Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Ο καιρός τις επόμενες μέρες στην Κύπρο

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως θαλάσσιοι ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 29 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από το βράδυ αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στα παράλια.
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένονται μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.