτε να το κάνετε! Ξεκινήστε σήμερα! 
PXD NICOCHIP - Βοηθάει στη διακοπή του καπνίσματος - Προστατεύει την υγεία σας.
Η συνειδητοποίηση των αρνητικών αποτελεσματων του καπνισματος ειναι γνωστη. Ομως είναι αυτο αρκετο ; Καπνιστές και μη καπνιστές, έγιναν θύματα της νικοτίνης. Αλλά πόσοι από εμάς
κάνουμε κάτι γι 'αυτό;

PXD NICOCHIP χρησιμοποιείται για να εξουδετερώσει τις βλαβερές συνέπειες του καπνού του τσιγάρου. Εισαγεται ανάμεσα σε ένα πακέτο τσιγάρα και το σελοφάν, εξουδετερώνει τη βλαπτικότητα της πίσσας και της  νικοτίνης , καθώς και  άλλες καρκινογόνες και τοξικές χημικές ενώσεις του καπνού του τσιγάρου, περιπου σε 15 λεπτά. Αυτός ο καπνός  γίνεται ακίνδυνος ,  για τον καπνιστή και για τα άτομα που παθητικά εισπνεουν.
 PXD NICOCHIP μειώνει την ποσότητα του καπνού και εξουδετερώνει τις  επιβλαβείς ουσιες του από τη στιγμή που θα αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε .

ECO ΔΟΚΙΜΗ: Επιβεβαιώθηκε μείωση του CO στον καπνό του τσιγάρου κατά 21%, ΝΟ κατά 3% και
SO2 κατά 17%.

ΧΡΗΣΗ: PXD Nicochip εισαγεται μεταξύ των σελοφάν και πακετου ή μέσα στην  συσκευασία, έτσι ωστε  η άλλη πλευρά (το κείμενο) πρέπει να βλέπει  προς τα έξω. Το PXD Nicochip θα πρέπει να εισαχθεί  με τον ίδιο τρόπο στο επόμενο πακέτο τσιγάρα. Η πλήρης  εξουδετέρωση  επιτυγχάνεται σε περίπου. 15 λεπτά.

Σταματωντας το κάπνισμα: Καπνιζοντας  τροποποιημενα τσιγαρα από το PXD Nicochip  για περίοδο 2-3 μηνών η υφιστάμενη νικοτίνη θα εξαλειφθεί από τον οργανισμο  και η νεα δεν θα εισέλθει . Σε εκείνη την περίοδο ο εθισμός εξαφανίζεται εντελώς. Είναι μόνο η συνήθεια που παραμένει. Και από τη στιγμή που θα απαλλαγούμε από τη συνήθεια δεν θα βλαπτουμε και τους γυρω μας
 ΕΓΓΥΗΣΗ: Το προϊόν αυτό είναι εγγύημενο για μια περίοδο τριών ετών από την ημερομηνία της 
αρχικής αγοράς. Η εγγύηση δεν ισχύει εάν το προϊόν καταστραφεί είτε
φυσικώς ή χημικώς, είτε με τη δύναμη ή με θερμότητα. 100.000  τσιγάρα μπορουν  να 
εξουδετερώθουν  με την κάρτα (5000 πακέτα τσιγάρων).




ΧΡΗΣΗ: PXD Nicochip εισαγεται είτε μεταξύ του σελοφάν και του πακετου ή μέσα στην ίδια τη συσκευασία, έτσι ώστε η άλλη πλευρά (το κείμενο) θα πρέπει να βλεπει προς τα έξω. Μόλις το πακέτο αδειασει το  PXD Nicochip θα πρέπει να τοποθετηθεί με τον ιδιο τρόπο στο  επόμενο πακέτο τσιγάρα. Το πλήρες αποτέλεσμα εξουδετέρωσης επιτυγχάνεται σε
περίπου 15 λεπτα. 
ΠΡΟΣΟΧΗ: PXD NICOCHIP διαθέτει μαγνητικά  χαρακτηριστικά γι 'αυτό πρέπει να  φυλάσσεται μακριά από άλλες μαγνητικές κάρτες, καθώς και βηματοδότες.

PXD NICOCHIP είναι ο νικητής των μεταλλίων και  αναγνωρίσεων : world expositions of inventions and patents: Λονδίνο, Νυρεμβέργη, Βρυξέλλες, Μόσχα, και Πίτσμπουργκ.


---------------------------------------------------------------------------------------------

PXD BIOTHERAPEUT PLATE

Τι θα κάνατε αν ξέρατε ότι μπορείτε να αναζωογονησετε την ενέργεια και την υγεία σας σε 30 λεπτά;
Γνωρίζετε ότι καθημερινά στρεσογόνες καταστάσεις οδηγούν στην εμφάνιση των ενεργητικών αποκλεισμων στο σώμα σας; 
Θέλετε να βελτιώσετε την υγεία σας και την υγεία των παιδιών σας; 
Με το PXD BIOTHERAPEUT PLATE, θα επιτευχθεί ενεργειακή ισορροπία στον οργανισμό σας, Θα έχετε την αίσθηση της ευεξίας, της ζωτικότητας και την επιθυμία να ολοκληρώσετε  τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και θα βρείτε έναν τρόπο να αντιμετωπίσετε το άγχος της καθημερινότητας.


Το PXD BIOTHERAPEUT PLATE λειτουργεί ως αντι-φλεγμονώδη χρησιμοποιώντας το πολωμένο μαγνητικό πεδίο, εκπέμποντας θετική ενέργεια στα κύτταρα των ιστών, τα οποία είναι αποπολωμένα εξαιτίας ενός κρυολογήματος, χτύπηματος, τραυματος , ζουλιγματος, παρεμβαση χειρουργικής επέμβασης η κατάσταση στρες. Βοηθά στη θεραπεια των προσβεβλημένων όργανων, των μυών, των αστράγαλων ή νεύρων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PXD BIOTHERAPEUT PLATE με φάρμακα και ιατρικές θεραπείες. Η ανάκαμψη θα ολοκληρωθεί σε 3 έως 14 ημέρες.

Το PXD BIOTHERAPEUT PLATE είναι ελαφριας μορφης θεραπεια για κάθε είδους πόνο  χωρίς βλαβερές συνέπειες. Το PXD BIOTHERAPEUT PLATE είναι απολύτως ασφαλής.

ΒΟΗΘΑ ΓΙΑ: πονοκέφαλους, ημικρανίες, βρογχίτιδα, άσθμα, κρυολογιμα, οσφυαλγία, διαβήτη, αλλεργίες του δέρματος, νεόπλασμα, φλεγμονή ωοθήκων, τα νεφρά, τους πνεύμονες, τους αστραγάλους, τους μυς, γαστρικά προβλήματα, τα έντερα, το λαιμό, τα χέρια, τα πόδια, την πλάτη.

ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΕ: συκώτι, σπλήνα, μήτρα, καρδιά, αρτηριακή πίεση, κυκλοφορικο, ενδυναμωση γονιμότητας, σεξουαλική επιθυμία. Σας προσφερει μια απλή θεραπεία για σοβαρές ασθένειες. Όλοι μπορούν να θεραπευτούν. Έχετε μια χρησιμη εφευρεση στο σπίτι σας που είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, από βρέφη μέχρι ενήλικες.

Οδηγιες χρησης:

Τοποθέτηστε  το PXD BIOTHERAPEUT PLATE
Χρησιμοποιήστε το για 30 λεπτά την ημέρα / τουλάχιστον 3 ημέρες συνεχομενα
Είναι η πιο χρήσιμη συσκευή για ανάκαμψη στο σπίτι σας που δεν χάνει τα χαρακτηριστικά της έως και για επτά χρονια

Το τελικό αποτέλεσμα είναι πλήρης ισορροπία της ενέργειας του οργανισμού!

Χημικές αναλύσεις και πιστοποιητικά
PXD BIOTHERAPEUT PLATE
PXD BIOTHERAPEUT PLATE ARTG CERTIFICATE

---------------------------------------------------------------------------------------------


PXD BIOTHERAPEUT

Τι θα κάνετε αν ξέρετε ότι μπορείτε να αναζωογονήσει την ενέργεια και την υγεία σας σε 30 λεπτά;

Γνωρίζετε ότι καθημερινά στρεσογόνες καταστάσεις οδηγούν στην εμφάνιση των ενεργειακών μπλοκαρισμάτων στο σώμα σας;
Θέλετε να βελτιώσετε την υγεία σας και την υγεία των παιδιών σας; 
Με το BIOTHERAPEUT PXD, επιτυγχάνεται  η ενεργειακή ισορροπία στον οργανισμό. Θα έχετε την αίσθηση της ευεξίας, της ζωτικότητας, και την επιθυμία να ολοκληρώσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις βρίσκοντας τον τρόπο να αντιμετωπίσετε το άγχος της καθημερινότητας.


Το PXD BIOTHERAPEUT λειτουργεί ως αντι-φλεγμονώδες  χρησιμοποιώντας το πολωμένο μαγνητικό πεδίο, εκπέμποντας θετική ενέργεια στα κύτταρα των ιστών, τα οποία εκπολωνονται εξαιτίας ενός κρυολογήματος, χτυπήματος  πόνου  σύνθλιψης, χειρουργικής επέμβασης η κατάστασης στρες.

Οι εμπειρίες από χιλιάδες χρήστες έχουν δείξει ότι το PXD BIOTHERAPEUT βοηθά στην ανάκτηση των οργάνων που επλήγησαν, των μυών, των αστραγαλων ή νεύρων. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μαζί με φάρμακα και ιατρικές θεραπείες. Το PXD BIOTHERAPEUT  έχει τα ίδια αποτέλεσματα με την πλακετα PXD BIOTERAPEUT. Η μόνη διαφορά είναι ότι το PXD BIOTERAPEUT είναι μικρότερο και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ένα ορισμένο όργανο. Μπορείτε να το φορέσετε κοντά στο όργανο, ανά πάσα στιγμή.

Το PXD BIOTHERAPEUT είναι η επινοηση ελαφριας μορφης θεραπειας που θεραπεύει κάθε είδους πόνου χωρίς βλαβερές συνέπεις η παρενεργειες. Το PXD BIOTHERAPEUT / Πλακετα PXD BIOTHERAEUT  είναι απολύτως ασφαλη.

Καταλληλο για: πονοκέφαλους, ημικρανίες, βρογχίτιδα, άσθμα, ρευματισμούς, οσφυαλγίες, διαβήτη, αλλεργίες του δέρματος, νεόπλασμα, φλεγμονή ωοθηκων, νεφρά, πνεύμονες, αστραγάλους, μυς, γαστρικά προβλήματα, έντερα, λαιμό, χέρια, πόδια, πλάτη.

Δρα σε: συκώτι, σπλήνα, μήτρα, καρδιά, αρτηριακή πίεση, κυκλοφορικο, ενδυναμωση γονιμότητας, σεξουαλική επιθυμία. Σας επιτρέπει μια απλή θεραπεία για σοβαρές ασθένειες. Όλοι μπορούν να θεραπευτούν. Έχετε μια χρησιμη επινοηση στο σπιτι σας  κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, από βρέφη μέχρι ενήλικες.
 Χημικές αναλύσεις και πιστοποιητικά:
PXD BIOTHERAPEUT 
PXD BIOTHERAPEUT ARTG CERTIFICATE.

---------------------------------------------------------------------------------------------


PXD ELIX DROPS 

Φρεσκάδα έξω, καθαριότητα μέσα!



Οι άνθρωποι λένε ότι η υγεία και η χαρά δεν έχουν τιμή, αν αυτές είναι οι προτεραιότητές σας βρηκατε τον τρόπο να ειστε υγιεις, φρέσκοι και γεματοι ζωντανια. PXD ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΛΙΞ είναι το μόνο φυτικό βάμμα που βοηθά στη βελτίωση της υγείας μας, η υγεία των παιδιών μας και να καταστεί δυνατή αίσθηση της ευεξίας και της ζωτικότητας.

Το PXD ELIX DROPS είναι αντισηπτικό φυτικό βάμμα που έχει θετικές συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό και:

Δροσίζει και καθαρίζει τη στοματικη κοιλοτητα, δινοντας φρεσκάδα και ευχάριστη αναπνοή        γι 'αυτό συνιστάται για την πρόληψη των λοιμώξεων.
Διακόπτει τον εντονο βήχα και διευρύνει αγωγους του αναπνευστικού
Βοηθά την κυκλοφορία στους πνεύμονες
Σε καρδιακές παθήσεις μειώνει τους σπασμους και τους πόνους στο στήθος, έτσι ώστε να μπορούν να αντικαταστήσουν το υπογλωσιο χαπι.
Βοηθαει την λειτουργια του στομαχου επομενως συνιστάται για σπασμούς, στομαχικες διαταραχες κλπ.
Ενισχύει τις φυσικές δραστηριότητες
Χαλαρώνει τα νεύρα, γι 'αυτό συνιστάται για το άγχος, την ένταση και την νευρικότητα.
Βελτιώνει την πνευματική διάθεση.

Οδηγίες χρήσης: Βάλτε 20 σταγόνες από το βάμμα σε ένα κύβο ζάχαρης, κομμάτι ψωμί ή λίγο νερό και καταπιειτε το. Τα παιδιά λαμβάνουν σταγόνες αναλογα με την ηλικια τους. Για ισχυρό βήχα, ένταση, σπασμός και πόνο στην καρδιά μπορειτε να παρετε 40 με 50 σταγόνες.

---------------------------------------------------------------------------------------------



PXD SANIX DROPS


Για καλή νύχτα και καλή μέρα!



Τι σημαίνει να ζεις με αρμονία στη ζωή; Απολαύστε τη ζωή σας! Το να έχετε καλή υγεία σημαίνει χαλάρωση, ηρεμια και ευχαρίστηση. Με το PXD SANIX DROPS ανακαλύψτε μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης και όλες τις μικρες απολαύσεις που η κάθε μέρα φέρνει σε εσάς.

Το PXD SANIX DROPS - φυτικό βάμμα χρησιμοποιείται για χαλάρωση και ηρεμεί την νευρικη ένταση. Με τη δύναμη των υγιεινών βοτανων ο οργανισμός θα επιστρέψει στην ισορροπία και την σταθερότητα του με ένα εντελώς φυσικό τρόπο.

Είναι μια μεγάλη βοήθεια για το άγχος, καθώς και για τη συναισθηματική αστάθεια που ακολουθείται από το άγχος, επιθετικότητα, μόνιμο φόβο, αϋπνία κλπ.

Χρησιμοποιώντας τακτικά κατά τις βραδυνες ώρες το PXD SANIX DROPS θα μπορούσε να λύσει  προβλήματα αϋπνίας και να επιτρέψει μια ηρεμο και σταθερο υπνο. Θα σας δώσει τη δυνατότητα να εχετε καλη μερα και καλη νυχτα.

Οδηγίες χρήσης: 10 σταγόνες  σε έναν κύβο ζάχαρης ή σε λίγο νερό και πιείτε το. Τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους έως 5 σταγόνες.


---------------------------------------------------------------------------------------------



PXD VITKIN DROPS


Όταν θέλουμε να αφιερωθούμε πλήρως στην υγεία και την ομορφιά μας!



Το να κανουμε το σωμα μας υγιες, ελκυστικο και γεματο ζωντανια δεν ήταν ποτέ ευκολότερο από ότι σήμερα.  Το PXD VITKIN DROPS σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε την υγεία σας να ανακτησετε την ενέργεια σας και να δειχνετε όμορφοι και ελκυστικοι κάθε μέρα.

Το PXD VITKIN DROPS είναι φυτικο μείγμα από φρέσκα βότανα και έχει την αποδοτικοτητα όλων των ειδικών βοτάνων.

Βελτιώνει το έργο όλων των οργάνων, ρυθμίζει την εξαγωγή των ορμονών και ομαλοποίηση του μεταβολισμού. Βοηθά την αποτοξινωση του οργανισμου, καθαρίζει τις παρυφές του εντέρου και ρυθμίζει την πέψη. Έχει διουρητικη δραση, αποβαλλει τα επιπλέον υγρα που δημιουργουν πρήξιμο.

Το PXD VITKIN DROPS λιώνει τους λιπαρους ιστούς και ρυθμιζει το βάρος του σώματος. Για εξωτερική χρήση θεραπεύει αποτελεσματικά τις αλλαγές του δέρματος (εξανθήματα, ουλες, πληγες,κτλ)
Συστήνεται σε συνδυασμό με PXD Metabo Tea


Οδηγίες χρήσης: Το PXD VITKIN DROPS είναι πολύ άνετο στη χρήση. Χρησιμοποιήστε 10 σταγόνες σε 2dl. νερό δύο φορές την ημέρα. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις, ώστε τα παιδιά μπορούν να το χρησιμοποιούν επίσης, αλλά σε ελάχιστη δοσολογία.



---------------------------------------------------------------------------------------------




PXD ENERGOCHIP
ΠΛΑΚΕΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΓΡΩΝ -  ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ!


Δοκιμάστε την διαφορά!! Κάντε το σώμα σας ευτυχισμένο.


Ο αρχαιοτερος τρόπος για να κρατήσει η νεοτητα σας είναι να πίνετε νερό με ενισχυμένη ενέργεια για ανανεωση.Το  PXD ENERGOCHIP είναι η φυσική πηγή της νεότητας και της ζωντάνιας και σας δίνει καθαρά και ενεργειακώς ενισχυμένο νερό στο σπίτι σας, όπως το νερό από τις καθαρότερες πηγες στα βουνά.
Το νερό της βρύσης και το εμφιαλωμένο νερό  είναι χωρίς την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα μας. Το Natural Resources Defense Council, Sierra Club και το Παγκόσμιο Ιδρυμα για τη Φύση (WWF) προτρέπουν τους υποστηρικτές τους να καταναλώνουν λιγότερο εμφιαλωμένο νερό, καθώς και διάφορες εκστρατείες κατά του εμφιαλωμένου νερού έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Σε πολλές από αυτές τις εκστρατείες ισχυρίζονται ότι το εμφιαλωμένο νερό δεν είναι καλύτερο από το νερό της βρύσης.
Πώς μπορούμε να πάρουμε ενεργειακα ενισχυμένο νερο, όπως το νερό από την πηγή;
Το PXD ENERGOCHIP για ποτά ενεργοποιεί και αυξάνει την δραση του πόσιμου νερού δίνοντας του καλύτερη ποιότητα. Βάλτε το PXD ENERGOCHIP κάτω από το ποτήρι με το πόσιμο  νερό της ύδρευσης και τα πηγάδια και αφήστετο εκεί για 15 λεπτά,  μετά  χρησιμοποιειστε το για πόσιμο, τσάι, καφέ, σούπα, μαγείρεμα, πλύσιμο λαχανικών, κρέας, χυμους και την προετοιμασία παιδικων τροφων, το πλύσιμο και τη φύτευση.
Κάθε ανθρώπινο σώμα περιέχει περίπου 60% νερό και εάν το βάρος σας είναι 70 κιλά, περιεχει 40 λίτρα νερού. Το νερό έχει χημικά, φυσικά και βιολογικά χαρακτηριστικά.
Το PXD ENERGOCHIP βελτιώνει τα βιολογικά χαρακτηριστικά του νερού, τα οποία εκδηλώνονται στο σώμα με τον ακόλουθο τρόπο:


Βοηθά τη λειτουργια του εντέρου και τη γαστρικη εργασία
Βελτιωνει την κυκλοφορία του αίματος και το αίμα
Βελτιώνει την αναπτυξη των κυττάρων και το μεταβολισμό
Βοηθά στη λειτουργια της καρδιάς, του ήπαρ, της σπλήνας και των νεφρων
Βελτιώνει τη λειτουργια του εγκεφαλου και τα νεύρα
Αν πίνουμε περισσότερο από 2 λίτρα νερό την ημέρα λιώνει πέτρες στα νεφρά
Βοηθά την αποτελεσματικότητα  των φαρμάκων, μέταλλων, βιταμίνων,                                                                                                                             ένζυμων, και ορμόνων
Βοηθά την αποτελεσματικότητα της διατροφής
Μειώνει την κούραση και βελτιώνει τη συγκέντρωση
Βοηθά τη θεραπεία της γρίπης, αλλεργία, βρογχίτιδα, άσθμα, Rheum
Βοηθά στην αντιμετωπιση: εμφράγματος, γάγγραινας, αρτηριοσκλήρωσης, αρθρίτιδας, διαβήτη
Εμπλουτίζει τη δομή του αίματος.

---------------------------------------------------------------------------------------------




PXD ERYTHROCHIP

Απολαύστε άριστη υγεία και μοναδική αίσθηση κάθε μέρα!


Yγεία σημαίνει ελπίδα, ζωή και χαρά. Αν θέλετε να έχετε μια ευτυχισμένη ζωή φερθειτε στο σώμα σας με σεβασμό. Το PXD ERYTHROCHIP δημιουργεί ενέργεια με τη βοήθεια της τεχνολογίας  BioG Chip.

Η ελάττωση του αριθμού των ερυθροκυττάρων εκδηλώνεται μέσω κόπωσης, αδυναμίας, κακής δραστηριότητας, μειωμένης συγκέντρωσης, βαριας αναπνοής και δυσκολιας στην επικοινωνία. Το PXD ERYTROCHIP δημιουργεί ενέργεια με τη βοήθεια του BioG Chip και το κατευθύνει προς τη δημιουργία του αίματος οπότε επηρεάζει το σίδηρο στα ερυθροκύτταρα. Το σίδερο αποτελεί μέρος της αιμοσφαιρίνης στα ερυθροκύτταρα. Κλείνει το οξυγόνο στους πνεύμονες και εξαπλώνεται μέσω του αίματος σε άλλα κύτταρα στο σώμα.



To PXD ERYTROCHIP ενεργοποιεί την αιμοσφαιρίνη, αυξάνει τη λειτουργία των ερυθροκυττάρων ώστε να είναι ευκολότερο για το σώμα να πάρει περισσότερο οξυγόνο με αποτελεσμα τη βελτίωση του μεταβολισμού.

Οι εμπειρίες από χιλιάδες χρήστες έδειξαν μείωση της κόπωσης, αυξημένη αντοχή, βελτίωση του μεταβολισμού και της συγκέντρωσης.

Περιεχόμενο: PXD ERYTROCHIP αποτελείται από κρυστάλλους μετάλλου: ψευδάργυρο, χαλκό και νικέλιο.

Οδηγίες για τη χρήση: Το PXD ERYTROCHIP φοριέται στο αριστερό χέρι και είναι τοποθετημένο στο ρολόι χειρός ή σε ένα βραχιόλι με την κυρτη πλευρά προς το χερι (προς τον τόπο περιέλιξης του ρολογιού), αλλά αν φοριεται στο δεξί χέρι η κυρτη πλευρά να κατευθύνεται προς τα μέσα.
 Χημικές αναλύσεις και πιστοποιητικά
PXD ERYTHROCHIP
PXD ERYTHROCHIP ARTG CERTIFICATE.
---------------------------------------------------------------------------------------------



PXD TOOTH POWDER
PXD σκόνη δοντιών


Δώστε στον εαυτό σας δώρο ενα όμορφο χαμόγελο.

Έχετε ποτέ σκεφτεί την σημασία του χαμόγελου στην καθημερινή ζωή; Πώς θα μοιάζει η μέρα σας χωρίς ένα χαμόγελο; Υγιή δόντια και όμορφο χαμόγελο είναι το ήμισυ της συνολικης ομορφιάς. Το χαμόγελο φέρνει την ευτυχία στο σπίτι σας, προφερει επιτυχία στην επιχείρησή σας και δυναμωνει τη φιλία. Με το PXD TOOTH POWDER έχετε ζωή γεμάτη αγάπη, ευτυχία και υγιές χαμόγελο! Αυτό θέλει ο καθένας, έτσι δεν είναι; Το γέλιο είναι η συναισθηματική κατάσταση του πνεύματος που αντιπροσωπεύει την καλή διάθεση. Αυτό είναι το μεγαλύτερο φάρμακο κατά όλων των ασθενειών της σύγχρονης εποχής, την κατάθλιψη και το άγχος.


Το PXD TOOTH POWDER είναι ένα φυτικό προϊόν, αποτελεσματικό για τη θεραπεία της στοματικης υγιεινής. Αφαιρεί με επιτυχία την οδοντική πλάκα. Απολυμαίνει ελαφρώς, έτσι ώστε να αποτρέπει περιοδοντιτιδες. Εάν το πρόβλημα εμφανίζεται ηρεμεί τις φλεγμονώδεις διεργασίες και σταματά την εξέλιξη τους, διατηρεί τη φρεσκάδα της αναπνοής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αντί για οδοντόκρεμα.

Οδηγιες χρήσης: Βάλτε στην υγρη οδοντόβουρτσα το φυτικό μίγμα και στη συνέχεια βουρτσίστε τα δόντια και τα ούλα σας. Μετά από αυτό, ξεπλύνετε το στόμα με χλιαρό νερό. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή απολεπισης βουτωντας υγρά τα δάχτυλά σας στη σκόνη και καντε μασαζ σε υγρο πρόσωπο ή τα άλλα μέρη του δέρματος. Ξεπλύνετε το δέρμα με χλιαρό νερό και βάλτε την κατάλληλη κρέμα. Το πακέτο σκόνης είναι 25 g. Διαρκεί ανάλογα με την προσωπική χρήση.

Συστατικά: Μέντα, Salvia, βότανο του Αγίου Ιωάννη και άλλα ειδικά συστατικά.

--------------------------------------------------------------------------------------------



PXD Kombucha EXTRACT

Ανακαλύψτε το ελιξηριο της αιώνιας νεότητας και της ζωντάνιας.



Η αναζήτηση για την πηγή της υγείας και της δύναμης της ζωής μπορεί να αρχίσει μόνο στη φύση. Χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναζήτουσαν κάποιο μαγικό ποτό, το μυστικό της αιώνιας νεότητας και της ζωντάνιας. Σήμερα το μυστικό ονομάζεται PXD Kombucha απόσταγμα που δίνει υγεία και τη δύναμη της ζωής.

Αυτό το απόσταγμα είναι από το ιαπωνικό  μανιτάρι - Kombucha. Στα παλιά τα χρόνια το kombucha ήταν το προνόμιο της βασιλικής υψηλής κοινωνίας. Ο ιαπωνας αυτοκρατορας κάλεσε τον κινεζο αυτοκρατορα και του έδωσε το kombucha ως ένα  πολύτιμο δώρο. Το δωρο τραβηξε την προσοχή στο κινεζικό δικαστήριο επειδή καταλαβε την ευεργετική επίδραση του kombucha. Ο κινεζος αυτοκρατορας ήταν πολύ γενναιόδωρος και έδωσε στους ανθρώπους του το kombucha.

Με αυτόν τον τρόπο το καλά κρυμμένο μυστικό του μανιταριού kombucha μεταφέρθηκε σε ολόκληρη την ασιατική ήπειρο και αργότερα σε όλο τον κόσμο. Αυτό που είναι σημαντικό να αναφέρουμε σχετικά με την ανάπτυξη του υγρού kombucha είναι διάφοροι παράγοντες:

Καλή βιοκαλλιεργεια (maya)
Καθαρό νερό της πηγής
Ζάχαρη
Πράσινο ή μαύρο τσάι



ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Το μπολ μέσα στο οποίο διατηρείται το μανιτάρι πρέπει να είναι φαρδυ ώστε το μανιτάρι να μεγαλωσει, και το υγρό ρηχο για να χρησιμοποιεί στο μέγιστο τη ζάχαρη και τα δραστικά συστατικά στο τσάι. Διατηρώντας το σε βάζο το μανιτάρι είναι μικρο και το υγρό βαθυ και δεν υπάρχει μέγιστη χρήση των εισηγμένων συστατικών οποτε το δοχειο αυτο ειναι ακαταλληλο.
Το kombucha διατηρείται  σε σταθερή θερμοκρασία χωρις ηλεκτρικές συσκευές και μέγιστη υγιεινή για να διατηρηθεί.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Το υγρό kombucha ειναι συμβιωτική ενότητα των διαφόρων ζυμωσεων, τα ένζυμα και άλλοι μικροοργανισμοί, των οποίων η σχέση είναι διαφορετική ανάλογα με τον τρόπο και την κατάσταση που διατηρείται μέσα, αν το kombucha είναι σωστά καλλιεργημενο, παράγει συστατικά της ζύμωσης τα οποία είναι πολύ χρήσιμα και ευεργετικα για τον ανθρώπινο οργανισμο.

Το οξύ glycorone είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά στο υγρό kombucha, το L-γαλακτικό οξύ, το οποίο είναι επίσης ένα σημαντικό συστατικό. Η kombucha είναι πλούσια σε σύμπλεγμα βιταμινών Β και βιταμίνη C το εκχύλισμα kombucha έχει ένα μεγάλο περιεχόμενο οξέως . Χωρίς αμφιβολία τα αποτέλεσματα του kombucha είναι πολύ ευεργετικα. Το εκχύλισμα kombucha είναι ένα παρασκεύασμα που λαμβάνεται από ζύμωση. Είναι κατασκευασμένο με ειδικό εξοπλισμό και υπό ειδικές φυσικές και χημικές συνθήκες. Τα πιο σημαντικά συστατικά εκχυλίζονται με τη ζύμωση του υγρού kombucha. Το νερό αποστειρωνεται. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε μια σταθεροποιημένη προετοιμασία με μια μακρά ημερομηνία λήξης και μια σταθερή νόστιμη γεύση.

Στα συστατικά του, το εκχύλισμα kombucha ειναι πλουσιο σε glycorone οξύ, L-γαλακτικό οξύ, το σύμπλεγμα βιταμινών Β, ραφιναρισμένη ζάχαρη, όπως και το υπόλοιπο του εκχυλίσματος της σύνθεσης του το οποίο χρησιμοποιείται στην παρασκευή του τσαγιού για το υγρό kombucha. Το εκχύλισμα kombucha είναι ένα πραγματικό συμπληρωμα για την υγεία τη δύναμη και την ενέργεια, διότι από 20 λίτρα υγρού kombucha μπορείτε να πάρετε 250 mg εκχυλίσματος. Γι 'αυτό το εκχύλισμα kombucha ενεργεί 10 φορές ισχυρότερα και ταχύτερα από ό, τι το υγρό kombucha.

ΕΠΙΔΡΑΣΗ
Το πιο σημαντικό συστατικό σε  μεγάλη ποσότητα στο εκχύλισμα είναι το kombucha glycorone οξύ. Η σύγχρονη επιστήμη δεν έχει ακόμη καταφέρει να συνθέσει αυτό το οξύ. Ένα υγιές συκώτι παρέχει και καθαρίζει το αίμα. Οι συνθέσεις των αποβλήτων που δεσμεύουν το οξύ glycorone καθαρίζουν το αίμα και ονομάζονται glykonoids. Οι τοξίνες εισέρχονται στο ήπαρ μέσω του νερού, των τροφίμων ή του αέρα καθώς και τον παράγοντα στρες οι οποιες διαταράσσουν τον υγιή μεταβολισμό του ήπατος και δεν μπορεί να αποθηκευσει αυτό το οξύ σε αρκετά μεγάλες ποσότητες.

Γι’αυτο το λογο ένα άτομο αισθάνεται κουρασμένο, εξαντλημένο και έντονη υπνηλία. Ζώντας για μεγάλο χρονικό διάστημα κάτω από αυτή την κατάσταση καταληγει με σοβαρές χρονιες ασθένειες. Λόγω της μεγάλης παρουσίασ του οξέος glycorone το εκχύλισμα kombucha είναι ο αναγεννητής του ήπατος, καθαρίζει το αίμα και μαζί με αυτό χαλαρώνει το ήπαρ.

Χρησιμοποιώντας το εκχύλισμα kombucha τακτικά θα είστε γεμάτοι ενέργεια, φρεσκάδα και ζωντάνια.Το L-γαλακτικό οξύ είναι γνωστό ως μια ισχυρή ουσία κατα της καρκινογεννεσης και αυτός είναι ο λόγος για το εκχύλισμα kombucha είναι  εξαιρετικο για την πρόληψη του καρκίνου. Η βιταμίνη Β έχει πολύ καλή επίδραση στο νευρικό σύστημα, στρες.

Τα υγρά στους πνευμονες των καπνιστών, κατά τη διάρκεια κρυολογηματος ή βρογχίτιδας, απομακρυνονται με το εκχύλισμα kombucha σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το εκχύλισμα kombucha επίσης καθαρίζει τα νεφρά, αφαιρει τις τοξινες που είναι συσσωρευμενες σε αυτα απο διαφόρα φαρμάκα και αντιβιοσεις. Το εκχύλισμα kombucha έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά και ενήλικες, υγιείς και ασθενείς. Τα άτομα με διαβήτη θα πρέπει να χρησιμοποιούν το PXD Kombucha εκχύλισμα αναμειγμενο με νερό.

ΧΡΗΣΗ

Για την πρόληψη 2-3 κουταλιές του καφέ την ημέρα είναι αρκετό. Συνιστάται να μην λάβετε υγρό μισή ώρα πριν και μετά τη λήψη του εκχυλίσματος kombucha. Είναι καλό να το κρατήσετε για 2-3 λεπτά στο στόμα και στη συνέχεια να το καταπιειτε. Σε πιο σοβαρές ασθένειες συνιστώνται 3 κουταλιές σούπας την ημέρα.

---------------------------------------------------------------------------------------------






PXD δύο όψεων ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ
PXD ANTICANCER - AC
PXD ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ - AC

Προσέξτε την υγεία σας πριν την χασετε!


Το παλιό γνωστό ρητό «η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία» επιβεβαιώνεται και πάλι. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη από τις ανησυχίες και τους φόβους για καρκινικές παθήσεις. Το PXD ANTICANCER - AC είναι προληπτική προστασία που θα σας δώσει υγιή ζωή και ζωτική σημασία.

Οι εμπειρίες από εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες έχουν δείξει ότι  PXD ANTICANCER - AC
 διπλής όψης μενταγιόν έχει θετικά αποτελέσματα για:
DNK στα κύτταρα του σώματος
Το μεταβολισμό και την ανταλλαγή ουσιων
Αίματος, αιμοσφαιρίνης
Ουσίας των οστών, τα οστά, τους αστραγάλους, χόνδρους
Μύες, φωνητικες χορδες
Υποφυσης, θυρεοειδής αδένας, θύμος αδένας, σπλήνα

ΜΕΙΩΝΕΙ αυτές τις ασθένειες:

Αναπνευστικής οδού, πεπτική οδό
Σπλήνα, συκώτι, νεφρά
Φλεβες αίματος και των λεμφαδένων
Λευχαιμία, καλοήθεις και κακοηθεις ογκοι

Βοηθά την κλασική θεραπεία του καρκίνου με ακτινοβολία και χημειοθεραπεία. Δεν θεραπεύει τους ήδη υπάρχοντες όγκους από μόνο του

Αναζωογονεί όλα τα κύτταρα του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των εγκεφαλικών κυττάρων

ΜΕΙΩΝΕΙ τη βιολογική γήρανση (από ένα έτος έως εννέα μήνες).

Το PXD ANTICANCER - AC
δύο όψεων μενταγιον έχει μερικές βασικές λειτουργίες. Εξουδετερώνει την επιβλαβή ακτινοβολία από:

Υπόγειες πηγές νερού
Διαταραγμένο μαγνητισμός της Γης
Το Hartman και το παγκόσμιο δίκτυο Currie, καθώς και η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία η οποία προέρχεται από τους εξωτερικούς παράγοντες (γραμμές μεταφοράς, υποσταθμους Ηλεκτρισμου, κεραίες, ηλεκτρικές συσκευές)

PXD ANTICANCER – AC δύο όψεων μενταγιον  δημιουργει ροή  βιο-ενέργειας μέσα από το σώμα, ισορροπεί την αριστερή και δεξιά πλευρά του σώματος και την ίδια στιγμή προστατεύει από την αρνητική ακτινοβολία της ΔΕΗ (ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία για το νοικοκυριό: τηλεόραση , υπολογιστές), τα υπόγεια ύδατα και την κοσμική ακτινοβολία. Αυτό το μενταγιον προστατεύει το ατομο που το φοραει όλη την ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτό το μενταγιον θα πρέπει να φορεθεί γύρω από το λαιμό κατά την διάρκεια της ημέρας, κοντά στα τσάκρας της καρδιάς με το λαβύρινθο να βλέπει έξω. Το βράδυ το μενταγιον θα πρέπει να αδειάσει δέκα λεπτά κάτω από  ρέον κρύο νερό. Τη νύχτα, θα πρέπει να τοποθετηθεί στο ύψος του ισχίου κάτω από τα σεντονια με το αναγλυφο  στραμμένο προς τα κάτω και στη συνέχεια θα πρέπει να κοιμηθειτε απο πανω του.

Σημαντική σημείωση: Αυτό το μενταγιον δεν είναι κοσμήματα και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άλλους ανθρώπους επειδή είναι κατασκευασμένο από κρύσταλλο που προσαρμόζεται σε αυτον που το φοραει. Οι άνθρωποι με ενσωματωμένο βηματοδότη δεν πρέπει να το χρησιμοποιούν.

Χημικές αναλύσεις και πιστοποιητικά

PXD TWO SIDED MEDALLION AC
PXD TWO SIDED MEDALLION AC ARTG CERTIFICATE.
--------------------------------------------------------------------------------------------

PXD TWO SIDED MEDALLION ( AD ) (PXD ANTIDEPRESSIVE - AD)
PXD ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ δύο όψεων (AD) (αντικαταθλιπτικo)
Χαρούμενοι άνθρωποι έχουν αισιοδοξες σκέψεις.



Αν έχουμε αισιοδοξες σκέψεις, δημιουργούμε θετικες αντιλήψεις και με αυτό θα οικοδομήσουμε μια υπέροχη αύρα φωτός γύρω μας που μας οδηγεί προς ευτυχείς στιγμές. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε ένα συναρπαστικό κύκλο στον οποίο γινομαστε πιο ευτυχεις. Μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να έχει επίδραση στην ευτυχία σας. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να πέσει σε κατάθλιψη επειδή υπάρχει λύση για κάθε πρόβλημα και αυτη είναι το PXD ANTIDEPRESSIVE  

Οι εμπειρίες από τις εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές έχουν δείξει ότι το PXD ANTIDEPRESSIVE δύο όψεων μενταγιόν (AD) έχει θετικά αποτελέσματα για:

Τον εγκέφαλο
 Τον υποθάλαμο
 Τους νευρώνες, νευροδιαβιβαστές (σεροτονίνη)
 Το κεντρικό νευρικό σύστημα
 Την υποξια
 Την επίφυση
 Τις ορμόνες
 Την συγκέντρωση

Μειώνει: κατάθλιψη, νευρικότητα, πονοκεφάλους, ημικρανίες, εξοντωση των εγκεφαλικών κυττάρων

ΡΥΘΜΙΖΕΙ: προβλήματα ύπνου

ΒΟΗΘΑΕΙ θεραπεία της επιληψίας

Το PXD ANTIDEPRESSIVE (AD) δύο όψεων μενταγιόν έχει μερικές βασικές λειτουργίες. Εξουδετερώνει την επιβλαβή ακτινοβολία από:

Τις υπόγειες πηγές νερού
Το διαταραγμένο μαγνητισμό της Γης
Το Hartman και το παγκόσμιο δίκτυο Currie, καθώς και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, η οποία προέρχεται από εξωτερικούς παράγοντες (γραμμές μεταφοράς, ηλεκτρικους υποσταθμους, κεραίες, ηλεκτρικές συσκευές)

Το PXD ANTIDEPRESSIVE (AD)  δύο όψεων είναι ένα μενταγιόν που καθορίζει τη ροή της βιο-ενέργειας μέσα από το σώμα, ισορροπεί την αριστερή και δεξιά πλευρά του σώματος και ταυτόχρονα το προστατεύει από την αρνητική ακτινοβολία της ΔΕΗ (ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από το νοικοκυριό: τηλεόραση, υπολογιστές), τα υπόγεια ύδατα και την κοσμική ακτινοβολία. Αυτό το μενταγιον προστατεύει αυτον που το φοραει ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτό το μενταγιον θα πρέπει να φορεθεί γύρω από το λαιμό κατά τη διάρκεια της ημέρας, κοντά στα τσάκρας της καρδιάς με το λαβύρινθο προς τα έξω. Το βράδυ, το μετάλλιο θα πρέπει να αδειάσει τοποθετοντας το κατω απο ροη κρύου νερού απευθείας στον λαβύρινθο για δέκα λεπτά. Τη νύχτα, θα πρέπει να τοποθετηθεί στο ύψος του ισχίου κάτω από τα σεντονια με το λαβύρινθο προς τα κάτω. Σημαντική σημείωση: Αυτό το μετάλλιο δεν είναι κοσμήματα και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άλλους ανθρώπους, επειδή είναι κατασκευασμένα από κρυστάλλους που προσαρμόζονται σε αυτον που το φοραει. Οι άνθρωποι με ενσωματωμένο βηματοδότη δεν πρέπει να το χρησιμοποιούν.

Χημικές αναλύσεις και πιστοποιητικά

PXD TWO SIDED MEDALLION AD
PXD TWO SIDED MEDALLION AD ARTG CERTIFICATE.

---------------------------------------------------------------------------------------------


PXD TWO SIDED MEDALLION ( B ) (PXD STRENGTH - B)
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΔΥΟ ΟΨΕΩΝ (Β) (PXD ΑΝΤΟΧΗ - Β)
Ο ευκολότερος τρόπος για συνεχή αναπλήρωση της ενέργειας σας.


Ψάχνετε για έναν τροπο  να αισθάνεστε καλά, χαλαροι, ικανοποιημένοι και υγιείς; 
Αυτό σημαίνει φροντίδα για την υγεία σας, το σώμα σας και το πνεύμα. Με τις καθημερινές δραστηριότητες ξοδεύουμε συνεχώς τη ζωτική μας ενέργεια  με κάθε σκέψη, συναίσθημα και συγκίνηση, κάθε δράση και κίνηση. Το PXD STRENGTH-B είναι ο ευκολότερος τρόπος για τη συνεχή αναπλήρωση της ενέργειας σας.

Το PXD STRENGTH-B μενταγιον δύο όψεων έχει μερικές βασικές λειτουργίες. Εξουδετερώνει την επιβλαβή ακτινοβολία από:

Τις υπόγειες πηγές νερού
Τον διαταραγμένο μαγνητισμό της Γης
Το Hartman και παγκόσμιο δίκτυο Currie, καθώς και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που προέρχεται από τους εξωτερικούς παράγοντες (γραμμές μεταφοράς, υποσταθμους ηλεκτρικης ενεργειας, κεραίες, ηλεκτρικές συσκευές).

Το προϊόν αυτό δίνει έως και 40% φυσική δύναμη στο σώμα, καθώς και την εξισορρόπηση της ενέργειας που βοηθά στη αριστη φυσικη κατασταση του σώματος.

Το PXD STRENGTH-B μενταγιον δύο όψεων έχει θετικά αποτελέσματα για :

Καρδιά
Πνεύμονες
Θυρεοειδούς αδένα
Θύμος αδενας

Το PXD STRENGTH-B μενταγιον δύο όψεων είναι ένα μενταγιόν που καθορίζει τη ροή της βιοενέργειας σε όλο το σώμα, ισορροπει την αριστερή και δεξιά πλευρά του σώματος και ταυτόχρονα το προστατεύει από την αρνητική ακτινοβολία της ΔΕΗ (ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία απο τις οικιακες συσκευες: τηλεόραση, υπολογιστές κτλ) τα υπόγεια ύδατα και την κοσμική ακτινοβολία. Αυτό το μενταγιον προστατεύει αυτον που το φοραει ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το PXD STRENGTH-B μενταγιον δύο όψεων θα πρέπει να φορεθεί γύρω από το λαιμό κατά τη διάρκεια της ημέρας, κοντά στα τσάκρας της καρδιάς με το λαβύρινθο προς τα έξω. Το βράδυ, το μενταγιον θα πρέπει να αδειάσει τοποθετωντας το κατω απο τη ροη κρύου νερού απ 'ευθείας πάνω στο λαβύρινθο για 10 λεπτά. Τη νύχτα θα πρέπει να τοποθετείται στο ύψος του ισχίου κάτω από τα σεντονια με το λαβύρινθο προς τα κάτω και στη συνέχεια θα πρέπει να κοιμηθειτε επάνω.

Συνιστάται στους αθλητες προκειμένου να επιτευχθούν άριστες επιδοσεις και ρεκορ και επίσης σε κάθε άτομο που είναι υπό πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, έτσι ώστε να διατηρηθεί το επίπεδο της βιοενέργειας.

Σημαντική σημείωση: Το PXD STRENGTH-B μενταγιον δύο όψεων δεν είναι κοσμημα και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άλλους ανθρώπους, επειδή είναι κατασκευασμένο από κρυσταλλους που προσαρμόζεται σε αυτον που το φοραει. Οι άνθρωποι με ενσωματωμένο βηματοδότη δεν πρέπει να το χρησιμοποιούν.

Χημικές αναλύσεις και πιστοποιητικά

PXD TWO SIDED MEDALLION B
PXD TWO SIDED MEDALLION B ARTG CERTIFICATE.

---------------------------------------------------------------------------------------------


PXD ONE SIDED MEDALLION
(PXD MINERAL PROTECTOR - MLZ)
PXD ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ MLZ

Τα ορυκτά έχουν ουσιαστικό ρόλο για την πρόληψη της υγείας. Να είσαι υγιής!



Το αγχος της καθημερινοτητας και το μολυσμένο περιβάλλον είναι ενας επιπλέον λόγος για να περνουμε συνεχώς θρεπτικά συστατικα.Τα μεταλα διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην πρόληψη της υγείας. Τώρα έχετε την ευκαιρία να δώσετε στον οργανισμό σας όλα τα μέταλλα που χρειάζεται με το PXD MINERAL PROTECTOR.

Οι εμπειρίες των εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών έχουν δείξει ότι το PXD MINERAL PROTECTOR (MLZ)  μίας όψης μενταγιόν:

Αυξανει: Τις ικανότητες εργασίας, τη δύναμη, την ανοσια, το κυκλοφορικο, την ηρεμία
Μειώνει: κόπωση, κακή διάθεση, επιβλαβείς συνθήκες, τις δυσχερειες
Ενισχύει τη Βιο-ενέργεια η οποία διεγείρει το μεταβολισμό, τη δύναμη, την ανοσια, το έργο των νεύρων, του εγκεφάλου και της καρδιάς
Μειώνει: πονοκεφαλους, πόνους στους μυς και τα οστά, πόνους στις ωοθήκες, πόνους  περιόδου, πριξημο των πόδιων

Περιέχει μεταλλικά συστατικά Ζη, Cu, Μο, Cr, Se, Ag, Co, οπότε αποτελεί πηγή μικροστοιχείων απαραίτητων για τον οργανισμό. Εισέρχονται μέσα στο σώμα μέσω του δέρματος. Το μενταγιόν είναι μέρος της ανάκτησης και πρόληψης από στηθάγχη, φλεγμονές, έκζεμα, ασθένειες του δέρματος. Η επιφάνεια του μενταγιον  σκουραίνει όταν η εξόρυξη των μετάλλων που απαιτούνται για το σώμα σας αρχίζει.

Ο λόγος που πιθανόν θα δείτε να σκουρενει το χρώμα της επιφάνειας του μενταγιον,  προκαλείται από την εξόρυξη των ιχνοστοιχείων που απαιτούνται για το σώμα σας.

Το PXD MINERAL PROTECTOR (MLZ) μονοπλευρο μενταγιον έχει μερικές βασικές λειτουργίες. Εξουδετερώνει την επιβλαβή ακτινοβολία από:

Υπόγειες πηγές νερού
Διαταραγμένο μαγνητισμός της Γης
Το Hartman και το παγκόσμιο δίκτυο Currie, καθώς και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που προέρχεται από εξωτερικούς παράγοντες (γραμμές μεταφοράς, υποσταθμους ηλεκτρικης ενεργειας, κεραίες, ηλεκτρικές συσκευές).

Το PXD MINERAL PROTECTOR (MLZ) μονοπλευρο μενταγιον δημιουργει ροή της βιο-ενέργειας μέσα από το σώμα, ισορροπεί αριστερή και δεξιά πλευρά του σώματος και την ίδια στιγμή προστατεύει από την αρνητική ακτινοβολία της ΔΕΗ (ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία απο οικιακες συσκευες: τηλεόραση, υπολογιστές κτλ), τα υπόγεια ύδατα και την κοσμική ακτινοβολία. Αυτό τομενταγιον προστατεύει αυτον που το φοραει όλη την ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

το PXD MINERAL PROTECTOR (MLZ)  θα πρέπει να φορεθεί γύρω από το λαιμό κατά την διάρκεια της ημέρας, κοντά στα τσάκρας της καρδιάς με το λαβύρινθο να βλέπει έξω. Το βράδυ το μενταγιον θα πρέπει να αδειάσει δέκα λεπτά κάτω από  ρέον κρύο νερό. Τη νύχτα, θα πρέπει να τοποθετηθεί στο ύψος του ισχίου κάτω από τα σεντονια  με το λαβύρινθο προς τα κάτω και στη συνέχεια θα πρέπει να κοιμηθειτε πανο σε αυτό.

Σημαντική σημείωση: το PXD MINERAL PROTECTOR (MLZ)  δεν είναι κοσμήματα και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άλλους ανθρώπους, επειδή είναι κατασκευασμένο από κρύσταλλους που προσαρμόζονται  σε αυτον που το φοραει. Οι άνθρωποι με ενσωματωμένο βηματοδότη δεν πρέπει να το χρησιμοποιούν.

Χημικές αναλύσεις και πιστοποιητικά

PXD ONE SIDED MEDALLION MLZ
PXD ONE SIDED MEDALLION MLZ ARTG CERTIFICATE.

---------------------------------------------------------------------------------------------


PXD ACUPUNCTURE EARRING
PXD ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ
Μην ανησυχείτε και πάντα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας!




Με τη βοήθεια του κουμποματος που είναι συνδεδεμένο με το αυτι  και  την ενέργεια  που αποκτήθηκε με τη δράση της μαγνητικής δύναμης πάνω  στα κρύσταλλικα μέταλλα, διεγείρει το έργο όλων των 120 σημείων βελονισμού συνεχώς διατηρώντας τη ροή της ενέργειας που οδηγει σε πλήρη ισορροπία του οργανισμού. Το αποτέλεσμα της δράσης αυτής είναι ότι όλοι οι μεσημβρινοι και όλα τα όργανα είναι ισορροπημένα και οι διαταραχές και χρόνιες ασθένειες μειωνοντε. Με την συνεχή χριση του σκουλαρικιου η δυνατότητα των νέων ασθενειών και οι υποτροπές των παλαιών μειώνονται στο ελάχιστο.

Οι εμπειρίες από πολλούς χρήστες δείχνουν ότι βοηθά επίσης στις ακόλουθες  περιπτωσεις:

Ρευματισμούς
Ισχιαλγία
Οσφυαλγία
Ασθματος
Πονοκέφαλο
Ιγμορίτιδα
Κρύομα
Ανικανότητα
Μειώνει την επιθυμία για κάπνισμα
Αλκοόλ και τα ναρκωτικά
Ενισχύει τη θέληση, συγκέντρωση, ζωντάνια, καλή διάθεση, και την ανοσια.

Χημικές αναλύσεις και πιστοποιητικά:

PXD ACUPUNCTURE EARRING
PXD ACUPUNCTURE EARRING ARTG CERTIFICATE.

---------------------------------------------------------------------------------------------



PXD ADAM TEA και PXD ADAM Concoction



Χρησιμοποιήστε τα οφέλη που σας προσφέρει η φύση και αισθανθείτε τη δύναμή της!



Η πραγματική ομορφιά έρχεται από μέσα μας. Η ζωή μπορεί να είναι όμορφη, γεμάτη και απλη αν  εσεις ειστε σε επαφή με τη φύση. Τρεφει το σώμα σας. Βρείτε χρόνο και νιώστε την επαφή με τη φύση με τοTEA PXD ADAM.

Πολλες εμπειρίες προτείνουν το PXD TEA ADAM για την ενίσχυση της σεξουαλικής ικανότητας. Το PXD ADAM TEA είναι ενα  λαμπρο ελιξηριο με πολλές υγιεινές επιδράσεις σε ολόκληρο το σώμα. Ενισχύει το σώμα με ένα εντελώς φυσικό και υγιή τρόπο. Ρυθμίζει μερικές πολύ σημαντικές λειτουργίες στο σώμα δημιουργώντας συνθήκες για ισχυρότερη εκκριση ορμονων.

Το PXD ADAM ΤΕΑ χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το ADAM αφέψημα, το οποίο ως πραγματικη ενεργητικη βόμβα παρέχει στον οργανισμό πολλές βιταμίνες και μέταλλα (Ε, Α, ψευδαργυρο, μαγγανιο). Και για τους δύο, άντρες και γυναίκες, ενισχυει την λίμπιντο τους και την επιθυμία για σεξ. Εμπειρίες έδειξαν ότι έχει ιδιαίτερα επιθυμητα αποτέλεσματα για τους άνδρες που έχουν προβλήματα στυσης και  προβλήματα με τον προστάτη.

Η PXD ADAM τσάι έχει ευεργετική δράση σε καρδιαγγειακα προβληματα:

Ρυθμίζει την πίεση, καθαρίζει αγγεια  του αίματος, βελτιώνει την κυκλοφορία.
Θεραπεύει τις δυσκολίες που προκαλούνται από κακή πέψη
Μέσω της συχνης ούρησης αποβαλλει το επιπλέον ποσό των υγρών από το σώμα, έτσι μειώνονται τα οιδηματα στα πόδια, τα χέρια και το πρόσωπο.
Είναι αντισηπτικό και χρησιμοποιείται για τις φλεγμονες του ουροποιητικου συστήματος.
Συνιστάται για τα προυληματα του προστάτη
Χαλαρώνει και αναζωογονεί ελαφρώς το νευρικό σύστημα.

Οταν ολα αυτα τα προβληματα εξαλειφθουν δημιουργουνται νέες συνθήκες για τη φυσιολογική λειτουργία του σώματος, οι οποίες παράγουν συνεχή εκκριση των σεξουαλικών ορμονών.

Το PXD ADAM TEA είναι καλύτερα να χρησιμοποιείται με το PXD ADAM Concoction που ενισχύει την αποτελεσματικότητα του τσαγιού.Το  PXD ADAM Concoction αποτελείται από φυτρες καλαμποκιου, σύκα, σπόρους κολοκύθας, ηλιόσπορους, καρύδια, αμύγδαλα, φυστίκια και ginseng. Το παρασκεύασμα αυτό είναι μια πραγματική βόμβα ενέργειας που θα προμηθεύει τον οργανισμό σας με τις απαραίτητες βιταμίνες και μεταλλα: Ε, Α, ψευδαργυρο, μαγγανιο κτλ.


Οδηγίες χρήσης: Δύο φορές την ημέρα ένα ποτό 250 ml. φρέσκο ​​τσάι. Πρωί και βράδυ απο μια κουταλιά της σούπας από το PXD ADAM Concoction.


Συστατικά: θύμος seelylium, melisa, salvia, rouzmarinus, korandrium, saturia, Juglans, Tropaeolum, pinpinella.


---------------------------------------------------------------------------------------------

PXD BRONCHO TEA



Η υγεία σας είναι επιλογή σας. Η αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να το επιλέξετε!



Η υγεία είναι το πιο σημαντικό, η ομορφιά έρχεται από μόνη της. Ποιος θα αναλάβει τη φροντίδα μας, αν εμείς δεν το κάνουμε με τον εαυτό μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθησουμε να το επιτύχετε αυτό και ελπίζουμε ότι η επιλογή σας θα ειναι το PXD BRONCHO TEAγια υγιεινή ζωή και για όλα τα οφέλη που η φύση μας προσφέρει.


Το PXD BRONCHO TEA συνιστάται για την επίλυση των προβλημάτων με αναπνευστικά όργανα. Η λευκη μολόχα και τα αλλα βότανα του PXD BRONCHO TEA εχουν μεγαλη αποτελεσματικοτητα σε λοιμώξεις του αναπνευστικού που ακολουθείται από βήχα, υψηλη θερμοκρασία, καταρροή και εξάντληση. Το τσάι συνιστάται για κρυολογήματα, στηθάγχη, γρίπη, βρογχίτιδα. Εμπειρίες έδειξαν ότι έχει πολλά θετικά αποτελέσματα:


Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, διευρυνει το αναπνευστικο και βοηθά την απομακρυνση των βλεννοδων εκκρισεων.
Βοηθά γρήγορα να αποβληθουν τα τοξικά στοιχεία του σώματος κατά τη διάρκεια της λοίμωξης.

Διεγείρει την ανάκτηση - εξαλείφει τον πονοκέφαλο και την εξάντληση. Είναι αντισηπτικό – μπορείτε να κανετε γαργαρες στο λαιμό, στις αμυγδαλές  και τη στοματικη κοιλοτητα.

Οδηγίες χρησης: 1 κουτάλι της σούπας του φυτικού μίγματος χύνεται σε βραστό νερό. Αφήστε το για 10 λεπτά στραγγίξτε το και πιείτε το (μπορείτε να προσθέσετε λίγο μέλι).
Παιδιά: Η ίδια δοσολογία συνιστάται για τα παιδιά, δύο φορές την ημέρα και περισσότερο.

Συστατικά: μολόχα, κράταιγο και Plantago major.

--------------------------------------------------------------------------------------------

PXD CARDIO TEA


Κάντε κάτι περισσότερο για τον εαυτό σας και αφήστε τη φύση να φροντίζει για την υγεία σας.


Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που είναι ανεκτίμητα. Μην αφήσετε την υγεία σας να αποτελέσει εμπόδιο στις όμορφες στιγμές της ζωής σας. Με το PXD CARDIO TEA περάσετε αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους  σας.

Το PXD CARDIO ΤΕΑ συνιστάται για τη ρύθμιση των καρδιαγγειακών προβλημάτων. Οι υγιεινές ουσίες του Blackthorn, γκι, δεντρολίβανο και άλλα βότανα δίνουν θαυμάσια αποτελέσματα στα καρδιαγγειακά προβλήματα, στηθάγχη, καταστάσεις μετα απο έμφραγμα, αδυναμία της καρδιάς ή λοιμώξεις από  ιό. 
Εμπειρίες έδειξαν ότι έχει θετικά αποτελέσματα για:

Κουρασμένες καρδιές  ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, αδυναμία των μυών της καρδιάς, επιταχυνει τους χτύπους της καρδιάς
Οξεις θωρακικους πονους, πονοκεφάλους (ημικρανίες) ζάλη, άγχος, νευρικότητα, κατάθλιψη
Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ρυθμίζει την πίεση του αίματος
Μειώνει το επίπεδο της χοληστερόλης, των τριγλυκεριδίων και αποτρέπει την συσσωρευση τους στο αίμα.
Εξαλείφει τις επιπλέον ποσότητες των υγρών στον οργανισμό, οι οποίες διευκολύνουν την λειτουργια της καρδιάς έτσι ώστε ολόκληρος ο οργανισμός είναι χαλαρός

  
Οδηγίες για τη χρήση: 1 επίπεδη κουταλιά της σούπας από τα βότανα που χύνεται σε 250 ml. βραστό νερό και αφήστε το για 10 λεπτά. Πιείτε το καυτό τσάι δύο φορές την ημέρα πάντα φρέσκα προετοιμασμένο.

Συστατικά: Blackthorn, γκι και δεντρολίβανο.

---------------------------------------------------------------------------------------------

PXD IMUNO TEA




Ζήστε κάθε στιγμή υγιεις και ευτυχισμένοι!


Η μοναξιά αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Κάντε φίλους! Οι φιλίες είναι ένα από τα υγιέστερα πράγματα στη ζωή. Οι φίλοι σας κάνουν να χαμογελάσετε, όχι μόνο σας κάνουν να αισθανεστε ωραία αλλα συμβαλλουν στις υγιείς αλλαγές του οργανισμου σας. Γι `αυτό εκπλήξτε τους ευχαριστα καλωντας τους για ενα φλιτζάνι ζεστό τσάι.

Καθε δυσλειτουργια  του οργανισμου οφειλεται στην εξασθενιση του ανοσοποιητικου προκαλωντας αγχος, οξειες η χρονιες παθησεις.

Το PXD IMUNO TEA αποτελείται από ειδικά βότανα:Εχινατσια, ιβίσκο και άλλα βοτανα που ενισχύουν τον οργανισμό και δίνουν τα βασικά μέταλλα και βιταμίνες. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείται προληπτικά το  PXD IMUNO TEA το φθινόπωρο και την άνοιξη σε εποχές επιδημίας η γρίπης. Το τσάι θα επιταχύνει την ανάκαμψη της υπάρχουσας ασθένειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παραλληλα με τους άλλους τυπους τσάι: uro, broncho, metabo, cardio.

Το PXD IMUNO ΤΕΑ συνιστάται για την ενίσχυση της ανοσίας. Συνιστάται σε όλους: παιδιά, ενήλικες, ασθενεις και υγιείς ανθρώπους, κατα την αναρρωση. Ο πλούτος των βιταμινών και ανόργανων στοιχείων ενισχύει άμεσα το σώμα σας, το οποιο είναι συνεχώς εκτεθειμένο στο άγχος. Το PXD IMUNO TEA είναι φίλος της υγείας σας.

Οδηγίες χρήσης: προσθεστε 1 κουτάλι της σουπας PXD IMUNO TEA σε 250 ml βραστό νερό και αφήστε το για 10 λεπτά. Πιείτε το δύο φορές την ημέρα πάντα φρέσκα προετοιμασμένο.


Συστατικά: Εχινάκεια, ιβίσκος.

---------------------------------------------------------------------------------------------

PXD METABO TEA
H υγεία σας είναι ο μεγαλύτερος  θησαυρός σας.


Αυτός που επιδιωκει να κρατήσει το ανεκτίμητο δώρο της ζωής – Η καθημερινή υγεία βρισκεται κοντά στη φύση. Ακριβώς μια μικρή αλλαγή του τρόπου ζωής σας για να κάνετε την υγεία σας καλύτερη. Μάθετε το μυστικό με ένα φλιτζάνι ζεστό τσαι - Να είστε και να αισθάνεστε υγιείς.
       
Το PXD METABO ΤΕΑ  με τις ευεργετικές επιδράσεις των φυκιών, Marigold και πολλα άλλα υγιεινα βότανα, δρα γρήγορα και αποτελεσματικα στην ισορροπία του σώματος. Μαρτυριες δειχνουν οτι ρυθμιζει τη λειτουργια του θυρεοειδη με επιτυχια και αυτο σημαινει τον πλήρη μεταβολισμό του σώματος.


Αποτοξίνωση – Ο καθαρισμος  απο τα συσσωρευμενα βλαβερα στοιχεια ανακουφιζει τον οργανισμο και τονωνει τη φυσικη δυναμη του σωματος επαναφερωντας την ισορροπια δινοντας υγεια και καλη διαθεση . Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα της απο παραμορφωσεις  και ασθένειες που αυτό το ροφημα μπορεί να βοηθήσει. Βαλεριάνα, σέσκουλα, μυριόφυλλο, φύκια, Bearberry, Melissa χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν και τώρα χρησιμοποιούνται στη φαρμακευτική βιομηχανία  λόγω της επίδρασης τους στην ισορροπία του σώματος και ιδιαίτερα την επίλυση προβλημάτων όπως του θυρεοειδούς αδένα, των πνευμόνων, της μήτρας, στομαχικων ασθενειων, πονόδοντο, θρομβωσεις, έλκη και υψηλή πίεση.

Με την σωστη λειτουργια του θυρεοειδούς αδένα  ο μεταβολισμος  του σώματος μπορεί να βελτιωθεί   
Ρυθμιζει τη λειτουργια της σπληνας και την κυκλοφορια του αιματος με αποτεσμα να αποσυρονται οιδηματα και αιμορροιδες 
Αναζωογωνει και καθαριζει τη χολη, διαλυει τις μικροσκοπικες πετρες και τις αποβαλλει   
Μειώνει την διογκωση της σπλήνας και των λεμφαδένων 
Ενεργεί θετικά στο πάγκρεας, γι 'αυτό συνιστάται για το διαβήτη, και με την συνεχομενη χρήση ρυθμίζεται πλέον από αυτο.

Ασθένειες του δέρματος είναι το αποτέλεσμα της κακης ισορροπιας του σωματος γενικά 
Ο κακος μεταβολισμος εχει σαν αποτελεσμα την δημιουργια ακμης  κλπ. 
Το δέρμα αναζωογονειται και γινεται πιο σφριγηλο, η παρουσία των ανόργανων αλάτων και βιταμινών κάνει τα νύχια και τα μαλλιά ποιοτικα καλυτερα – Είναι αποτελεσματικο κατα της ουρολοιμωξης, απολυμαίνει και μειώνει τους σπασμούς και πόνους της ουροδοχου .

Γυναικολογικά προβλήματα – κακη λειτουργία των ωοθηκών, η εμμηνόπαυση και προβλήματα εμμήνου ρύσεως ρυθμίζονται με επιτυχία. Συνιστάται μετά από ασθένειες, καθώς και για μακροχρόνια κακη διατροφη.

Το PXD METABO ТЕА διεγείρει την εφίδρωση μέσω του δέρματος και αποβαλλει τα τοξικά στοιχεία. Μειώνει τη χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια, αναζωογόνει τα κύτταρα του αίματος, ρυθμιζει την πίεση του αίματος, βοηθα  τη λειτουργια  της καρδιάς. Ελαφρά κατευναστικό, βοηθά το νευρικό σύστημα, μειωνει την ένταση και την ανησυχία. Η χρήση του PXD METABO ТЕА μειώνει την όρεξη και βοηθαει στην ρυθμιση του βάρους του σώματος . Κατά την έναρξη της χρήσης του PXD METABO ТЕА ισως εχει δυσάρεστη γεύση , ​​ρεξιμο, αέρια, συχνή ούρηση, μικρής διάρκειας δυσκοιλιότητα, αύξηση της όρεξης. Όλα τους είναι τα θετικά αποτελέσματα περνώντας στο θαύμα, τα οποία δειχνουν τον εντατικό καθαρισμό του σώματος.

Οδηγίες χρήσης:  βαλτε 1 κουτάλι της σούπας του βοτανικού μίγματος  σε 250 ml βραστό νερό και αφήστετο για 10 λεπτά. Μετά από αυτό το στραγγίζετε και το πίνετε . Δύο φλιτζάνια τσάι συνιστάται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Παιδιά: :  βαλτε 1 κουτάλι του γλυκου του βοτανικού μίγματος  σε 250 ml βραστό νερό και αφήστετο για 10 λεπτά. Μετά από αυτό το στραγγίζετε και το πίνετε . Δύο φλιτζάνια τσάι συνιστάται κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Συστατικά: Chard, μυριόφυλλο, βαλεριάνα, φύκια, κουμαριές, Melissa officinalis.

---------------------------------------------------------------------------------------------

PXD RELAX TEA

PXD RELAX TEA για την ευχαρίστηση σας και την υγεία σας!


Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας. Περαστε, καθίστε και χαλαρώστε. Στόχος μας ειναι να εξασφαλίσουμε την απόλαυση και την υγεία σας καθημερινά με μια μοναδική αίσθηση προερχομενη απο ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι.
       
       
Καθημερινα βρισκομαστε κάτω από την επιρροή των εξωτερικών συνθηκών: ο καιρός και το στρες. Επηρεασμένοι από αρνητικους εξωτερικούς παράγοντες, χρειαζόμαστε καλή ξεκούραση και ύπνο έτσι ώστε το σώμα μας να λειτουργει και πάλι κανονικά.

Το PXD RELAX TEA είναι φυτικό μείγμα από επιλεγμένα βότανα που εναρμονίζουν το έργο του σώματος κάτω από εξωτερικές συνθήκες: τις καιρικές συνθήκες και το άγχος. Οι στρεσογονες καταστασεις επηρεαζουν τον οργανισμο μας με αντικτυπο στην φυσικη μας κατασταση (αρρυθμία, πόνος, τρόμος, πίεση,υποταση, ασταθείς διαθέσεις, εξάντληση ..)

Το PXD RELAX TEA λειτουργει σε εξωτερικους παραγοντες όπως ένα άνοσο διεγερτικό. Θα αισθανθείτε πιο ισχυροι, πιο σταθεροι, ευδιάθετοι και εντελώς χαλαροι. Επηρεασμένοι από αρνητικους εξωτερικούς παράγοντες  χρειάζεστε καλή ξεκούραση και ύπνο, έτσι ώστε το σώμα να λειτουργήσει και πάλι κανονικά.

Οδηγίες  χρήσης: Βάλτε μια επίπεδη κουταλιά της σούπας του βοτανικού μίγματος σε βραστό νερό και αφήστε το για 10 λεπτά. Πιείτε 1 έως 2 φλιτζάνια τσάι (. 250 ml) την ημέρα και μην αυξησετε την ποσοτητα  για να επιταχύνετε το αποτέλεσμα. Αφήστε το τσάι να λειτουργησει φυσιολογικά και να φέρει τον οργανισμό σε ισορροπία σταδιακά.

Συστατικά: Κύμινο, ρωσικο μαύρο τσάι, κόλιανδρο, ιβίσκο, τσουκνίδα.
---------------------------------------------------------------------------------------------


PXD URO TEA


Φροντίστε την υγεία σας με αγάπη και προσοχή!



Το εσωτερικό της υγείας δημιουργεί εξωτερική ομορφιά. Το να εισαι υγιής είναι πραγματική ευλογία. Με το PXD URO ΤΕΑ αφήστε τον οργανισμό σας  να απαλλαγει από τα επιβλαβή στοιχεία. Ο οργανισμός σας θα είναι ευγνώμον, και θα λαμψετε και πάλι.


Το PXD URO ΤΕΑ συνιστάται για προβλήματα στα νεφρά και το ουροποιητικο. Ο φυσικός συνδυασμός της τσουκνίδας, σημύδα, μετάξι καλαμποκιού και άλλα βότανα έχει διουρητική δράση, δηλαδή βοηθά αποβαλλοντας το επιπλέον ποσό του νερού που συνδεεται με τις παθήσεις στα νεφρά, παθήσεις καρδιάς, του ήπατος, έτσι ώστε το οίδημα εξαφανίζεται. Εμπειρίες έδειξαν ότι  PXD URO ΤΕΑ έχει πολλά θετικά αποτελέσματα:

 Ενώ στην ούρηση, ο οργανισμός αποβάλλει τα τοξικά στοιχεία - είτε έρχονται μέσω των τροφίμων ή δημιουργούνται στο σώμα όπως τα τοξικά στοιχεία.
Διεγείρει την ούρηση, ειδικά για τους ανθρώπους που ουρουν συχνά σταγόνα-σταγόνα.
Βοηθά τη συχνή ούρηση με επώδυνο προστάτη.
Καθαρίζει και απολυμαίνει την ουροδοχο.
Εμποδιζει τα στοιχεια που δημιουργουν την άμμο και το σχηματισμό πέτρας στην ουροδοχο.
Αραιώνει τα ούρα και εξαλείφει τους πόνους, συσπάσεις και συχνή ούρηση.

Μετάξι καλαμποκιού έχει υψηλή συγκέντρωση καλίου (βιταμίνη Κ), είναι ένα ισχυρό διουρητικό. Σε συνδυασμό με άλλα ειδικα βότανα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία πολλών προβλημάτων με την ουροφόρο οδό. Είναι χρήσιμο για πέτρες στα νεφρά, κυστίτιδα, και τα προβλήματα με τη ροή των ούρων. Τα υγιεινά συστατικά της σημύδας και άλλα βότανα βοηθούν σε χρόνιες μολύνσεις και προβλήματα στην ούρηση.

Οδηγίες για τη χρήση: 1 κουταλιά της σούπας χύνεται σε βραστό νερό και αφήνετε για 10 λεπτά και μετά από αυτό το τσάι στραγγίζεται και μπορείτε να το πιείτε. 1/5 L έως 1 L  συνιστάται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Υψηλή δόση συνιστάται σε έντονη φλεγμονή.

Παιδιά: 1 κουταλάκι τσαγιού χύνεται σε 1/5 L νερό και αφήνει επί 10 λεπτά. Στο στραγγισμένο τσάι μπορει να προστεθει ζαχαρη. Πιείτε το κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

        Συστατικά: τσουκνίδα, σημύδα, κουμαριές, μετάξι καλαμποκιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: