Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Οι τρεις αντιπρόεδροι του ΔΗΣΥ


Οι Γιώργος Γεωργίου, Στέλλα Κυριακίδου και ο Σωτήρης Σαμψών είναι οι τρεις νέοι αντιπρόεδροι του Δημοκρατικού Συναγερμού.

 
Χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του ΔΗΣΥ αναφέρει ότι το κόμμα ολοκλήρωσε τις διαδικασίες εκλογής της Ανωτάτης Ηγεσίας της Παράταξης με την διεξαγωγή της 6ης Παγκύπριας Εκλογικής Συνέλευσης.
 
Τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης έχουν εξασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα σε 77 κέντρα σε ολόκληρη τη Κύπρο, Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο.
 
Ψήφισαν συνολικά 17,051 Μέλη και Φίλοι του κόμματος και τα 14 στελέχη που διεκδίκησαν μία από τις 3 θέσεις Αντιπροέδρων.
 
Βάσει των αποτελεσμάτων, στις 3 θέσεις των Αντιπροέδρων του κόμματος εκλέγονται οι
1  Γιώργος Γεωργίου (6113 ψήφους)
2  Στέλλα Κυριακίδου (5782 ψήφους)
3  Σωτήρης Σαμψών (4787 ψήφους)
 
«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ενωμένος, με τη στήριξη και την καθοδήγηση της νέας ηγεσίας του, θα σταθεί στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και θα στηρίξει ορθές κυβερνητικές και άλλες πρωτοβουλίες που θα στοχεύουν στην ανάπτυξη της οικονομίας, στην ενίσχυση της απασχόλησης και θα ξαναδημιουργήσουν ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας». 
 
Η Παράταξη, συνεχίζει η ανακοίνωση, «προχωρά με δύναμη, σθένος και ευαισθησία στη νέα εποχή, με γνώμονα το καλό του τόπου και του λαού μας».
 
Τέλος σημειώνει ότι οι εκλογικές διαδικασίες του κόμματος για την Κεντρική Ηγεσία της παράταξης θα ολοκληρωθούν στις 11 Μαΐου 2013 με τη διεξαγωγή του 15ου Συνεδρίου του Δημοκρατικού Συναγερμού και την εκλογή των 20 Μελών του Πολιτικού Γραφείου και της Προέδρου της ΓΟΔΗΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: