Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Τον έπιασαν με μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης


Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν γύρω στις 5.45 χθες το απόγευμα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος σε δρόμο της επαρχίας Λάρνακας.


Σε έλεγχο που ακολούθησε, στο πάτωμα των πίσω καθισμάτων του οχήματος, εντοπίστηκε μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα άσπρης σκόνης κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους 1 κιλού και 300 γραμμαρίων. 

Ο 48χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη αρχικά για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Γύρω στις 8.40 χθες το βράδυ, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν και στη σύλληψη δεύτερου προσώπου, ηλικίας 39χρόνων, βάσει Δικαστικού εντάλματος, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του.

Σε έρευνες που έγιναν βάσει Δικαστικών ενταλμάτων στις κατοικίες των δύο υπόπτων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από μέλη της Αστυνομίας διάφορα τεκμήρια, καθώς και το χρηματικό ποσό των 22,730 στην κατοικία του 39χρονου και το χρηματικό ποσό των 2,900 ευρώ στην κατοικία του 48χρονου.

Οι 48χρονος και 39χρονος τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.