Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΝΕΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΙΑΣ. ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΙΑΣ. ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΘΩΝ. ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ,  ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣ, ΝΕΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΙΣΘΩΝ 25% (ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ 80 ΑΤΟΜΑ).

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ  ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 2.30  ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ % ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ.

ΑΝ Η ΕΡΓΟΟΔΟΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 40%, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΙΩΣΗ
 5-10% ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο  13ο ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΕ 7,3%, Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΕΙΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

ΩΣΤΟΣΟ, Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ.  ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΘΑ ΗΤΑΝ LIVE Η ΕΚΠΟΜΠΗ  «ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ» ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

 ΤΕΛΟΣ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΘΕΡΘΕΙ ΟΤΙ,  ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!!
Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: