Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

Στα Κελοκέδαρα της Πάφου θα τελεστεί αύριο Μ. Τετάρτη η κηδεία της αθλήτριας Μαριάννας Ζαχαριάδη


Θλίψη και πόνο εξέφρασε ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Κελοκεδάρων, για το θάνατο της αθλήτριας Μαριάννας Ζαχαριάδη, που ‘έφυγε’ από τη ζωή χθες, και η οποία κηδεύεται αύριο το απόγευμα.


Η σορός της Μαριάννας Ζαχαριάδη θα μεταφερθεί με πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών σήμερα το απόγευμα στην Κύπρο. Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Μεγάλη Τετάρτη στις 16:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Κελοκέδαρα, από όπου κατάγεται ο πατέρας της αθλήτριας, προϊσταμένου του Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιου.
Η Μαριάννα, μοναχοκόρη του Λούκα Ζαχαριάδη, Γυμναστή και της Γεωργίας Σίσκου έδωσε το τελευταίο διάστημα το δικό της αγώνα, με ένα πολύ διαφορετικό αντίπαλο ανέφερε ο κοινοτάρχης Μάριος Ζαχαριάδης.

Έκκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων γίνουν εισφορές για την ανέγερση αθλητικού κέντρου στα Κελοκέδαρα, στη μνήμη της Μαριάννας Ζαχαριάδη.
Στην κηδεία της αναμένεται να παραστούν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής ΚΟΕ Ουράνιος Ιωαννίδης και ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Αντώνης Γεωργαλλίδης, με σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ, και ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κοροίβου Δήμος Καλλινίκου.

Επιθυμία του πατέρα της Μαριάννας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κοροίβου, ήταν όπως η κόρη του Μαριάννα, όταν ξεκινούσε την καριέρα της ως αθλήτρια επί κοντώ να αγωνίζεται με τα χρώματα του Κοροίβου. Δυστυχώς, είπε, λόγω οικονομικών δυσκολιών του Γυμναστικού Συλλόγου Κοροίβου η Μαριάννα εντάχθηκε στις τάξεις του ΓΣΠ.  Ο κ. Καλλινίκου είπε επίσης πως αν και η αθλητική καριέρα της Μαριάννας ήταν σύντομη, κατάφερε να ξεχωρίσει με τις επιτυχίες και το ήθος που τη διέκριννε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: