Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019

Στο νοσοκομείο 36χρονος μετά από τροχαίο


Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση 36χρονος, μετά τον τραυματισμό του σε οδική σύγκρουση που συνέβη σήμερα στην πόλη Λάρνακας.


Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, στην λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, όπου ο 36χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του. Φτάνοντας στη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Λεωνίδα Κιούπη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα που οδηγούσε ο 36χρονος παρέκκλινε της πορείας του και κινήθηκε αριστερά εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να προσκρούσει διαδοχικά σε μεταλλικά πασσαλάκια και σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και να ακινητοποιηθεί στο σημείο.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν τον 36χρονο οδηγό από το όχημα του. Ασθενοφόρο μετέφερε τον 36χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αυτός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αφού έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.http://www.cypruspolicenews.com/ArticleSideGallery/ArticleId=15986