Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Το πρώτο ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο


Ανοίγει σε λίγες ημέρες το πρώτο ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο. Μετά την Κρήτη και τα Επτάνησα, το νησί των Ιπποτών, αποφάσισε να επενδύσει στον φυσιολατρικό τουρισμό, που γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη σε όλη την Ευρώπη. Όπως γράφει σε σημερινό δημοσίευμά της, η ιστοσελίδα ifimerida.gr το ξενοδοχείο Naturist Angel (φυσιολάτρης άγγελος) ανοίγει στο Παραδείσι στις 29 Απριλίου.


Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, κ. Καίτη Μπιλιά μιλώντας στην ιστοσελίδα, αποκαλύπτει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για φυσιολατρικές διακοπές στη Ρόδο και ότι οι κρατήσεις είναι ικανοποιητικές.
Όπως εξηγεί η ίδια το ενδιαφέρον είναι έντονο και από τους Έλληνες. «Μπορώ να πω ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για το ξενοδοχείο από την Ελλάδα, γεγονός που εξέπληξε και εμάς. Οι πρώτοι μας πελάτες είναι Έλληνες και έρχονται στις 29 Απριλίου. Μετά τους Έλληνες, αυτοί που αναζητούν το site μας στο διαδίκτυο είναι οι Αγγλοι, έπονται οι Ιταλοί, οι Ρώσοι, οι Κινέζοι και τελευταίοι είναι οι Γερμανοί. Μπορώ να πω ότι οι κρατήσεις είναι ικανοποιητικές και ευελπιστούμε ότι η ζήτηση θα είναι μεγαλύτερη όσο πιο γνωστό γίνεται το ξενοδοχείο. Έχουμε στείλει ήδη ενημερωτικά έντυπα και email σε τουριστικά πρακτορεία και συλλόγους σε όλη την Ευρώπη και δεχόμαστε θετική ανταπόκριση. Ως επιχείρηση απευθυνόμαστε κυρίως σε ζευγάρια. Θέλουμε να αποφύγουμε να υπάρχουν περισσότεροι άνδρες ή περισσότερες γυναίκες ώστε να νιώθουν πάντα άνετα οι φιλοξενούμενοί μας». καταλήγει η κ Μπιλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: