Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019

Venice Film Festival 2019. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖΜεγάλη επιτυχία σημείωσε το  film festival στην Βενετία με το International Fashion Show  κατά την διάρκεια του Venice Film Festival 2019.


Το γεγονός έλαβε μέρος στο Ξενοδοχείο  Metropol στο S. Marco Venice.


Οι  σχεδιαστές μόδας που έλαβαν μέρος ήταν :  
1) Ledca Dress από Βέλγιο 2) Alex Robe από Ισπανία 3) Grace Moon από  Korea και τώρα κάτοικος Los Angeles. Στο fashion show international, τα  Top Models έλαβαν μέρος με εκπληκτικά βραδινά φορέματα της σχεδιάστριας μόδας Grace Moon fashion με δικά της εστεμμένα μοντέλα τα οποία ήρθαν αποκλειστικά από την Αμερική και ήταν τα ακόλουθα: Joshua Moon , Barbara Vitorelli , Rusher  Park , Hyun Jung Na , Charls.

Υπήρχε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον επώνυμο Adams Clay από Ιταλία γνωστό από το τραγούδι Babylonia σε ένα ζωντανό πρόγραμμα με τα μοντέλα να παρελαύνουν με δημιουργίες της Grace Moon supported by textile and Fabric Eigeonqqi. Textile Center G.T.C Coverment από  Korea.

Το γεγονός κάλυψαν Διεθνής ΜΜΕ. Special Guest Alan Clay και αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί και παραγωγοί.

Organizers: BAKANA Events - Models Prestige Show Production  με πρόεδρο την Σταυρουλλα Νικολαου και διοργανώτρια  Fashion Week and Beauty Contest.