Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Όλα έτοιμα για την παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά - CYPRUS APHRODITE – Παράδοση και Μυθολογία - Κάστρο Κ. Πάφου



Η εκδήλωση έχει την ονομασία " Cyprus Aphrodite Event - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ " και θα είναι μια παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά.
Θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου 2019  στις 19.00 στην πλατεία του Κάστρου στην Κ. Πάφο.
Θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από διάφορα παραδοσιακά συγκροτήματα και μουσικά σχήματα.

Την παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά στηρίζει και φέτος  ο Δήμος Πάφου τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.
Θα γίνει έναρξη με παρέλαση των χορευτών και του μουσικού σχήματος από τα Μπάνια μέχρι τον χώρο της εκδήλωσης – Κάστρο Κάτω Πάφου.
Θα χορέψει Κυπριακούς και  Ελληνικούς χορούς ο Πολιτιστικός Όμιλος Ιεροί Κήποι. Μουσικό τετραμελές σχήμα θα συνοδεύσει τον Πολιτιστικό Όμιλο Ιεροί Κήποι στους χορούς και στη συνέχεια παίξει  Λαϊκά τραγούδια. 
Η είσοδος θα είναι δωρεάν.
Σκοπός της είναι να στηρίξουμε και να αναδείξουμε περαιτέρω την Κυπριακή παράδοση και την Παφίτικη μυθολογία, παραθέτοντας στους επισκέπτες στοιχεία γι  αυτήν.
Παρουσιάζει η Μαρία Χρίστια Γαλατοπούλου.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής – ΟΣΙΚΑ.

Χορηγοί
Την εκδήλωση στηρίζει ο Δήμος Πάφου.
Μέγας Χορηγός η Φώτος Φωτιάδης διανομής ΛΤΔ με την μπύρα  ΛΕΩΝ.  H πρώτη Κυπριακή lager μπύρα από το 1937. Δροσιστική, αναζωογονητική και ιδιαίτερα απολαυστική με διακριτική πικράδα.

Μέγας χορηγός επίσης,    το Flairs Bar που βρίσκεται στην Αγίου Αντωνίου.
Ευχαριστούμε την εταιρεία GREEN AIR  και το Οινοποιείο ΚΑΛΑΜΟΣ.
-Τα Κέντρα αναψυχής -  Τα Μπάνια, Cloe’ s ,  Fat mamas, The Harbour, Tea for Two, Τα Λουτρά της Αφροδίτης, Ταβέρνα Ρομέος,  Boougies club,  ταβέρνα Πενταράς, Χάπι Αϊλαντ,

Σαν Μαρίνο, Κλέος μπαρ,  Κλαμπ Ρέινμποου, εστιατόριο Μουστακαλής ,   το Βίβα Σάιπρους  και The Back Street take away & Delivery.  

 -Τον Οίκο Νυφικών Αντρέα Ευστρατίου,  Πάμπος  Μαυρομμάτης  ενοικιάσεις εξοπλισμού εστιάσεων , και το  κομμωτήριο Avenue 10 in Hair .

Επίσης, ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας … Την τηλεόραση ΚΑΠΙΤΑΛ,  Την ηλεκτρονική εφημερίδα ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ, την ιστοσελίδα Χάπιλαντ  και την εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα «Η Φωνή της Πάφου».

Χορηγός  Φιλοξενίας  FITOS INN.