Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΓΓΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟΤην Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκαν το νησί μας ταξιδιωτικοί πράκτορες από την Αγγλία, οι οποίοι θα παραμείνουν στην Σκόπελο μέχρι την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και θα φιλοξενηθούν από τα ξενοδοχεία SkopelosVillage και Dionyssos, που τους παρέχουν διαμονή και γεύμα.

Ο όμιλος Spyrouτην Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου τους προσκάλεσε σε γεύμα στο ξενοδοχείο του Rigas.

Η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ιωάννα Ευσταθίου, ιδιοκτήτρια του Τουριστικού Γραφείου Dolphin of Skopelos και πρόεδρος της Τουριστικής προβολής του Δήμου Σκοπέλου, ανέλαβε τις μεταφορές τους καιτην περιήγηση τους για να γνωρίσουν τις παραλίες του νησιού και τον διάσημο πλέον στην αγγλική αγορά Άγιο Ιωάννη. Επιστρέφοντας από την ημερήσια εκδρομή θα τους προσφέρει γεύμα στον Αγνώντα.

Τα ονόματα των συμμετεχόντων Άγγλων Τουριστικών πρακτόρων είναι τα παρακάτω:

Jonathan Star – Product Manager, Olympic Holidays
Sarah Hiller – Business Development Manager, Olympic Holidays
Victoria Banks – Operations Executive, Olympic Holidays.
Sophie Forrest – Product Inventory, Olympic Holidays
Elizabeth Bhatia – Olympic Holidays Reservations
Kavi Shah – Travel Weekly
Maureen Montgomery – Mid Counties
Felicity Ralfs – Butterfly Travel
Kelly Burton – Destination Lounge
Jeff Watts – Tailor made Travel
Alice Roberts – Travel House
Rachel Sykes – Hays Travel

Πρόκειται για μια σημαντική και πολλά υποσχόμενη επίσκεψη των TravelAgents της Αγγλίας που θα βοηθήσει στην προβολή και ανάπτυξη του νησιού μας, γιατί θα αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την Σκόπελο, από την στιγμή που όπωςτονίζει η κυρία Ευσταθίου, σκοπός της επίσκεψης τους είναι να γνωρίσουν όχι μόνο τις φυσικές ομορφιές του νησιού αλλά και την ιστορία και τον πολιτισμό της Σκοπέλου.