Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019

Ζευγάρι ψάχνει γυμνούς σερβιτόρους για τον γάμο τουΤο ερωτευμένο ζευγάρι ψάχνει για προσωπικό για τη δεξίωση του γάμου του, το οποίο και επιθυμεί να σερβίρει τους γυμνούς καλεσμένους. Φυσικά και το ίδιο το προσωπικό θα είναι γυμνό. 
Το ζευγάρι που είναι γυμνιστές αναζητά τέσσερα άτομα και δύο ανθρώπους για το μπαρ μέσω αγγελίας που δημοσιεύτηκε στο bark.com, το περασμένο σαββατοκύριακο, καθώς αυτοί που είχαν προσλάβει παραιτήθηκαν λόγω της ιδιαιτερότητας της δεξίωσης.


33 ευρώ για να δουλέψουν γυμνοί σε δεξίωση γάμου
Η δεξίωση του γάμου θα πραγματοποιηθεί στο οικογενειακό σπίτι του γαμπρού στο Μπέρκσαϊρ, όπου θα βρεθούν 30 ολόγυμνοι καλεσμένοι. «Ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ είμαστε γυμνιστές και γιορτάζουμε αυτόν τον τρόπο ζωής, όπως η οικογένειά μας και οι φίλοι μας, οπότε ο ένας γυμνός γάμος είναι ο μόνος τρόπος που θέλουμε να ανταλλάξουμε όρκους ο ένας στον άλλον», αναφέρει η αγγελία.

«Εξετάσαμε το ενδεχόμενο να έχουμε ντυμένο προσωπικό, ωστόσο, δεν νιώθουμε άνετα με την παρουσία ντυμένων ανθρώπων, οπότε γιατί να νιώσουμε άβολα την πιο ιδιαίτερη μέρα της ζωής μας;», σημειώνει μεταξύ άλλων και σε άλλο σημείο προσθέτει: «Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι κάτι που ο μέσος σερβιτόρος θα ήταν χαρούμενος να το κάνει, αλλά ελπίζουμε να βρούμε ανθρώπους που είναι άνετοι με το σώμα τους ή να είναι γυμνιστές».

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου και μέσω της αγγελίας το ζευγάρι ελπίζει να βρει προσωπικό. Μάλιστα, κάθε εργαζόμενος θα λάβει κάτι παραπάνω από 33 ευρώ, την ώρα για την εργασία του.