Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Σε χαμηλά επίπεδα η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες στην Κύπρο

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και στην ατμόσφαιρα πιθανό να αιωρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή, παραμένοντας λίγο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους, ενώ για την Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται μικρή πτώση.