Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Διπλοκάμπινο όχημα ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας. Νεκρός ο 32χρονος μοτοσικλετιστής



Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας κοντά στην Ξυλοτύμπου της επαρχίας Λάρνακας με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Νεκτάριος Ιωάννου, 32 χρόνων, από το Αυγόρου.


Σύμφωνα με τον Αντρέα Πιτσιλλίδη, Αστυνομικό Διευθυντή των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας «την Δευτέρα γύρω στις 12.30 το μεσημέρι σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα κατά μήκος του δρόμου Λάρνακας – Αμμοχώστου, παρά τη διασταύρωση του χωριού Ξυλοτύμπου», στο οποίο ενεπλάκησαν μία μοτοσικλέτα και ένα διπλοκάμπινο αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση σημειώθηκε όταν το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 25χρονος από τη Δερύνεια και κατευθυνόταν προς την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, έστριψε δεξιά προς τη διασταύρωση της Ξυλοτύμπου, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία της μοτοσικλέτας που ερχόταν από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου προς τη Λάρνακα. Η μοτοσικλέτα οδηγείτο από το Νεκτάριο Ιωάννου 32 χρόνων από το Αυγόρου.
Από τη σύγκρουση ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έπαθε οτιδήποτε ενώ σε έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε από μέλη της Αστυνομίας των Βάσεων Δεκέλειας, η ένδειξη ήταν αρνητική.

Στη σκηνή, είπε ο κ. Πιτσιλλίδης «κλήθηκε ασθενοφόρο και γιατροί του Νοσοκομείου των Βάσεων οι οποίοι αφού προσέφεραν τις Πρώτες Βοήθειες στον μοτοσικλετιστή, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Δεκέλειας. Ωστόσο γύρω στις 12.49 το μεσημέρι, ο γιατρός των Βάσεων πιστοποίησε το θάνατο του Νεκτάριο Ιωάννου, 32 χρόνων από το Αυγόρου, ο οποίος έφερε προστατευτικό κράνος».

Η Αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, η κίνηση διοχετεύτηκε μέσω της Ξυλοτύμπου και άρχισε την εξέταση της σκηνής και τη λήψη μαρτυριών από άτομα που παρευρίσκονταν στο μέρος.

Σύμφωνα με τον κ. Πιτσιλλίδη «η Αστυνομία των Βάσεων εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα» για τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος, ενώ ο οδηγός του διπλοκάμπινου αυτοκινήτου συνελήφθη για διευκόλυνση των εξετάσεων.



κυπε