Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

Αποκαλυπτικό. Δείτε την πρώην Σταρ Ελλάς η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία. "Βρέθηκε στο λάθος τόπο, την λάθος ώρα"

Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πάτρα, πρώην Σταρ Ελλάς με την κατηγορία, απ' ότι φαίνεται, της υπόθαλψης εγκληματία. Σύμφωνα με το patranews.gr, η νεαρή καλλονή συνελήφθη  στο διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο, όπου αστυνομικοί της ΕΚΑΜ εντόπισαν και συνέλαβαν τον Αλέξη Φράγκο.


Η Σταρ Ελλάς φαίνεται να κατηγορήθηκε για υπόθαλψη εγκληματία, ενώ ο πυγμάχος που επίσης ήταν μέσα στο σπίτι είναι γνώριμος των Αρχών, αφού στο παρελθόν είχε φυλακιστεί για ανθρωποκτονία που τελικά αποδείχθηκε πως δεν είχε κάνει!
Σύμφωνα με την αστυνομία, η εστεμμένη και ο πρωταθλητής φαίνεται να  έκρυβαν τον Α. Φράγκο ο οποίος αναζητούνταν για την δολοφονία του Πάνου Τσίρκα.


Πηγή
Η πρώην εστεμμένη, Διονυσία Κουκίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, κατηγορείται για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία καθώς ο Αλέξης Φράγκος ομολόγησε τη δολοφονία του 38χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η Κουκίου έτυχε να βρίσκεται μαζί με το σύντροφό της, πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, στο σπίτι που εντοπίστηκε ο Φράγκος μιας και σε αυτό μένει η έγκυος αδελφή της και ο σύζυγός της.

Η πρώην Σταρ Ελλάς του 2008 «εννοείται ότι είναι σε πολύ χάλια ψυχολογική κατάσταση που βρέθηκε μπλεγμένη σε μια ιστορία τη στιγμή που δεν το περίμενε. Βρέθηκε στο λάθος τόπο,  την λάθος ώρα.» δήλωσε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Περαιτέρω εξηγήσεις αναμένονται να δώσουν τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες για υπόθαλψη εγκληματία την Τρίτη. Έως τότε και οι τέσσερις θα παραμείνουν κρατούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: